- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi Benbenmesela
-
Bakın çok açık yüreklilikle söylüyorum aldatıldım ilkinde affettim 2. de boşanma sürecindeyim. Tabi ki çok berbat bir durum sadece yaşayan bilir nasıl bir şey olduğunu. Evet ben affetmemiş olabilirim ama diğerini affetti diye küçümseyemem. Fikrimi naif bir şekilde yazarım. Neden? Çünkü onun hayatı. Zaten ekonomik gücü olupta aldatılan hiç bir kadın evli kalmaz benim düşüncem budur.
Peki :)Fikrinizi naif bir şekilde yazarsınız. Neden? Çünkü sizin karakteriniz. Herkes sizinle aynı karaktere sahip değil.
Yoo, burda ekonomik gücü olup da ayrılmayan bir sürü kadın var. Doktor bir hanımabla vardı mesela, bir akademisyenimiz var. Var yani bolca.
+1Sanırım insanlar buraya duymak istediklerini yazalım diye geliyorlar. Şiddet görene döver de sever de diyelim, aldatılana erkeğin elinin kiridir bırakma kocanı elin sümüklüsüne, kayıvalidemle ayrı evde yaşayayım ama cebimden 5 kuruş çıkmasın diyene tabii haklısın ödesin senin kiranı da şeklinde çözüm önerilerimiz olsun istiyorlar.
Arkadaşlar dünya sizinkinden ibaret değil. Sizin sessiz kalacağınız kimi sorun boşanılacak kadar büyük gelebilir bizlere, bu da doğaldır. Burada farklı kültürel seviyeden farklı sosyo-ekonomik düzeyden insanlarız. Hepimizin farklı düşünmesi çok normal. Ama bdvye konu açıp da herkesler beni kıskanıyor havasına girmeyin rica ederim
bir de çocuk yapın onu da dövsün dememizi istiyorlar herhalde...Mesela hangi konu üzerineydi. Burda boşanmış pek çok insan da kendi hikayesini anlatıp, aynısı başıma geldi ve boşandım yazıyor. Aldatılma, psikolojik olanı da içeren şiddet gibi konularda ne desin insanlar? Evde bit kadar değer görmeyen, günden güne kendi öz saygısını da yitiren, depresyona giren kadına ne desinler? Kendisine bağırdığı yetmiyormuş gibi gözü gibi baktığı çocuklara psikolojik şiddet uyugulayan öfke kontrolü olmayan bir adamla devam et mi desin misal?
Evet o mağdur benim ve yazılanlara da fazlasıyla üzüldüm ben zaten orda psikolojik bir sorunum için yorum istiyorum millet neler sayıyorBoşandırma timi 7/24 çalışıyor burda :) Az önce bir konu okudum konu sahibi bir süre önce aldatılıp affetmiş. Fakat konu aldatılması değil farklı bir sıkıntısından bahsetmiş. Tim den bir arkadaş acımasız ve kırıcı bir şekilde yorum yapmış. Vay efendim boşanamadın hak ettin şimdi sus otur tarzında saçma sapan şeyler. Yahu kadın başka bir sıkıntısından bahsediyor kapatmış o konuyu affetmiş kocasını. Hani sırf sivri görünmek için klavyeden sallayanlar çok. Ama hiç gerçekçi değiller kimsenin hayatını yaşadıklarını bilemeyiz bilmeden sallamayalım lütfen.
Bu kadar kibir ve önyargıyla nasıl yaşıyorsun zor olmuyor mu ?Bu konuya destek verenlerin hepsi aldatilmis, şiddet görmüş ya da çok kötü evliliği olduğu halde boşanmayan gucsuzler
Kıyamam bende nerelerde diyordum:)))))Geçen biri vardı hatta 7 gün banlandım sayesinde dayak yiyor sürekli konu açmış kocamı nasıl sakinleştirebilirim boşan demeyinpeki bundan sonra öyle yaparız efenim siz dadlı canınızı sıkmayın
Kıyamam bende nerelerde diyordum:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?