Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin sizinle boşandıktan sonra yeniden evlenebilmesi için arada başka evlilik yaşamanız gerekir, yani özetle evlenip yeniden boşanma öyle sandığınız gibi kafaya göre yapılacak bir şey değil. Alo fetva hattı var diyanetin arayıp sorun, eşiniz muhtemelen sizi göz göre göre kandırıyor.

Madem esiniz dinini yasiyor bes vakit namazinda o zaman esine soyle
Bosanirsak nikah duser baskasiyla evlenmeden seninle evlenemem bu isi bari oyuncaga cevirmeyin

Şerefsizin sözlük tanımına fotosu yapıştıralası adam. Böyle pislik karakterler evlilik sırasında hiç mi renk vermiyor acaba?

bir şey diyorum sonra ban yiyorumm neyseee
Eşiniz in bu fikri size mantıklı gelmesiiii..Siz ayrılmak istemeyen tarafsınız belli üzüldüm sizin adınıza eşiniz in söylediği size mantıklı geleceğe yere keşke siz mantıklı düşünseniz belki gerçeği görmeye yardımcı olur
ayrıca din konusuna gelince ben ne namazlı abdestli gördük din var diye ahlak ta var sanıyorsunuz yada ahlak yok diye dinsiz sanıyorsunuz
gözlerinizi açmanızı tavsiye ederim

Yarınlar ne getirir hiç belli olmaz, ufak ufakta olsa hem kendine hem geleceğine yatırım yapmaktan hiç vazgeçme. Rabbim hayırlı kapılar açsın, huzur versin inşallah.
Allah razı olsun güzel duan için , Rabbimin ne kapıları var bilinmez kaç tane , o kapılardan birini de bana ve çocuklarıma açsın İnşAllah en kısa zamanda .

Bu sevgililik değil ki evlilik nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor eşiniz anlayamadım.Bence başka işler peşinde gibi geldi bana.

Şaka gibi eşiniz... Nedemek ayrılalım bida evleniriz deseydin ya senin Altın fiyatlarından haberin varmı ... Tövbe tövbe

Seni kandırıyor. Artı eksileri şu an da biliyor sonuçta
Onları bilerek evlenecek adam onları bilerek de evliliğe devam eder.
İstediği şartlarda boşanmaya razı etmek ve nafaka vs sen kurtulmak için koyun postuna büründü bence. Yoksa bu kadar saçma bir teklifin başka nasıl bir açıklaması olabilir?

Yalnız bana bu teklifi yapan adamı boşardım. Hem de tüm hakları alarak. Madem usülen boşanıyoruz, her şey usülüne uygun olsun o zaman. Sonra da onunla tüm iletişimimi keser hayatıma bakardım. Çocuğu da 15 günde bir hafta sonları alıp bırakırdı
Zerre iletişim kurmazdım. İşim, gücüm, yeni çevrem olurdu. Beni tongaya getirip enayi yerine koyacak varlığa koca demeye gerek yok.

3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğiniz
3. Kezden kastınız ne anlamadım.

Yav niye anlamiyosunuz hülle diyenler okuyun iyice öğrenin.
Hülleyi peygamber efendimiz lanetlemis yahu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bosandiktan sonra bir daha kesinlikle nikah kiyilamaz isterse gitsin 10 kişiyle nikah kiysin
Hala ısrarla böyle bir örnek veriyosunuz.

Konu sahibi cahillikte nirvanaya ulaştınız tebrik ediyorum..
Rabbim kafamizin içine beyin vermiş kullanalım diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…