Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım başıma türlü türlü iş de geldi bu saflığımdan

bunun bilincinde olmakta güzel..
ee o kadar yorumdan sonra ne yapmayi düşünüyorsunuz? insanlar gayet açıklayıcı aydinlatici yorumlar yapti bunlar mantikli geldi mi?
yoksa boşanacak misiniz?

Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim
Sorun onu yazanda değil sizde ne biliyorsunuz o arkadaş çok güzel anlatmış sizde anlatın ??? Amaç ne sizce saçma sapan şeyler umarım sahtedir konunuz zira gerçekse hiç mantıklı gelmedi siz ailecek sorunlu gözüküyorsunuz burdan ....
Ben yedi yıllık evliyim daha yeni evliliğim oturdu eşimi tanıdım yönedine gitmeye başladım oda beni yeni anlamaya başladı evlilik öncesinde tanışık olsan bile 5 yıldan önce oturmuyor

3.kez boşandıktan sonra geçerli dediğiniz
İyi araştır 3. Kez boşandıktan sonra değil üç defa boş ol dedikten sonra yani boşanmak için o üç kere boş ol diyecek boşanmış olacaksınız tekrar evlenmek için hülle gerekecek internette arastırın zira burda dini konulsrı konuşmak da yasak

Bence islamda boşanmayı iyice araştırıp gelin.yanlış bilgi veriyorsunuz habeirniz yok.kulaktan dolma bilgilerinizi kendinizden emin emin yazıyorsunuz bir de aklışlıklar tövbe yarabbim

canim bilgilerini güncel tut..sahte haci hoca seyhler şıhlar ile öğrenme..ayet var mi ona bak..
insanlar seni aydinlatmaya çalışıyor gelme kocanın oyununa diye sen israrla "kemalim yapmaz oyle sey" diyorsun..
babana guvenme derler o sözüde mi duymadin..
cocugunla 5 parasiz babanin evine gonderiliyorsun uyannn !

Yahu birşey bildiğiniz yok hem bilmiyorsunuz hemde bilen insanlara laf yapıyorsunuz. Hifaa doğru söylüyor. Bi araştırın, bi googlea falan bakın. Şimdi size özelden atıyorum kaynağı.

Yahu birşey bildiğiniz yok hem bilmiyorsunuz hemde bilen insanlara laf yapıyorsunuz. Hifaa doğru söylüyor. Bi araştırın, bi googlea falan bakın. Şimdi size özelden atıyorum kaynağı.

ayetde görse (tobe) vahiyde inse inanmak istemiyorsa yapacak birsey yok.
the mod kemalin yapmaz..
Allah karnindaki çocuğa ve safligina acisinda o kocanın gerçek yüzünü gostersin, oyununu ayaklarina dolasin insallah..
ben haline üzüldüm şahsen.. :/

Arkadaşım böyle insanlara ben üzülmüyorum. Hiçbirşeyin farkında olmayıp (?), kocasına kedi millete gelince aslan kesilen insanlara karşı yüzümde mimik oynamıyor. Farkında olmadığını da zannetmiyorum açıkçası yani en saf insan bile bu saçma konuşmanın nedenini anlar. Adam kadını haklarını vermeden annesinin evine gönderme peşinde.

Merhaba.bu kafar vicdansız dediniz.biraz açar mısınız?inanın ben insan tanıyamıyorum.söylenenlere inanıyorum

Nasıl ya. Nasıl insan başkasının söylediğine göre yaşar sadece. Oturun kenara ve bakın hayatınıza. Hayatınızın ne kadarı ile ilgili fikriniz var, ne kadar düzgün adımlar atıyorsunuz.
Karşınızdaki insanı bi değerlendirin. Sizi düşünerek hareket ediyor mu?
Bir süre ayrı kalın bu süreçte psikolojik destek alın sonrasında karar alırsınız.

88 emoji içinde beğenen tek arkadaş eşin olabilir mi

Bu adamın niyeti bana kötü geldi

seni çılgın.Hadi oradan! derdim.
Bu ne yahu.Boşanalım yine evleniriz.bebekte hazır nasılsa daha zahmetsiz olur.

Valla bende benden boşanmak istemeyen eşime boşanalım sonra evleniriz gene diye aynı eşinizin dediği gibi bir şeyler demediye şansımı denemeye karar vermiştim en son. Neyse ki yanaştı boşanmaya. Zararsız boşanabilmek için şansını deniyor diyim sana

Tekrar evlenmek niyeti varsa neden boşanıyor? Boşanmak istiyorsa neden evlenelim diyor? Boşanıp yeniden bekar hayatı mı yaşamak istiyor? Bir zaman sonra hevesini alıp geri mi dönecek? Bana açıklama hiç mantıklı gelmedi maalesef.

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Hanımefendi dinini yaşayan biri eğer sizden boşanırsa tekrar evlenmesi için sizin başka biriyle evlenip cinsel Bi birliktelik yaşayıp sonra o adamda isterse sizi boşarsa sonra sizle evlebileceğini bilmesi gerekmez mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…