boşandığına pişman olan var mı?

ben karımı erkeklerin içine çalışmaya göndertip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.

Eski eşinizin doktor olduğunu yazmışsınız. Demek ki kendisi etrafında kim varsa onlara o gözle bakıyor??? Doktor bu, erkek hasta da gelir bayan hasta da. Ne kadar cahilce bir düşünce. Adam dediğin, karısını ordunun içine bile gönderse karısından emin olandır. Bence siz şuan kendinizi boşlukta hissediyorsunuz ondan bu pişmanlık.

bu yoruma katılıyor musunuz?
Ya sen meslek sahibi olmusun bu bi tarafa kolay atılacak bişey değil. Ama evlilik bitirmekte çok büyük karar.Eşinke aradaki bağ ne derece kuvvetliydi. Guveniniz ve sevginiz sağlam idiyse. Evliliğini tercih etmende olabilirdi. Demek istedim. Bunları sen bilirsin bişey diyemem ki.
Ama annesinin ağzına bakan seni ezen biriyse tabi durum değişir.

Afedersiniz ama bu hiyar evlenirken sizin ogretmen oldugunuzu bilmiyor muydu? Evlendikten sonra nerden cikiyor boyle sacmaliklwr anlamiyorum. Esinin ogretmen olmasindan insanlari egitmesinden gurur duyuyor olmasi lazim. Ama ben sana soyleyim. Bazi arkadaslarin dedigi gibi o anasi olacak cadi gazlamis kocani. Kadin milleti calismaz evinde oturup cocuguna bakar diye vermistir akillari. Bugun barisirsin yarin kayinvaliden baska seyler sokar kafasina kocanin. Kocanda da bu ana kuzulugu oldugu surece senin evliligin saglikli olmaz. Yazdiklarina gore fikrim ve yorumum bu. Olayin geri kalanini bilmiyorum.

Millet öğretmen eş ister. Çalışma şartları vakitleri uygun diye. Bu adam bulmuş da yani kıymet bilmiyor

düğündeki takılar hep onun tarafından takılmıştı evlendikten 3 gün sonra hepsini toplayıp benden izinsiz sormadan anasına götürdü

düğündeki takılar hep onun tarafından takılmıştı evlendikten 3 gün sonra hepsini toplayıp benden izinsiz sormadan anasına götürdü
eski eşin neden 8 yıl boyunca hiç evlenmemiş?
sonuçta aranızda çok büyük aşk olsa bu kadar basit sebeple ayrılmazdınız.
eski eşiniz doktormuş, sadece doktor diye bir sürü kız hayır demez. ve bu şartlarda evlenmemesi biraz anormal geldi bana.
söylediğiniz kadarıyla annesinin ağzına bakan bir tip. bu açıdan da evlenmesi daha kolay olurdu.
bilemiyorum ama kafamda bir yere oturtamadım anlattıklarınızı.

canım o çok muhafazakar bir yerde yaşıyor ve gözxleri hep yüksekte. evlendik 1 ay sonra evi terkettim ben dayak da vardı çünkü.bunalıyordum ben de huysuzlanıyordum aisydim o da dövüyordu.1 ay sonra annemin evine döndüm.8.ayda boaşndık biz.bana da dedi ki belki 50 yere gittik kız vermiyorlar boşandım diye dedi.bilmiyoum onun yalancısıyım.sizce doğru mudur söylediği?

ailesi özellikle anası ben köylüyüm diye beni çok küçümsedi.ailem köyde oturuyor diye

Bence de pisman olma. Annesinin agzina bakan adamla olmak cok zor. Ogretmenligi biraksan bu sefer baska bir sey bulacak. Annesi olmasaydi belki mutlu olacaginizi dusunurdum. Ama annesi oldugu surece sanmiyorum. Esinle annesini evliliginize karistirmayacagi ve annesine evliliginiz veya seninle ilgili hicbir yorum yaptirmayacagi konusunda anlasirsan ve bunu gercekten yapabilecegine inaniyorsan o zaman sana kalmis canim.

ay valla aynen. Çalışma otur dese oh diyeceğim daha yüksek lisansımı destekliyor adam. Hem çalışmak hem evi yürütmek beni baydı. Ev işlerini bitirip kahvemi alıp balkonda keyif yapayım arkadaş bi kerecik ya

Canim dayak yemissin ve ondan iyisini bulamadim diyorsun. Bundan sonra ben yorum yapmak istemiyorum. Su ana kadar belki olur diye dusunuyordum ama bundan sonra asla donus yapma diyorum. Daha fazla bir sey demeye gerek yok

ay tatlım ya boşanmış erkeğe niye kız vermesinler. ben inanamadım. boşanmış bir sürü kadın evleniyor ki türkiye gibi bir ülkede eğer işi gücü yerindeyse erkeğin boşanmışına bakan olmaz bence.
ama yine de öyle diyorsa öyledir.
sonuçta acabaların varsa görüş konuş bişey çıkmaz elbette. bu olgunlukla daha güzel değerlendirirsin aranızdaki iletişimi vs. içinde kalmasın derim ben

Senin paikolojik problemlerin var bence...nedenleri
insan dayak yediği
Altınlarını habersiz annesine götüren
Mesleğini emeklerini silip atacaksın
Eminimki dışarı çıkmayacaksın ezik ezik evinde oturacaksın
Annesi tarafından köylü diye küçümsenir
Sen bu adamın neyine pişman oldun allah aşkına...bu adam gibi döven sayan saygısız koca bulamadığın için mi pişmansın...
Canım hemen bir psikoloğa gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…