Borcu ben ödeyeyim sefasını o mu sürsün. Aslaa.

Kirlangiic_cigligii

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
92
-1
6
31
Geçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.

Bugünkü konu ne peki?

Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.

Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.

Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.

Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.

O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.

Dayanamadım ekleme yapiyorum

Bayaa önceden açtığım bir konuda üstüme çok gelindi. O konuda şunu demek istiyorum sadece, ben çalışmayan kötü yaşasın demiyorum. Bak beni de anlayın, ben emek veriyorum ama ne üstüme başıma alabiliyorum ne anne olabiliyorum ne saygı görüyorum. İnsan emeğinin karşılığı olsun istiyor biraz. O konuda demek istediğim buydu

Hamile misiniz? Hamile değilseniz boşanmak mı daha ön planda, çocuk yapmak mı? Çok uç şeyler bunlar. Araba sizin üzerinize ise gidin satın, virüs bitince borcu kapatın. Ailenizden birisi destek olsun, satarken kandırılmayın. İkinci anlamadığım eşiniz tekrar ikinci araba mı alacak? Yoksa satıp kalan parayla mı araba alacak? İkinci şık çok saçma olur.

Şuan burda farklı görüşler çıkacak ama sen sadece içini dökmek için yazdın.Hic birimizin dediğini yapmayacaksın nasılsa. Nasıl istiyorsan hayat senin karar senin.Gecmis olsun

Kalan parayla diyor

Dediğinizi yapmak için konuyu açmadım evet sadece farklı bakış açılarını görmek için yazdım
Araba sizinse hakta sizindir .Ama su yanlis benim aldigim araba ile ailesinin yanina gidiyor cumlesi.Cunku evlisiniz ve arabayı alırken ailene gitmeyeceksin bunla ,şuraya şuraya gideceksin gibi bi liste yapmadınız ki saçma olurdu zaten.Iyi veya kötü ailesi arabayla oraya gitmesi konusunda haklı olamazsiniz. Virüsten ötürü gitmesi yanlış sadece bu kadar.Gorusum bu.

Adam resmen seni kullaniyor. Arabayi senin odedigine dair dekontlarin vardir umarim. Bosanirken lazim olacak cunku.
Ikincisi sen borcu oduyorsun da adam neyi oduyor? Neden herseyin borcunu uzerine aldin? Kim binecekse o odeseydi? Bu evlilik degil ki. Paylasim yok. Sen sirtinda kocaman bir yuk tasiyorsun. Madem borcu sen oduyorsun adam da ev isleriyle yemegi yapsin.

Doğru evliliğin içinde değilsin bence. Git mutlu olacağın biriyle evlen ve çocuğunu o zaman yap. Tanımıyorum eşimi ve seni ancak burdan bile evliliğiniz yanlış görünüyor. Evet çalışmayıp çok lüks hayatlar yaşayan kadınlar var onlar beklentilerine göre kocalar bulmuş olay bu

yapıp yapıp ay benim üstüme gelmeyiiinnn diyenler türedi şimdi de , e getirtmeyin üstünüze siz de bi boşanıcak diyosunuz bi altınlarım diyosunuz bi paramız yok 1 liramız kalmıyo diyosunuz bi çocuk diyosunuz.ne istediğinize karar verin ama bu karar şu an çocuk yapmak olmasın, bencil istekleriniz uğruna çocuk yapmayın ortalıkta sersefil oluyo sabiler sonra.

Araba benim üstüme. Mahkemede işime yarar mı eğer boşanma durumu olursa? Eşim eşyaları kirayi faturaları ödüyor

Ben de virüs yüzünden diyorum zaten

Araba benim üstüme. Mahkemede işime yarar mı eğer boşanma durumu olursa? Eşim eşyaları kirayi faturaları ödüyor
Tam bilmiyorum ama yarayabilir. Takilarimla alindi uzerine kredi cekildi. Onu da ben odedim dersin. Bir arkadasim esiyle ev almisti. Kredisini arkadasim oduyordu. Adam kredi odenirken terk etmisti. Arkadasim evi aldi bosanirken.

Mutsuzsaniz bosanin. Gerisi teferruat. Hayat biriyle mutsuz yasamak icin cok kisa..

Tam bilmiyorum ama yarayabilir. Takilarimla alindi uzerine kredi cekildi. Onu da ben odedim dersin. Bir arkadasim esiyle ev almisti. Kredisini arkadasim oduyordu. Adam kredi odenirken terk etmisti. Arkadasim evi aldi bosanirken.
Mutsuzsaniz bosanin. Gerisi teferruat. Hayat biriyle mutsuz yasamak icin cok kisa..
Haklısın

Eşiniz tarafının taktığı altınlara ne oldu?
Arabayı satıp krediyi ödeyeceksiniz, eşiniz neyi ödeyecek hiç anlamadım buraları açık yazmamışsınız.
Konunun başında boşanacağımı anladı yazmışsınız sonunda çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz.
Bence sizin kafanız çok karışmış, biraz sakinleşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…