• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANACAĞIM KESİN KARARIM

İnternette okuyorum 1 seneden önce boşanılmıyormuş niye böyle bilgisi olan var mı ?

Mevcut hükümetimiz boşanma oranlarını azaltmaya çalışıyor da onda. Kadın dayak da yese yeter ki millet boşanmasın. Milli irade canım.
Gittiğimde boşanamayacak mıyım ? Zaten hakim karşısına eşim örtünmemi istiyor bu yüzden boşanıyorum desem cezaevine atarlar bi de beni o zaman Allahım sabır ver

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:
sakın oyle düüsnme el nedar kötü ailen gene iyi ne olursa olsun alemin adamında anasındna hakaret yeme senin gibi kactım ve 3 sene küs kaldım babam asla istemedi esimi böyle bi kavga oldu siddet yoktu bizde ama ailesizim diye esimin lafları vardır nasılsa kimsen yok diye bi gün gene böyle yaptı gece 12 kavag ettik cıktım geldim aileme iyikide gelmisim ailemle barıstık sonra esimlede barısrık bence ne olursa olsun sen tek gidersen ailen bisey demez

Sakın çocuk yapma bu adamdan. Eğitimini tamamla. Mesleğini eline al. Sora boşanirsin.

Şimdi asıl bombayı patlatıyorum babam aylardır telefon alacak babama bugün telefon bulmuş almış şimdi babamın yanındaymış. Babam evlenmeden önce nefret ediyordu şimdi seviyor. Mesaj atmış bana akşam babangille misafirliğe gideceğiz bi arkadaşlarıma demiş çıldırıcam sabah yabani olan adam şimdi hayatım özür dilerim diye mesaj atıyor ben ne yapıcam :KK43: anneme anlatıyorum bazı şeyleri senin kocan iyi bize saygısızlık yapmadı hiç sen kuruntu yapıyorsun adamın damarına kim bilir nasıl bastın diyor eşimde kişilik bozukluğu mu var anlamıyorum
tamam da sen onun ne mal oldguu biliysoun baskalarındna sanane ben ayrılcam dedikten sonra ailen ne yapabilir esinden siddet gmrüyosun daha ne annelerimzi eski kafaları onlara göre kadın cok konustumu kocası döver susar biz bu zihniyette deglilz bence sende olmamalsısı

otur öss çalış kendi ayakların üzerinde dur boşanmasanda mesleğin olsun kimseye muhtaç olmadan yaşa

Git annene babana yalvar ben ettim siz etmeyin de ailen onlar seni atacak değil,böyle rezil bir adamı çekeceğine aileni çek otur..bir kez başlamışsa hır gür emin ol sonu gelmez.

Kimseye zorla direterek hiç bir şey yaptıramazsınız herkes özgür he adam gibi tatlı dille anlatırsın zamanla olursa olur olmazsa öyle birini tercih etseydi biraz insan olmayı denese herşey daha farklı olabilirdi :sinirli:

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:
Baba evine don. Millet ne der diye düşünürsen cok cekersin.

18 yaşında koştura koştura evleniyorsunuz sonra ne yapayım ben
Ya baba evine döneceksin ya da kocanla geçinmenin yollarını arayacaksın

Sana "daha yaşın ne ki evlenecek ne vardı oturup okusaydin" vs.vs konuşmayacağım.belli ki zaten bütün bunların farkına vardın.

Lütfen ablacım git ve ailene yalvar yakar yanlarına yerles. Bosan ve hem çalış hem dersaneye git, üniversiteyi kazan. Ayakların yere basarsa kimse seni yaftalayamaz,başını kapatmadigin icin sana kimse o..pu diyemez.

Daha 18 yaşındasın, boşan kurtul tabii ki. Kim ne der diye de düşünme. Dul çok saçma bir tabir zaten. Boşanan erkeklere bir isim takmıyoruz sonuçta. Sende bekar olacaksın boşandıktan sonra. Genç yaşımda dul kalacağım diye endişelenme.

Ailene yalvar yakar baba evine dön. Kapıdan kovsalar bacadan gir yapış eve derim. Sonuçta onlar ailen.

Önceki konunu okumuştum, boşanmazsın boyun eğip kafanı kapatmak zorunda kalırsın diye düşünmüştüm. Çünkü eşinin seni dövüp kapanmaya zorlayacağını düşünüyordum. Düşündüğüm gibi şiddet de uygulamış ama sen boyun eğmek yerine boşanmak istiyorsun. Eğer bunu yaparsan son zamanlarda verdiğin tek doğru kararın bu olur ve hayatın kurtulur. Boşanmak senin tek kurtuluşun.

Bugün kapan diye zorlar seni yarın başka bir şey bulur ona zorlar. Sonuçta ailesi dolduruyor çocuğu. Ailesinin yarın totosundan başka bir şey uydurmayacağını nereden biliyorsun? Erkek adam karısına şunu yaptırır diye ne derlerse onu yaptıracak zorla sana. Bir kere tokat atmış zaten şiddet başladıysa durmaz. Döve döve kapatacak adam seni. Konu burada kapanmak değil zaten. İstemediğin ne varsa dayak yiye yiye yapacaksın. Böyle mi yaşamak istiyorsun? Ne yap ne et baba evine dön.

Eşim iyi biri yazarken aklından ne geçiyordu canım? Seven adam eşini dövmez.

Başlığı ve ilk mesajı okuyunca kararlısın sanmıştım ama değilmişsin. Korkmakta haklısın tabii ki. Kaç yaşındaki aklı başında kadınlar bile çekiniyor boşanmaya. Bir cesaret bulmaları gerekiyor boşanmak için. Hiç kolay değil çünkü. Ama sen hala eşimi ailesi dolduruyor yoksa beni çok sever diye kendini kandırıyorsun. Boşanmayacaksan bile kendini kandırma lütfen. Bu kendine yapabileceğin en büyük kötülük.

Kendi sana saygı duymuyor ama senden bekliyor.
Ailene bütün sıkıntılarını anlat ve yol yakınken bu evliliği bitir.
Kaçıp bir hata yapmışsın bunun yükünü ömür boyu taşıma.

Back
X