Borcu ben ödeyeyim sefasını o mu sürsün. Aslaa.

iki insanın arasında para problem asla olmamalı o para koymuyorsa ortaya ya borcu vardır ya da bencildir. bencilse ayrı bi konu ya da başka bişeye para veriyordur zaten. senin paran benim param bi evlilikte olmamalı kıçık kıytırık bi araba için yuva yıkılmamalı. sorun ne onu öğrenmek lazım

Bu durumu facebooktaki yemek gruplarinda paylasim yapan bazı üyelere benzettim. Yemek sunum paylaşıyorlar. Altinada beğenmeyenler kötü yorum yapmayın kızım üzülüyor ağlıyor falan yazıyorlarya.

Okudum ama bazı şeyleri anlayamadım. Evlilikte bir şeyi bazen biri alabilir bazen ortak alinabilir bu çok doğal. Benim kız kardeşim de kendi parasını verdi araba alırken araç da hiç kullanmaz ehliyetine rağmen. Kocası kullanır sağa sola kardesimle bizi o gezdirir o hep ortak bir araçtır. Şimdi evliliğin gerekliliklerini anlatmam anlamsız. Ticaret ya da çıkar ilişkisi gibi yazmışsınız. Kocanız evinizin arabasıyla heryere gidebilir ama ailesine bazı sebeplerden gitmek istemezsiniz detayı bilmiyorum bisiy diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…