- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 19.004
- 448
- 35
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
çok doğru yazmışsın canım ağzına sağlık.ev kadını olmak istemedim.evde oturmak koca beklemek çocuk yapmak çok amaçsız geldi ama ona defalarca yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma nolur dedim.seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ben razıyım.ben hem çalışıyorum hem evde amelelik yapıyorum. evliyim mutluyum. ama insan boşansa da boşanmasa da ev hanımlığı hiç iyi değil.o pskoloji kötü.hatta bende mekanizma şöyle işliyor. ne kadar kısıtlı zamanım varsa o kadar çok iş yapıyorum. örneğin dar zamanda 20 dakkada 10 gömlek rahat ütülerim. ama h.sonu bazen öyle bi pinekleme isteği miskinlik geliyor ki bi araba ütüyü bekletiyorum yapmıyorum. heralde çalışmasam bizim evi b.k götürürdü:) konu sahibi için şunu söyleyebilirim sanırım.boşanmadım pskolojiye aşina değilim ama mesleğinizden vazgeçmenizi isteyen bi insanla nasıl oluyor da "evli olsam keşke" diye düşünebiliyorsunuz? size saygısı yok ki. böyle bi adamla birlikte olacağınıza hiç olmayın daha iyi. insan yalnızken çok iyi düşünmeli çünkü bol bol vaktiniz oluyor. evliyken öyle bi karmaşanın içinde buluyorsunuz ki kendinizi hayatınızla ilgili düşünecek zaman pek olmuyor. hazır yalnızken sevdiğiniz şeyleri yapın.gezin, hoşlandığınız işlerle uğraşın.sizinle ortak zevkleri olan birini bu şekilde daha rahat bulabilirsiniz. evde oturup düşünmeyin.kendinize şans verin. ayrıca kafayı da evlenmeye çocuğa takmayın.hayatınızı yaşayın. inanın çoğu şey elimizde olmadan başımıza geliyor.iyisi de kötüsü de..
çok doğru yazmışsın canım ağzına sağlık.ev kadını olmak istemedim.evde oturmak koca beklemek çocuk yapmak çok amaçsız geldi ama ona defalarca yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma nolur dedim.seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ben razıyım.
evet şu an öğretmenim.öğretmenliği tercih ettim doğru bir karar mıydı sizce?şu an öğretmen misiniz?
evet şu an öğretmenim.öğretmenliği tercih ettim doğru bir karar mıydı sizce?
siz böyle yazınca nasıl rahatlıyorum anlatamam.inşallah doğru kararı vermişimdir çünkü inanın ALLAH şahit yukarda ev beni boğuyordu.çalışsaydım onunla evli kalsaydım olmaz mıydı ama seç dedi lanet olsun seç.bi adam iş mi ben mi diyorsa boşanmakla doğru kararı vermişsiniz.
ama cidden size daha önce de yazdım. 30 yaşında bi kadının olgunluğunu taşımıyorsunuz. hayatı kendinize zehir ediyosunuz. erkekler bu kadar önemli olmasın, yer kaplamasın hayatınızda.
siz bir eğitimcisiniz o yüzden sığ fikirlerinizi normal karşılayamam. ne demek eşim seçim yapmamı istedi ben de mesleğimi seçtim acaba doğru mu yaptım?? bu size yakışmayan bir soru. tabi ki doğrusunu yaptınız.ama bundan hala emin olamamanız garip değil mi? burda size "hata yapmışsın, kocanı seçecektin" diyen çok nadir çıkar. lütfen mesleğinize, kadınlığınıza ve kendinize saygı duyun. çünkü her yönden bir kadın olarak bunları hakediyorsunuz.çok doğru yazmışsın canım ağzına sağlık.ev kadını olmak istemedim.evde oturmak koca beklemek çocuk yapmak çok amaçsız geldi ama ona defalarca yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma nolur dedim.seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ben razıyım.
Hayir en dogru olani yapmissin.kesinlikle çalışmamı istemiyordu annem de buna razı olmadı çalış yap öğretmenliğini dedi.ailemin maddi durumu da iyi değildi çalışıp onlara da yardım etmek istedim yanlış mı yaptım diyorum şimdi de
siz böyle yazınca nasıl rahatlıyorum anlatamam.inşallah doğru kararı vermişimdir çünkü inanın ALLAH şahit yukarda ev beni boğuyordu.çalışsaydım onunla evli kalsaydım olmaz mıydı ama seç dedi lanet olsun seç.
biliyor musunuz ailemden kimse yanımda değil.kimsem yok çok yalnızım.panik halinde hissediyorum kendimi ve panik insana hata yaptırır değil mi durup bir soluklanmam lazım ama kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum anlatamam size
Aman allahim ayrilip 8 sene sonra hata mi ettim diye soran bi egitimci,meslegini birakmazsa bosaniriz ben erkekler icinde calisip orasini burasini saaptiran bi es istemiyorum diyen bi doktor.siz gercekmisiniz ya da burasi neresi ben kimim?yok evlenmemiş o da doktor.
aradan koskoca 8 yıl geçmiş.bu pişmanlık niye?merak ediyorum 8 yıl oldu ayrılalı karşımda ayrıldığım adamdan daha düzgünü çıkmadı.bana öğretmenlik yapma evde otur diyordu o yüzden sırf o yüzden boşandım.pişman olmaya başladım öğretmenlik de olmasaydı diyorum ne olur bişeyler söyleyin.ya öğretmenlik ya ben seç diyordu .seçimim öğretmenlik oldu ama yapayalnız kaldım aile desteğim zaten yok kimsem yoköğretmenliğin bedeli yalnızlık oldu.boşanmasaydım ailem çocuklarım olurdu
Cok hakısınız. Ben de evlendim ve calısmayı bıraktım. Zaten cok iş hayatı gecmişim yoktu ama yine de başlayabilirdim biyerlerden. Şimdi kendimi ile yaramaz hissedıyorum. Butun arkadaslarım calısıyır, bu yuzden kısıtlı gorusebiliyoruz. Sosyal hayatım da kısıtkanmış oldu. Asıl mesele, dediğiniz gibi ben ev işi de yapmıyorum:/ yani dar zamanda guzel guzel yapabilen biriygen. Şimdi bol zamanda hiç içimden kalkıp iş yapmak gelmiyor. Tembel oldumben hem çalışıyorum hem evde amelelik yapıyorum. evliyim mutluyum. ama insan boşansa da boşanmasa da ev hanımlığı hiç iyi değil.o pskoloji kötü.hatta bende mekanizma şöyle işliyor. ne kadar kısıtlı zamanım varsa o kadar çok iş yapıyorum. örneğin dar zamanda 20 dakkada 10 gömlek rahat ütülerim. ama h.sonu bazen öyle bi pinekleme isteği miskinlik geliyor ki bi araba ütüyü bekletiyorum yapmıyorum. heralde çalışmasam bizim evi b.k götürürdü:) konu sahibi için şunu söyleyebilirim sanırım.boşanmadım pskolojiye aşina değilim ama mesleğinizden vazgeçmenizi isteyen bi insanla nasıl oluyor da "evli olsam keşke" diye düşünebiliyorsunuz? size saygısı yok ki. böyle bi adamla birlikte olacağınıza hiç olmayın daha iyi. insan yalnızken çok iyi düşünmeli çünkü bol bol vaktiniz oluyor. evliyken öyle bi karmaşanın içinde buluyorsunuz ki kendinizi hayatınızla ilgili düşünecek zaman pek olmuyor. hazır yalnızken sevdiğiniz şeyleri yapın.gezin, hoşlandığınız işlerle uğraşın.sizinle ortak zevkleri olan birini bu şekilde daha rahat bulabilirsiniz. evde oturup düşünmeyin.kendinize şans verin. ayrıca kafayı da evlenmeye çocuğa takmayın.hayatınızı yaşayın. inanın çoğu şey elimizde olmadan başımıza geliyor.iyisi de kötüsü de..
olağandır. farkında olmanız güzel umarım bir gün üreten ve para kazanan bir kadın olursunuz.Cok hakısınız. Ben de evlendim ve calısmayı bıraktım. Zaten cok iş hayatı gecmişim yoktu ama yine de başlayabilirdim biyerlerden. Şimdi kendimi ile yaramaz hissedıyorum. Butun arkadaslarım calısıyır, bu yuzden kısıtlı gorusebiliyoruz. Sosyal hayatım da kısıtkanmış oldu. Asıl mesele, dediğiniz gibi ben ev işi de yapmıyorum:/ yani dar zamanda guzel guzel yapabilen biriygen. Şimdi bol zamanda hiç içimden kalkıp iş yapmak gelmiyor. Tembel oldum
çok doğru yazmışsın canım ağzına sağlık.ev kadını olmak istemedim.evde oturmak koca beklemek çocuk yapmak çok amaçsız geldi ama ona defalarca yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma nolur dedim.seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ben razıyım.
Üretmek para kazanmakla mi ölçülüyorolağandır. farkında olmanız güzel umarım bir gün üreten ve para kazanan bir kadın olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?