Boşandığım için ailesi beni istemiyor..

Bu durum sevgilinize güvenip güvenmemenizin kararı için büyük bir sınav işte. Halledebilirseeee ne ala. Halledemezse bir şey kaybetmiş olmayacaktınız zaten.

Canım allah once sana sabır versın ağır bı imtihan dan gecıyorsun ne desem bilemiyorum acıkcası sevdıgın adam zaten senı ölümüne sevıyorsa boşuna korkma bırakmaz senı fakat sevgisi ıkı gunlukse üzgünüm bısey dıyemıcem allah YARDIMCINIZ olsun inşallah

Teşekkür ederim Allah razı olsun.

İnşallah olur bir ilerleme yok havada kaldık sevgilim ailesiyle konuşmuyor şu anda

Benim bu konuda takıldığım en büyük ayrıntı evde olan konuşmaların erkek arkadaşınız tarafından neden size anlatılması?? Olumsuz geçti deyip kapayabilirdi mevzuyu

Benim bu konuda takıldığım en büyük ayrıntı evde olan konuşmaların erkek arkadaşınız tarafından neden size anlatılması?? Olumsuz geçti deyip kapayabilirdi mevzuyu
Çocuk daha. Ağzını kapatmayı öğrenememiş. Konu sahibide ailesini karşısına alabileceğini düşünüyor. Bu adama 2 koyun ver kaybetmeden eve dönemez.

Hanımlar müjde! Bugün sevgilimin annesi yanına gelip senin böyle olmandan çok üzgünüz biz sen seviyorsan dağ değiliz önünde duramayız ama her şeyin bir zamanı var demiş babanda dediklerinden dolayı üzgün bir anlık kızgınlıkla söyledi her şeyi demiş. Benim kızım olsa o kız bizde üzülürdük insanlık hali bu evlenip boşanması demiş biraz biraz yumuşuyorlar çok şükür.

Senin ağzına sağlık.

koca koca insanlarsınız. evlenmek için babasının iznine ihtiyacınız mı var?

Ya aklıma takılan sevgiliniz ailesinin o an her dediğini size anlatması.. Dul karıyla gezmek tabirinin sizi rahatsız edeceğini düşünemedi mi sevgiliniz.. Ya da ben bu tartışmayı papatyam1992 ye söylersem çok üzülür diyede mi düşünemedi.. Yani evet böyle süreçlerde sorunlar olacaktır ama mesela ailemle alakalı tereddütler caydırmalar yaşanabilir ama beraber atlatıcağız sen canını sıkma demesini isterdim ben.. İki tarafı da idare etmeyi bilmek gerekiyor... Yarın bir gün evlenirseniz bu olay hep aklınızda olacak gereksiz yere kendinizi onlara karşı uzak kırgın hissedeceksiniz falan fistan.. Olay sevgiliniz de bitiyor.. En büyük yük onda olacak ama sende onu desteklediğin sürece kolayca çözümlersiniz bence

Zamana bırakın biraz. Belki önce ailenin başka üyeleri ile tanışırsınız ve zamanla ısınırsınız birbirinize. Ama durumunuz zor tabi böyle bir babayla. Sevginiz için mücadele etmeniz gerekecek. Ancak bu yolda inatlaşma ile değil sevgilinizin ailesini ikna etmesi gerekecek.

Bu konuda size katılıyorum. Acaba sevgilisi kaç yaşında?
Babam bana ''Dul karıyla..... '' dedi diye gelip söyleyebiliyorsa herhalde daha 18 yaşında felan olması gerekli..

Yaşadığım tecrübeye dayanarak fikir sunuyorum. Eş adayın denge kurabilecek biri değil. Atıyorum her sorunu çözdün evlendin o dul garı lafını unutamazsın, kayınpederine içten içe kızarsın. Söylemese imiş. Eş adayının ailesini de anlayışla karşılamak zorundayım. Bu kafa yapısını anlamıyorum, cahiller ama onlar da o. Değişmezler...

Yıılar önce annem dul diye erkek kardeşini evlendirmemişti. Şimdi ben de boşandım...
bazı şeylerin söylenmemesi taraftaıyım aile yapısına göre.
Ben hatalı bir evlilik yaptım ama arkasındayım. Hazmetmekte zorlanan kendi yoluna gidebilir bunu gurur da yapmam. Sonuçta ömür böyke geçmez

Dul ne kafar ağır bi laf.Benimde 3 ay 27 gun surdu evlılıgım.İnsanlar bu konuda çok gerı kafalılar.Bu herkesın basına gelebılır.Ama anlamıolar işte.Uzulmeyın.Senı seven her seyı goze alır bacım.Bunu boyle bil.İyikide gızlememıs boşver.Kim guzel yuvasını bırakıp boşanırkı bunu hıc dusunmuolar.

Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş.
Bunu size söylemesindeki mantık nedir?
Tamam aile istemedi neden kullanılan her cümleyi hakareti size taşıyor. Yok seviyorum demek rest çekmek değil yapılması gereken zaman lazım ve emek. O Emek harcamadan herşeyi size anlatmış. Ne oldu peki siz çok üzüldünüz. Bence sevmek bu olmamalı bu kadar kolay üzmemeli emin olun bundan daha çok üzülmezdiniz. Hiç doğru bulmadım davranışını sizi kollayacak ise bunu hissetirmeden de yapardı. Laflar ağır ise ilerde iş ciddi olunca ailesi ile araya mesafe koyardı yine de size belli ettirmezdi. Çok çocuksu geldi davranışları. Şöyle de bişey var yarın öbür gün aranız bozuldu ve ilişki biterse suçu başkalarına yüklemek. Bence bu durum sizi üzdü ve hep üzecek. Net olun ve ona da ailesine de yol verin. Zaten sizi seviyor ve sizin arkanızda duracaksa geri gelir ve ailesi dahil artık kimse sizi üzemez.

%90 bu ilişki biter evlensende boşanırsın eninde sonunda ailelerin dediği oluyo malesef

Şöyle bir durum var her şeyi söylemesini ben istedim. Toz pembe bir dünyada yaşamak istemiyorum. Yaklaşık 1 ay önce ilişkimizi öğrendiğinde tepkileri babam gösterdiği zaman da ben ona anlatmıştım evet çok kırıcı konuştular ve bana ilk bunları anlatırken telefonda ağlayarak çok üzgün bir şekilde anlatıyordu. İyi niyetine inanmak istiyorum belki sevgiden görmüyorum. Ama gerçekten iyi niyetli olduğundan Eminim. Aynı iş yerinde çalışıyoruz iş arkadaşımıza da bahs etmiş durumdan samimi olduğu bir abla vardı bırakması imkansız geliyor asla düşünmüyorum orta yol bulmak için ne yapmalıyım diye. 2 gündür ailesiyle sofraya oturmuyormuş bana da o abla söyledi ben çok fevri bitirmek için konuştuğumda bak durum böyle böyle diye .

Babaya niye bağlıyorsunuz ki. Baba kötü konuştu ewet çok yanlış ama o adam kızı tanımıyor ve onun kültürü onu gösteriyor o kendince doğru ve onun doğrusu o değişmez. Asıl sorun sevgili de neden konuşulan herşeyi gelip anlatıyor. Aslında o da ailesi ile aynı zihniyette. Maalesef erkek arkadaş senin arkanda durmayacak. Sadece o da bu olaya ailesi gibi bakıyor ama kendi adına diyemediklerini onların adına söylüyor. Bu olayın sonunu sen getir.

Çok kısa evlilik yapan binlerce insan var herkes ikinci bir şans hakkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…