Canım allah once sana sabır versın ağır bı imtihan dan gecıyorsun ne desem bilemiyorum acıkcası sevdıgın adam zaten senı ölümüne sevıyorsa boşuna korkma bırakmaz senı fakat sevgisi ıkı gunlukse üzgünüm bısey dıyemıcem allah YARDIMCINIZ olsun inşallahHanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Canım allah once sana sabır versın ağır bı imtihan dan gecıyorsun ne desem bilemiyorum acıkcası sevdıgın adam zaten senı ölümüne sevıyorsa boşuna korkma bırakmaz senı fakat sevgisi ıkı gunlukse üzgünüm bısey dıyemıcem allah YARDIMCINIZ olsun inşallah
Çocuk daha. Ağzını kapatmayı öğrenememiş. Konu sahibide ailesini karşısına alabileceğini düşünüyor. Bu adama 2 koyun ver kaybetmeden eve dönemez.Benim bu konuda takıldığım en büyük ayrıntı evde olan konuşmaların erkek arkadaşınız tarafından neden size anlatılması?? Olumsuz geçti deyip kapayabilirdi mevzuyu
Senin ağzına sağlık.Böyle konular mutlaka "aaaaa terbiyesiz, dul diyor birde, tatlım sen dul değilsin, bekar bir kadınsın, gitsin onlar kocası ölmüş birini bulsun ona dul desinler ayolll, biz bekar kadınlarız tatlışım, konuyu artık kocası ölmüşler düşünsüler bir zahmet" meselesine geliyor.Gemisini kurtaran kaptan arkadaşlarımız dul kelimesinden kırılıyor ve hakaret algılıyorlar ama kocasını kaybetmiş, elinde olmayan bir acıyı yaşamış kadınlara da topu şutlayıveriyorlar.
Ben açıklı getirmek istiyorum konuya, toplum tdk ne diyor diye umursamadan kendi değer yargılarına göre konuşur.Onlar için kocanızdan boşanmanız ya da onu kaybetmeniz bir anlam ayrılığına sebep olmaz.Çünkü sevgili toplumumuzun demek istediği şey çok kıymetli oğluşunun bakire olmayan, daha önce seks yapmış bir kadınla evleniyor olmasıdır ve bu kadının ne şartlarda bakireliğinin bozulduğu o aşağılayan, kadını insan gibi görmeyen, kullanılmış eşya mertebesine indirgeyen toplum insanımız için önemli değildir.
Kalkıp "bir kerem ben dul değilim, bekar insanım, dul kocası ölmüşe denir, git ona de" deseniz size çokta fifi çekecektir.O yüzden kendimizin alınıp kırıldığımız, üstümüze yakıştıramadığımız bir sıfatı başkasına yakıştırıp o düşünsün artık demek hiç etik bir anlayış olmuyor.
Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Ya aklıma takılan sevgiliniz ailesinin o an her dediğini size anlatması.. Dul karıyla gezmek tabirinin sizi rahatsız edeceğini düşünemedi mi sevgiliniz.. Ya da ben bu tartışmayı papatyam1992 ye söylersem çok üzülür diyede mi düşünemedi.. Yani evet böyle süreçlerde sorunlar olacaktır ama mesela ailemle alakalı tereddütler caydırmalar yaşanabilir ama beraber atlatıcağız sen canını sıkma demesini isterdim ben.. İki tarafı da idare etmeyi bilmek gerekiyor... Yarın bir gün evlenirseniz bu olay hep aklınızda olacak gereksiz yere kendinizi onlara karşı uzak kırgın hissedeceksiniz falan fistan.. Olay sevgiliniz de bitiyor.. En büyük yük onda olacak ama sende onu desteklediğin sürece kolayca çözümlersiniz bence
Dul ne kafar ağır bi laf.Benimde 3 ay 27 gun surdu evlılıgım.İnsanlar bu konuda çok gerı kafalılar.Bu herkesın basına gelebılır.Ama anlamıolar işte.Uzulmeyın.Senı seven her seyı goze alır bacım.Bunu boyle bil.İyikide gızlememıs boşver.Kim guzel yuvasını bırakıp boşanırkı bunu hıc dusunmuolar.Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Aynisi banada oldu 2 cocugum var 9 yillik evliyimBir umut diyorum acaba olur mu diyorum. Sonuçta ayıp günah hiçbir şey yok. İkna olurlar mı acaba diyorum bilmiyorum
Bunu size söylemesindeki mantık nedir?Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş.
Babaya niye bağlıyorsunuz ki. Baba kötü konuştu ewet çok yanlış ama o adam kızı tanımıyor ve onun kültürü onu gösteriyor o kendince doğru ve onun doğrusu o değişmez. Asıl sorun sevgili de neden konuşulan herşeyi gelip anlatıyor. Aslında o da ailesi ile aynı zihniyette. Maalesef erkek arkadaş senin arkanda durmayacak. Sadece o da bu olaya ailesi gibi bakıyor ama kendi adına diyemediklerini onların adına söylüyor. Bu olayın sonunu sen getir.Yaa aslinda herkes oğlunun kendi gibi bekar biriyle başlamasını ister. Zaten bazı karaktersizler belli sure sonra evlilikte yuze vuruyor zaten boşanmış aldım seni diye. Birde bu ciftte yas sorunu da var . O yuzden zor!!! Aşk bazen herşeye yetmiyor.
Ama baba cok terbiyesiz çıkmış oyle konuşulmaz!
Tanıdığım boşanmış bir bayan oglanin ailesine bosandigini soylememislerdi bile. Zaten cokta surmedi deli gibi seven cocuk aralarinda 4 yas vardi kucuktu hep yuzune vurmus zor zamanlarda. Kadinda bıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?