boşandığına pişman olan var mı?

İyiki boşanmışım diyorum evet o yok ama huzurum var sağlığım yerinde daha ne isterimki :)

canım bişey soracam.araara facede konuşuyoruz biz bunla bana laflayalım biraz diyor."laflayalım biraz" sözü ne ifade ediyor senin için ? ALLAH RIZASI İÇİN benim aklım ermiyor

Bana öyle davranacak adamın ölse cenazesine bile gitmem valla. Siz ise daha ardından güzelleme yapıyorsunuz... İşte bunlar hep boşluktan
canım bişey soracam.araara facede konuşuyoruz biz bunla bana laflayalım biraz diyor."laflayalım biraz" sözü ne ifade ediyor senin için ? ALLAH RIZASI İÇİN benim aklım ermiyor

ben karımı erkeklerin içine çalışmaya göndertip de bilmem
neresini naptıttıramam diyordu.

Bu adam için mi pişman oldunuz ? Bu adam mi karşınıza çıkanların en iyisi ?

Galiba depresyondasiniz, yoksa hiç bir kendinde olan kadın böyle kendini bilmez , bilmem ne olan adamciga pişman olmaz.

yani ne var ne yok sohbet edelim demek istiyor sanırım.
pek hoş değil sana öyle söylemesi ama bana sanki konuşabilir miyiz demeyi gururuna yediremediği için hani sanki öylesine bi laflayalım şeklinde söylemiş gibi geldi. sonuçta kendisi konuşmak istiyor.

Şaka misin Fake misin anlamadım ? Öğretmenim diyorsun ; yorumlara verdiğin cevaplar çok şaşırtıcı.

8 sene sonra bu kadar olumsuzluk yaşatan adamla tekrar konuşmak akıl karı değil.
Diyecek söz bulamadım sana.

Yuh ben bu adamla belkide aynı hastanede çalışıcam.. ne vizyonsuz insanlar var ya..

Insanı iyi etmek felsefesi üzerine olan bir meslegi yapıp nasıl dayak atabilir..

Aman aman kurtulmussun 8 ayla bosver. Bebek olsaydi ebedj bosanamazdn bu adamdan sen, sonra her gün dayak hakaret aşağılama kaynana derdi piiiih..

Yaşın da geç degil öyle. Kendine haksızlık etme. Insallah mutlu edip mutlu edilecegin bir evliligin olur

Ay sen o musun? Canım Allah aşkına saçmalama artık önüne bak.. şu an sadece boşluktasın sadece meslek yüzünden değil sana neler yapmıştı unutmuş olamazsın daha geçen gün buraya yazıyordun.. okulların kapanmasına az kaldı bir tatile çık kafanı topla. . Eski defterleri açma. . Ben boşanmadım ama boşanma gibi zorlu bir süreçten geçtikten sonra geriye dönüp bakmazdım.

Yok 50 yere gitmiş kız vermiyorlarmışmış ne demek vermemek ya cahil. . O kadar doktor kendi bulamamış mı? Onum karaktersiz olduğunu anlamışlardır ondan evlenememiştir yoksa boşanan biri 8 senede 10 kez evlenirdi. Ama beyimiz okumuş kültürlü güzel kız ister ama evde otursun benim kölem olsun yokya..

Hem meslekten boşandım demişsiniz hem de dayak vardı , ailemin evine gittim , sonra boşandım v.s.

Yok bana laflayalim diyor sizce bu ne demek diyeceğinize , daha kaç aylıkken dayağını yediğim, beni geleceğimi çalmak isteyen bu adamla konustuguma çok pişmanım demeniz gerekiyor.

Bazı kadınlar neden bu kadar zayıf anlayamıyorum.

aileden 0 sevgi 0 destek görmediğinden olabilir mi?

aileden 0 sevgi 0 destek görmediğinden olabilir mi?

Hayır olamaz , çünkü 30 yaşındasınız. Öğretmensiniz . Ayaklarınızın üzerinde çoktan durmuş olmanız gerekirdi.
Artık kendinizin ailesisiniz.
Farzedin ki yasamiyorlar.

Bütün mesajlarınızı özenle okudum, her defasında şaşırdım.
Bakın meslekten dolayı ayrilmamissiniz, bu adamciktan şiddet görmüşsünüzdür, ailesinin ağzına bakan zavallı bir adamcikmis.

Bir hayal edin Allah aşkına , evlenip çoluk çocuğa karissaydiniz ne olurdu.

Bir defa dünyaya geliyoruz bir defa. Bir gün uyudugumuzda kalkamayabiliriz ya da öğle yemeği yemeğe karar verdiğimizde yiyemeyebiliriz.
Değmez , değmez ,değmez.

Bidaha laflamak istediğinde olur canım bana daha yeni evliyken attığın dayaklardan bahsedelim mi? Yok yok altınlarımı çalıp annene götürmenden bahsedelim.. beğenmedin mi? Aa o zaman beni ve mesleğimi aşağılayıp mesleğimi bırakman için yaptığın baskılardan beni kendine mecbur bırakmak istemenden.. aa nereye gidiyorsun laflıyorduk

Muhatap bile olmaması lazım. Sen mazi oldun artık demeli.

Adamcik bir sürü kadınla evlenmek istemiş , bosandigi için olmamış güya , dönmüş kürkçü dükkanına.

Ben bosandigimi bile unuttum nerdeyse.. ben evlimiydim ya diye soruyorum kendime bazen.. bazende bana yasatilan onca haksizliga uzuluyorum.. haketmiyoruz cunku bunlari.. ama gecmise takilamayiz.. gelecege bakmak lazim..

iste olmak istedigim ben:)

isin icinde dayak ve kayinvalide sorunlari da varmis bence sil faceten ve hic konuşma,kafani bulandirmasin.

Ben de diyorum bir emekli olayım.
Müge'yi izlicem,Seda'yı izlicem.
Ama yemek de temizlik de yine yapmam ben.
ben hem çalışıyorum hem evde amelelik yapıyorum. evliyim mutluyum. ama insan boşansa da boşanmasa da ev hanımlığı hiç iyi değil.o pskoloji kötü.hatta bende mekanizma şöyle işliyor. ne kadar kısıtlı zamanım varsa o kadar çok iş yapıyorum. örneğin dar zamanda 20 dakkada 10 gömlek rahat ütülerim. ama h.sonu bazen öyle bi pinekleme isteği miskinlik geliyor ki bi araba ütüyü bekletiyorum yapmıyorum. heralde çalışmasam bizim evi b.k götürürdü:) konu sahibi için şunu söyleyebilirim sanırım.boşanmadım pskolojiye aşina değilim ama mesleğinizden vazgeçmenizi isteyen bi insanla nasıl oluyor da "evli olsam keşke" diye düşünebiliyorsunuz? size saygısı yok ki. böyle bi adamla birlikte olacağınıza hiç olmayın daha iyi. insan yalnızken çok iyi düşünmeli çünkü bol bol vaktiniz oluyor. evliyken öyle bi karmaşanın içinde buluyorsunuz ki kendinizi hayatınızla ilgili düşünecek zaman pek olmuyor. hazır yalnızken sevdiğiniz şeyleri yapın.gezin, hoşlandığınız işlerle uğraşın.sizinle ortak zevkleri olan birini bu şekilde daha rahat bulabilirsiniz. evde oturup düşünmeyin.kendinize şans verin. ayrıca kafayı da evlenmeye çocuğa takmayın.hayatınızı yaşayın. inanın çoğu şey elimizde olmadan başımıza geliyor.iyisi de kötüsü de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…