Boşa yaşanmış bir hayat, hiçbir şey elde edememiş olmak.

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Kızlar merhabalar. Bu siteyi sürekli takip ediyordum ama ilk defa ben de derdimi sizlerle paylaşayım istedim. Ben 41 yaşında yalnız yaşayan biriyim. 23 yaşında bir evlilik yaptım ve çocuk sahibi olamadığım için boşanmak zorunda kaldım. Eşim beni terketti. Şimdi de evlenmiş ve baba olmuş. Neyse o eski konu. Yıllar geçti bir yerde çalışmaya başladım. Güzel bir arkadaş grubum oldu. Mutlu değildim ama en azından huzurluydum. Biriyle tanıştım. 2 oğlu vardı. Onun çocuklarını kendi çocuğum yerine koydum. Çok sevdim. Hem onu hem çocuklarını. Maddi durumuda iyiydi, çalışmamı istemedi. İşten çıktım. Her ay nerdeyse çalışırken kazandığım kadar harçlık veriyordu bana. Ben de evde çocuklarla vakit geçiriyordum. Çok güzel gidiyordu herşey. Ama bir müddet sonra evde huzursuzluklar başladı. Beni yanında istememeye başladı. İş yemeğine giderken bensiz gidiyordu, haftasonları erkek arkadaşları ile program yapıyor beni evde çocuklarla bırakıp gidiyordu. En sonunda ben de bu duruma isyan etmeye başladım. Kavgalarımız başladı. Ve beni terketti. Soğudum sana dedi. Ayrıldık. Anne evine geri döndüm. Yaşım 41 bakıyorum geçmişe. Ne bir aile kurabildim, ne anne olabildim. İşsiz, güçsüz beş parasız anne evinde küçük bir odada yaşıyorum. İş bulmak şu salgın zamanı çok zor. Bazen bu dünyaya neden geldim diye düşünüyorum. Bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin.

İşi asla bırakmamalıydınız. İsterse önünüze cenneti vaadetsin ben çalışıcam arladaşım demeliydiniz.

Erkekler açgözlü varlıklar bu nedenle ulaşılmazı oynamak gerekiyor. Henüz gençsiniz toparlanın kendinize özen gösterin işe girin ve hayatınızı yeniden elinize alın. Yapabilirsiniz.

Ayrıca çocuk doğurmamak bir eksiklik değildir siz normal bir kadınsınız. Hayatınızı yaşayın.. mutluluk arayıp bulabileceğiniz birşey değil olduğunuz anlatı mutluluğa çevirmeyi deneyin.

her zorlukla beraber bir kolaylık vardır, inşallah kısa zamanda mutlu olursun. 2.tanıştığın kişiyle evlendin mi onu yazmamışsın

Keşke işinizi bırakıp o adama aldanmasaydınız ama biz kadınlar çok safız

İşi bırakmayın

Nikah yapmadığınız herif için evi barkı bırakmayın, aile hayatı yaşamayın

Bu kadar yazıyorum. Bu erkekler şerrefsiz. Seversin güvenirsin bakarsın karşı taraf soğudum artık sevmiyorum der çeker gider

Son düzenleme:
anne olmak için doğurmak gerekmiyor ki... prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama yalnız bir kadın olarak eğer mümkünse çocuk esirgeme kurumundan bir çocuğun hayatına ışık olabilirsiniz... ama önce iş sahibi olmanız lazım. yakinarak hayatınızın geri kalanını da mahvetmeyin. hayatta her şey bir koca veya çocuk sahibi olmak değildir. bunu unutmayın. kendinizi toparlayın ve hayata yeniden başlayın. yeni şeyler deneyin.

Bence bu dünyaya yanlış kararlar verip bunlardan ders çıkarmak için gelmişsiniz. Herkes gibi. Önemli olan başkasına bel bağlamadan hayatta tutunmayı öğrenebilmek. Ümitsizliğe kapılmadan iş aramaya devam edin. Verimli bir insan olursanız psikolojinizi de düzeltirsiniz.

Ya ewt yazık olmuş geçen zamana doğru...ama yeniden yeni bir sayfa açın kendinize anladığım kadarıyla tuttuğunu koparan birisiniz...ama geçmişi unutun ve hiçbirşey için geç değil...yeni çevre yeni iş yeni kazanımlar...aslında biz kadınlar kendimizi geliştirmeye odaklı olunca kadın oluyoruz... anne olarak değil... vardır herşey de bir hayır...pozitif olun gülümseyin.. ben bütün hemcinslerimi çok seviyorum...

Annemin bir sözü vardı bana vasiyeti

Kocayı bırak ama işi bırakma derdi.

Bende kızım ya da gelinim olursa ikisine de aynı tavsiyeyi vereceğim.

İsterse kocanız Karun kadar zengin olsun 300 de olsa 500 de olsa kendi ekonomik gücünüz olsun.

Kesinlikle birinin eline bakmayın kızlar

Konu sahibi sana gelince henüz genç bir kadınsın önce kendini topla güzel bir iş bul sonrasında da kendine değer vermeyi öğren hayatına daha doğru insanları al. İlla ki annelik duygusunu yasamak istiyorsan evlatlık alabilirsin ya da artık tıp çok gelişti belli mi olur olur belki Birgün.

Hayatta hepimiz verdigimiz kararlarin sonuclarini yasiyoruz , siz de kendi verdiginiz kararlarin sonucunu yasiyorsunuz
Henuz gencsiniz , silkelenip kendinize gelin , pandemi donemi falan demeyip is arayin , oncelikle calismaya baslayip tekrar insa edin hayatinizi

Ben 40 yaşımda kendime bambaska bir ulkede , bambaska bir sektorde sifirdan hayat kurdum , pandemi yikti gecti simdi 42 yasindayim sıfırdan baslayarak tekrar hayat insaa ediyorum kendime , hicbir sey icin gec degildir

Hayat seçimdir ve aklın yolu birdir..sevgilinizin çocuklarına bakmak için işten ayrilmissiniz üstelik aile hayatı sunmussunuz ve adam sıkılınca da gonderilmissiniz bu kadar kadinlar devletler neden resmi nikah onemlidir baskısını anlamişsinizdir bizde bayilmiyoruz başka erkeklerin soy ismini taşımaya beyinleriyle uckurlari arasında kısa devre yapan erkeklerin heran ne yapacağını kestiremedigimiz için nikah kiyiyoruz..bu size ders olsun ayrıca 41 yaş büyük bir yaş değil insan annesiyle de yaşayıp ölebilir ve yanlizda ölebilir erkeksiz olmaz diye bir kanun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…