Boşandığım için ailesi beni istemiyor..

Nasıl bu kadar büyük konuşabiliyorlar , hiç mi kız çocukları yok yarin obur gün başına ne geleceği belli mi ?
Kendi kızı olsa onada dul karı mi diyecek yani ? Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkese ne diyeyim ki .

Reactions: 000
Biraz zamana bırakmak lazım. Erkek arkadaşınızın ne kadar kararlı olduğunu gördükçe zamanla yumuşama olur belki. Malesef hala böyle geri zihniyetler var

Yok canim gorusmuyoruz. Benim esim de liseden sonra eve donmemis,once universiteyi disarida okumus,sonrasinda da ayni sehirde ama farkli evlerde yasamis ailesine donmemis. Dugune cagirmadi ama zorla geldiler davetli gibi gittiler sonra. HeP sorunlu bir aileydi zaten,simdilerde de sadece kavga cikinca esimi ararlar normal zamanda arayan soran yok,hic gorusmuyoruz. Oglum 3,5 yasinda daha onu bile gormediler

Kimse bosanmak icin evlenmez, sartlar oyle gerekirse de bosanilir. ayrica bosanmak gayet normal bir durum, eşiyle anlasamayan insanlar yeni hayat kurmak amaciyla boşanırlar.. benim arkadasim benzer seyi yasadi ve daha once hic evlilik yasamamis biriyle evlendi, ailesi sorun etmedi, olur insanlik hali dedi.. simdi 2 çocukları var ve mutlulular...Ailenin bakis acisi ve erkegin tavri onemli, sizlik bir durum yok

Eski mesajlarında 3 ay demişsin şimdi 5 ay evliliğin için, askerden dönünce evlenirim diyor demişsin, sanırım yaşça senden küçükde,, ben pek bir ışık göremedim bu ilişkinin sonu yok gibi.

Üfff o babaya ne ya
Valla çok sinir oluyorum
Onun kızı yok mu?
Dul kalmsyacağı ne malum?
Hadi çocuk olsa belki istemeyebilir ama çocuk da yok neyin peşinde bu adam

Bana herkes sürekli işte aile yaşantısı bilmiyor, uyum sağlayamaz falan diyorlar. Seni okuyunca ferahladım resmen :)

Bana herkes sürekli işte aile yaşantısı bilmiyor, uyum sağlayamaz falan diyorlar. Seni okuyunca ferahladım resmen :)
Neden bilmeyecek ya,aptal degil ki sadece yalniz yasayan adam yani insanlar cidden cok tuhaf.
Benim esim ailesinden cok cekmis,adami sokakta birakmislar. Lisede bile parasiz birakmislar,sorumsuz insanlar,kapilarinda bugun ambulans var yarin polis var isleri gucleri kari koca birbirlerine numara yapmak. Ortalama 8 ayda bir ayriliyoruz biz bosaniyoruz diye triplere giriyorlar ve bu durum evlendiklerinden beri boyleymis dusun,akrabalari anlatiyor herkes bikmis. Simdi boyle bir aileyle yasamaya devam etse cok mu bilecekti aile yasantisini?

Aile var aile var yani canim. Sirf yalniz yasiyor diye aile bilmeyecek bir adam olmuyor insan.

Her zaman ailesi sorun edecek. Kabullenseler bile şimdilik öyle gözükecekler. Keşke siz de kendiniz gibi boşanmış biriyle görüşeydiniz. Üzgünüm ama turkiyede şartlar boyle

Hayırlısı yüreğim acıyor
Evet yüreğiniz acıyor olabilir.

Olaya söyle bakmak lazim diyelim ki ailesi kabul etti zorla sirf ogullari icin ama sizin arkanizdan demekdikleri kalmamis evlenseniz dahi imali konusmalarindan kurtulamayacksiniz sizi hic sevmiycekler yada polyanna olursak evleneceksiniz ve sizi cok sevecekler her ettikleri laftan utanacaklar..

Siz hazmedebilecekmisiniz peki sana karsi ilimli olsunlar yada olmasınlar bi yerden sonra eeeehhhhh beeeeeeee yeteeeeerrrr der misiniz

Canımmm herşeyi halledip evlenseniz bile bu zihniyette olan bir aile sürekli bu konuyu önüne getirir haberin olsun. Bununla savaşacak gücü kendinde buluyorsan sevgine sahip çık derim. Ama yıpranmak istemiyorum huzurlu bir yuvam olsun diyorsan daha aklı başında ve senin bu durumunu hiç sorun etmeyecek birini bulmalısın. Sanırım 92 doğumlusun yaşın genç. Çok daha güzel şeyler olur hayatında.

Keşke söylemeseydi ailesine .. sonuçta çok kısa bi evlilik çoluk çocuk yok.ailene de tembihlerdin.. kendi aranızda ufak bi nikah .. nerden bilecekler..
Sanki insanlar güle oynaya evlenip mutlu olmak dururken isteyerek mi boşanıyorlar bu herkesin başına gelebilir söylemeniz doğru bir karar olmuş yalan üstüne yuva kururmaz

Eski mesajlarında 3 ay demişsin şimdi 5 ay evliliğin için, askerden dönünce evlenirim diyor demişsin, sanırım yaşça senden küçükde,, ben pek bir ışık göremedim bu ilişkinin sonu yok gibi.
Yaa aslinda herkes oğlunun kendi gibi bekar biriyle başlamasını ister. Zaten bazı karaktersizler belli sure sonra evlilikte yuze vuruyor zaten boşanmış aldım seni diye. Birde bu ciftte yas sorunu da var . O yuzden zor!!! Aşk bazen herşeye yetmiyor.

Ama baba cok terbiyesiz çıkmış oyle konuşulmaz!
Tanıdığım boşanmış bir bayan oglanin ailesine bosandigini soylememislerdi bile. Zaten cokta surmedi deli gibi seven cocuk aralarinda 4 yas vardi kucuktu hep yuzune vurmus zor zamanlarda. Kadinda bıkmıştı

Erkek arkadaşın "benim oğlum dul karı ile mi gezecek" lafına kadar size niye anlatıyor. Evden giderim demiş ama gitmemiş.

Bir insan ailesini bilir, sizin boşanmış olmanıza nasıl tepki verecekerimi bildiği halde çok sasirmiscasina bu kavgaları niye anlatıyor. Yani bu ikna işi öyle bir günde olmaz. Sizi de bu süreçte huzursuz ediyor.

Bence siz resti çekin. Yani biraz süre verin, baktınız hala kavga kıyamet hala babasina resti çekip size gelmiyor o zaman siz bitirin.

Bu arada ailesi zaten sizi ayırmak için elinden geleni yapacaktır.

Genelde böye durumlarda çok zorluk çekilir ama kabullendıkten sonrada en çok o insan sevilir.Annesiyle yüzzyüze görüşme şansınız varsa sizi tanıştırabilir. sizde samimi ve candan yaklaşarak gönlünü kazabilirsin. hemen pes etmeyin.

Onunla bununla yatıp kalkıp sonrada diktirip evlenince normal. Namusuyla gidip nikah kıyıp anlaşamayıp ayrılınca kusur oluyor. Siz kimseyi kandırmamıssınız yalan söylememişsiniz sakın boyun eğmeyin dik durun ve sevdiğinizdende vazgeçmeyin. Onların eşe dosta ne deriz derdiyle sizin mutluluğunuza engel olmasına izin vermeyin. Aşk kolay bulunmuyor.

İnşallah bir çıkar yol buluruz sizden tek istediğim dua..

Rabbimden baska kimse kimsenin başina ne gelecegini bilemez buyuk konusmamak lazim sevgilinin babasi icin dedim bunu heleki uc gunluk dunyada.Hakkinda hayirlisi olsun demeye geldim sevgilin egerki maddi gucu olan isi gucu olan biriyse ve ailesini senin icin silebilecekse bu ise bulasin yok tam tersi maddi durumu yoksa ailesine duskunse vede tek basina birsey yapamiycak yastaysa hic kendinizi yiprattirmayin

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…