- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Yuh o demek ya. Biz öyle mi yapıyoruz. Bence hiç pişman olma. Kısmet biraz da bu islerben karımı erkeklerin içine çalışmaya göndertip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.
ben karımı erkeklerin içine çalışmaya göndertip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.
Ya sen meslek sahibi olmusun bu bi tarafa kolay atılacak bişey değil. Ama evlilik bitirmekte çok büyük karar.Eşinke aradaki bağ ne derece kuvvetliydi. Guveniniz ve sevginiz sağlam idiyse. Evliliğini tercih etmende olabilirdi. Demek istedim. Bunları sen bilirsin bişey diyemem ki.bu yoruma katılıyor musunuz?
Kimse onun kadar iyi degil diye bir sey yazilmisti sanirim.Bu nerede yazıyor ben göremedimde
düğündeki takılar hep onun tarafından takılmıştı evlendikten 3 gün sonra hepsini toplayıp benden izinsiz sormadan anasına götürdüYa sen meslek sahibi olmusun bu bi tarafa kolay atılacak bişey değil. Ama evlilik bitirmekte çok büyük karar.Eşinke aradaki bağ ne derece kuvvetliydi. Guveniniz ve sevginiz sağlam idiyse. Evliliğini tercih etmende olabilirdi. Demek istedim. Bunları sen bilirsin bişey diyemem ki.
Ama annesinin ağzına bakan seni ezen biriyse tabi durum değişir.
Hiç üzme kendini.düğündeki takılar hep onun tarafından takılmıştı evlendikten 3 gün sonra hepsini toplayıp benden izinsiz sormadan anasına götürdü
nedenHiç üzme kendini.
eski eşin neden 8 yıl boyunca hiç evlenmemiş?düğündeki takılar hep onun tarafından takılmıştı evlendikten 3 gün sonra hepsini toplayıp benden izinsiz sormadan anasına götürdü
canım o çok muhafazakar bir yerde yaşıyor ve gözxleri hep yüksekte. evlendik 1 ay sonra evi terkettim ben dayak da vardı çünkü.bunalıyordum ben de huysuzlanıyordum aisydim o da dövüyordu.1 ay sonra annemin evine döndüm.8.ayda boaşndık biz.bana da dedi ki belki 50 yere gittik kız vermiyorlar boşandım diye dedi.bilmiyoum onun yalancısıyım.sizce doğru mudur söylediği?eski eşin neden 8 yıl boyunca hiç evlenmemiş?
sonuçta aranızda çok büyük aşk olsa bu kadar basit sebeple ayrılmazdınız.
eski eşiniz doktormuş, sadece doktor diye bir sürü kız hayır demez. ve bu şartlarda evlenmemesi biraz anormal geldi bana.
söylediğiniz kadarıyla annesinin ağzına bakan bir tip. bu açıdan da evlenmesi daha kolay olurdu.
bilemiyorum ama kafamda bir yere oturtamadım anlattıklarınızı.
ay valla aynen. Çalışma otur dese oh diyeceğim daha yüksek lisansımı destekliyor adam. Hem çalışmak hem evi yürütmek beni baydı. Ev işlerini bitirip kahvemi alıp balkonda keyif yapayım arkadaş bi kerecik yaben bosandım pısman olmadım ama benım esım bana suanda cıddı cıddı calısma artık yeter dese ben calısmam sanırım . Çokta sevmıyorum sanırım :) dınlemek ıstedıgımden degıl ama ben calısıyorum ıyı kazanıyorum yemek yapılıyor temızlık yapılıyor, cocuk buyudu evde o kadar bosa cıktım kı oturup sacımı supurge edesım , muge anlı ızleyıp aglayasım var tum gun
ay tatlım ya boşanmış erkeğe niye kız vermesinler. ben inanamadım. boşanmış bir sürü kadın evleniyor ki türkiye gibi bir ülkede eğer işi gücü yerindeyse erkeğin boşanmışına bakan olmaz bence.canım o çok muhafazakar bir yerde yaşıyor ve gözxleri hep yüksekte. evlendik 1 ay sonra evi terkettim ben dayak da vardı çünkü.bunalıyordum ben de huysuzlanıyordum aisydim o da dövüyordu.1 ay sonra annemin evine döndüm.8.ayda boaşndık biz.bana da dedi ki belki 50 yere gittik kız vermiyorlar boşandım diye dedi.bilmiyoum onun yalancısıyım.sizce doğru mudur söylediği?
Senin paikolojik problemlerin var bence...nedenlericanım o çok muhafazakar bir yerde yaşıyor ve gözxleri hep yüksekte. evlendik 1 ay sonra evi terkettim ben dayak da vardı çünkü.bunalıyordum ben de huysuzlanıyordum aisydim o da dövüyordu.1 ay sonra annemin evine döndüm.8.ayda boaşndık biz.bana da dedi ki belki 50 yere gittik kız vermiyorlar boşandım diye dedi.bilmiyoum onun yalancısıyım.sizce doğru mudur söylediği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?