- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
İyiki boşanmışım diyorum evet o yok ama huzurum var sağlığım yerinde daha ne isterimki :)merak ediyorum 8 yıl oldu ayrılalı karşımda ayrıldığım adamdan daha düzgünü çıkmadı.bana öğretmenlik yapma evde otur diyordu o yüzden sırf o yüzden boşandım.pişman olmaya başladım öğretmenlik de olmasaydı diyorum ne olur bişeyler söyleyin.ya öğretmenlik ya ben seç diyordu .seçimim öğretmenlik oldu ama yapayalnız kaldım aile desteğim zaten yok kimsem yoköğretmenliğin bedeli yalnızlık oldu.boşanmasaydım ailem çocuklarım olurdu
canım bişey soracam.araara facede konuşuyoruz biz bunla bana laflayalım biraz diyor."laflayalım biraz" sözü ne ifade ediyor senin için ? ALLAH RIZASI İÇİN benim aklım ermiyoray tatlım ya boşanmış erkeğe niye kız vermesinler. ben inanamadım. boşanmış bir sürü kadın evleniyor ki türkiye gibi bir ülkede eğer işi gücü yerindeyse erkeğin boşanmışına bakan olmaz bence.
ama yine de öyle diyorsa öyledir.
sonuçta acabaların varsa görüş konuş bişey çıkmaz elbette. bu olgunlukla daha güzel değerlendirirsin aranızdaki iletişimi vs. içinde kalmasın derim ben
canım bişey soracam.araara facede konuşuyoruz biz bunla bana laflayalım biraz diyor."laflayalım biraz" sözü ne ifade ediyor senin için ? ALLAH RIZASI İÇİN benim aklım ermiyorBana öyle davranacak adamın ölse cenazesine bile gitmem valla. Siz ise daha ardından güzelleme yapıyorsunuz... İşte bunlar hep boşluktan
ben karımı erkeklerin içine çalışmaya göndertip de bilmem
neresini naptıttıramam diyordu.
yani ne var ne yok sohbet edelim demek istiyor sanırım.canım bişey soracam.araara facede konuşuyoruz biz bunla bana laflayalım biraz diyor."laflayalım biraz" sözü ne ifade ediyor senin için ? ALLAH RIZASI İÇİN benim aklım ermiyor
Ay sen o musun? Canım Allah aşkına saçmalama artık önüne bak.. şu an sadece boşluktasın sadece meslek yüzünden değil sana neler yapmıştı unutmuş olamazsın daha geçen gün buraya yazıyordun.. okulların kapanmasına az kaldı bir tatile çık kafanı topla. . Eski defterleri açma. . Ben boşanmadım ama boşanma gibi zorlu bir süreçten geçtikten sonra geriye dönüp bakmazdım.canım o çok muhafazakar bir yerde yaşıyor ve gözxleri hep yüksekte. evlendik 1 ay sonra evi terkettim ben dayak da vardı çünkü.bunalıyordum ben de huysuzlanıyordum aisydim o da dövüyordu.1 ay sonra annemin evine döndüm.8.ayda boaşndık biz.bana da dedi ki belki 50 yere gittik kız vermiyorlar boşandım diye dedi.bilmiyoum onun yalancısıyım.sizce doğru mudur söylediği?
aileden 0 sevgi 0 destek görmediğinden olabilir mi?Hem meslekten boşandım demişsiniz hem de dayak vardı , ailemin evine gittim , sonra boşandım v.s.
Yok bana laflayalim diyor sizce bu ne demek diyeceğinize , daha kaç aylıkken dayağını yediğim, beni geleceğimi çalmak isteyen bu adamla konustuguma çok pişmanım demeniz gerekiyor.
Bazı kadınlar neden bu kadar zayıf anlayamıyorum.
aileden 0 sevgi 0 destek görmediğinden olabilir mi?
Bidaha laflamak istediğinde olur canım bana daha yeni evliyken attığın dayaklardan bahsedelim mi? Yok yok altınlarımı çalıp annene götürmenden bahsedelim.. beğenmedin mi? Aa o zaman beni ve mesleğimi aşağılayıp mesleğimi bırakman için yaptığın baskılardan beni kendine mecbur bırakmak istemenden.. aa nereye gidiyorsun laflıyorduk
iste olmak istedigim ben:)ben bosandım pısman olmadım ama benım esım bana suanda cıddı cıddı calısma artık yeter dese ben calısmam sanırım . Çokta sevmıyorum sanırım :) dınlemek ıstedıgımden degıl ama ben calısıyorum ıyı kazanıyorum yemek yapılıyor temızlık yapılıyor, cocuk buyudu evde o kadar bosa cıktım kı oturup sacımı supurge edesım , muge anlı ızleyıp aglayasım var tum gun
ben hem çalışıyorum hem evde amelelik yapıyorum. evliyim mutluyum. ama insan boşansa da boşanmasa da ev hanımlığı hiç iyi değil.o pskoloji kötü.hatta bende mekanizma şöyle işliyor. ne kadar kısıtlı zamanım varsa o kadar çok iş yapıyorum. örneğin dar zamanda 20 dakkada 10 gömlek rahat ütülerim. ama h.sonu bazen öyle bi pinekleme isteği miskinlik geliyor ki bi araba ütüyü bekletiyorum yapmıyorum. heralde çalışmasam bizim evi b.k götürürdü:) konu sahibi için şunu söyleyebilirim sanırım.boşanmadım pskolojiye aşina değilim ama mesleğinizden vazgeçmenizi isteyen bi insanla nasıl oluyor da "evli olsam keşke" diye düşünebiliyorsunuz? size saygısı yok ki. böyle bi adamla birlikte olacağınıza hiç olmayın daha iyi. insan yalnızken çok iyi düşünmeli çünkü bol bol vaktiniz oluyor. evliyken öyle bi karmaşanın içinde buluyorsunuz ki kendinizi hayatınızla ilgili düşünecek zaman pek olmuyor. hazır yalnızken sevdiğiniz şeyleri yapın.gezin, hoşlandığınız işlerle uğraşın.sizinle ortak zevkleri olan birini bu şekilde daha rahat bulabilirsiniz. evde oturup düşünmeyin.kendinize şans verin. ayrıca kafayı da evlenmeye çocuğa takmayın.hayatınızı yaşayın. inanın çoğu şey elimizde olmadan başımıza geliyor.iyisi de kötüsü de..Ben de diyorum bir emekli olayım.
Müge'yi izlicem,Seda'yı izlicem.
Ama yemek de temizlik de yine yapmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?