- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Yok canim gorusmuyoruz. Benim esim de liseden sonra eve donmemis,once universiteyi disarida okumus,sonrasinda da ayni sehirde ama farkli evlerde yasamis ailesine donmemis. Dugune cagirmadi ama zorla geldiler davetli gibi gittiler sonra. HeP sorunlu bir aileydi zaten,simdilerde de sadece kavga cikinca esimi ararlarDark benim nişanlım da ailesiyle limoni ve bana düğüne çağırmayacağım deyip duruyor. Küçük yaşlardan beri hep ayrı yaşamışlar. Merakımı mazur gör ama şimdi aranız nasıl ?
Ailesiyle görüşüyor musunuz ?
Kimse bosanmak icin evlenmez, sartlar oyle gerekirse de bosanilir. ayrica bosanmak gayet normal bir durum, eşiyle anlasamayan insanlar yeni hayat kurmak amaciyla boşanırlar.. benim arkadasim benzer seyi yasadi ve daha once hic evlilik yasamamis biriyle evlendi, ailesi sorun etmedi, olur insanlik hali dedi.. simdi 2 çocukları var ve mutlulular...Ailenin bakis acisi ve erkegin tavri onemli, sizlik bir durum yokHanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Bana herkes sürekli işte aile yaşantısı bilmiyor, uyum sağlayamaz falan diyorlar. Seni okuyunca ferahladım resmen :)Yok canim gorusmuyoruz. Benim esim de liseden sonra eve donmemis,once universiteyi disarida okumus,sonrasinda da ayni sehirde ama farkli evlerde yasamis ailesine donmemis. Dugune cagirmadi ama zorla geldiler davetli gibi gittiler sonra. HeP sorunlu bir aileydi zaten,simdilerde de sadece kavga cikinca esimi ararlarnormal zamanda arayan soran yok,hic gorusmuyoruz. Oglum 3,5 yasinda daha onu bile gormediler
Neden bilmeyecek ya,aptal degil ki sadece yalniz yasayan adam yaniBana herkes sürekli işte aile yaşantısı bilmiyor, uyum sağlayamaz falan diyorlar. Seni okuyunca ferahladım resmen :)
Evet yüreğiniz acıyor olabilir.Hayırlısı yüreğim acıyor
Canımmm herşeyi halledip evlenseniz bile bu zihniyette olan bir aile sürekli bu konuyu önüne getirir haberin olsun. Bununla savaşacak gücü kendinde buluyorsan sevgine sahip çık derim. Ama yıpranmak istemiyorum huzurlu bir yuvam olsun diyorsan daha aklı başında ve senin bu durumunu hiç sorun etmeyecek birini bulmalısın. Sanırım 92 doğumlusun yaşın genç. Çok daha güzel şeyler olur hayatında.Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
Sanki insanlar güle oynaya evlenip mutlu olmak dururken isteyerek mi boşanıyorlar bu herkesin başına gelebilir söylemeniz doğru bir karar olmuş yalan üstüne yuva kururmazKeşke söylemeseydi ailesine .. sonuçta çok kısa bi evlilik çoluk çocuk yok.ailene de tembihlerdin.. kendi aranızda ufak bi nikah .. nerden bilecekler..
Yaa aslinda herkes oğlunun kendi gibi bekar biriyle başlamasını ister. Zaten bazı karaktersizler belli sure sonra evlilikte yuze vuruyor zaten boşanmış aldım seni diye. Birde bu ciftte yas sorunu da var . O yuzden zor!!! Aşk bazen herşeye yetmiyor.Eski mesajlarında 3 ay demişsin şimdi 5 ay evliliğin için, askerden dönünce evlenirim diyor demişsin, sanırım yaşça senden küçükde,, ben pek bir ışık göremedim bu ilişkinin sonu yok gibi.
Genelde böye durumlarda çok zorluk çekilir ama kabullendıkten sonrada en çok o insan sevilir.Annesiyle yüzzyüze görüşme şansınız varsa sizi tanıştırabilir. sizde samimi ve candan yaklaşarak gönlünü kazabilirsin. hemen pes etmeyin.Hanımlar merhaba benim 5 aylık kısa bir evliliğim sürmüştü ve şiddetten dolayı boşanmıştım. Şimdi ise görüştüğüm bir erkek vardı ve bekardı. Erkek arkadaşım ailesine dün beni sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü ancak evlenip boşandığımı ve bunu bilmeleri gerektiğini söylemiş. Erkek arkadaşımın babası sinir krizleri geçirmiş. Ben bunun oğlu dul karıyla geziyor dedirtmem demiş. Evden çek git demiş erkek arkadaşım giderim diyince gidersen ailene sindirmem demiş. Erkek arkadaşım seviyorum ben diyip odasına geçmiş. Türlü türlü tehditler savurmuş şu anda çok mutsuzum ve çok üzgünüm sevdiğim elimden kayıp gidecek gibi geliyor. Lütfen bir akıl bir yol gösterin
İnşallah bir çıkar yol buluruz sizden tek istediğim dua..Onunla bununla yatıp kalkıp sonrada diktirip evlenince normal. Namusuyla gidip nikah kıyıp anlaşamayıp ayrılınca kusur oluyor. Siz kimseyi kandırmamıssınız yalan söylememişsiniz sakın boyun eğmeyin dik durun ve sevdiğinizdende vazgeçmeyin. Onların eşe dosta ne deriz derdiyle sizin mutluluğunuza engel olmasına izin vermeyin. Aşk kolay bulunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?