- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Canım başıma türlü türlü iş de geldi bu saflığımdan
Sorun onu yazanda değil sizde ne biliyorsunuz o arkadaş çok güzel anlatmış sizde anlatın ??? Amaç ne sizce saçma sapan şeyler umarım sahtedir konunuz zira gerçekse hiç mantıklı gelmedi siz ailecek sorunlu gözüküyorsunuz burdan ....Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
İyi araştır 3. Kez boşandıktan sonra değil üç defa boş ol dedikten sonra yani boşanmak için o üç kere boş ol diyecek boşanmış olacaksınız tekrar evlenmek için hülle gerekecek internette arastırın zira burda dini konulsrı konuşmak da yasak3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğiniz
Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Yahu birşey bildiğiniz yok hem bilmiyorsunuz hemde bilen insanlara laf yapıyorsunuz.Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Yahu birşey bildiğiniz yok hem bilmiyorsunuz hemde bilen insanlara laf yapıyorsunuz.Hifaa doğru söylüyor. Bi araştırın, bi googlea falan bakın. Şimdi size özelden atıyorum kaynağı.
Arkadaşım böyle insanlara ben üzülmüyorum. Hiçbirşeyin farkında olmayıp (?), kocasına kedi millete gelince aslan kesilen insanlara karşı yüzümde mimik oynamıyor. Farkında olmadığını da zannetmiyorum açıkçası yani en saf insan bile bu saçma konuşmanın nedenini anlar. Adam kadını haklarını vermeden annesinin evine gönderme peşinde.ayetde görse (tobe) vahiyde inse inanmak istemiyorsa yapacak birsey yok.
the mod kemalin yapmaz..
Allah karnindaki çocuğa ve safligina acisinda o kocanın gerçek yüzünü gostersin, oyununu ayaklarina dolasin insallah..
ben haline üzüldüm şahsen.. :/
Merhaba.bu kafar vicdansız dediniz.biraz açar mısınız?inanın ben insan tanıyamıyorum.söylenenlere inanıyorum
88 emoji içinde beğenen tek arkadaş eşin olabilir miBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Bu adamın niyeti bana kötü geldiBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Altina imzami atarimDin, 5 vakit namaz, nikahtan önce elimi tutmadı ibarelerini gördüm ben kaçar. Şu tipler yüzünden dinden imandan soğuduk.
Ülkenin yarısı ateist oldu...
seni çılgın.Hadi oradan! derdim.Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Doğru evlenecek.... Sizinle değil amaTekrar sizinle evlenmeyeceğinden %100 eminim ama ispatlayamam.
Her ne olursa olsun “boşanalım” diyen biriyle aynı çatı altında kalmak istemezdim. Sebebi ne olursa olsun.
Ne tatlı koca❤ Allahım sen nasip etme.
Hanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez miHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?