boşandığına pişman olan var mı?

Yanlış hatırlıyorsam neyse de. Siz sizden küçük başka bi Ada'm içinde evli olmadan evli gibi yaşadık beni bıraktı gitti. Şimdi onsuz yaşayamam tarzı konu açan bayan değil misiniz. Eğer öyleyse sizim probleminiz yalnızlık eş falan değil bi kedi köpek Alın arkadaş olsun size

çok doğru yazmışsın canım ağzına sağlık.ev kadını olmak istemedim.evde oturmak koca beklemek çocuk yapmak çok amaçsız geldi ama ona defalarca yalvardım seçim yapmak zorunda bırakma nolur dedim.seç dedi ya öğretmenlik ya ben hangisini seçersen ben razıyım.

şu an öğretmen misiniz?

evet şu an öğretmenim.öğretmenliği tercih ettim doğru bir karar mıydı sizce?

bi adam iş mi ben mi diyorsa boşanmakla doğru kararı vermişsiniz.

ama cidden size daha önce de yazdım. 30 yaşında bi kadının olgunluğunu taşımıyorsunuz. hayatı kendinize zehir ediyosunuz. erkekler bu kadar önemli olmasın, yer kaplamasın hayatınızda.

çok iyi yapmışşsın o gün öğretmenliğini kısıtlayan bugun nelerini kısıtlardı.
burnundan gelirdi hayat defolsun gitsin boşver

siz böyle yazınca nasıl rahatlıyorum anlatamam.inşallah doğru kararı vermişimdir çünkü inanın ALLAH şahit yukarda ev beni boğuyordu.çalışsaydım onunla evli kalsaydım olmaz mıydı ama seç dedi lanet olsun seç.
biliyor musunuz ailemden kimse yanımda değil.kimsem yok çok yalnızım.panik halinde hissediyorum kendimi ve panik insana hata yaptırır değil mi durup bir soluklanmam lazım ama kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum anlatamam size

siz bir eğitimcisiniz o yüzden sığ fikirlerinizi normal karşılayamam. ne demek eşim seçim yapmamı istedi ben de mesleğimi seçtim acaba doğru mu yaptım?? bu size yakışmayan bir soru. tabi ki doğrusunu yaptınız.ama bundan hala emin olamamanız garip değil mi? burda size "hata yapmışsın, kocanı seçecektin" diyen çok nadir çıkar. lütfen mesleğinize, kadınlığınıza ve kendinize saygı duyun. çünkü her yönden bir kadın olarak bunları hakediyorsunuz.

Hayir en dogru olani yapmissin.
Sana ve meslegine saygi duymayan bi insanla 10 tane cocugun da olsa ayrilirdin.gecmisi geride birak ve onune bak.o adamdan sana hayir gelmez

yanılmıyorsam tedavi görüyodunuz. yanılıyor muyum? tedavi olmanız şart çünkü. cidden mutsuzluğunuzun tek sebebi kendinizsiniz. yoksa boşanmakmış ayrılmakmış cidden fasa fiso şeyler.

yok evlenmemiş o da doktor.
Aman allahim ayrilip 8 sene sonra hata mi ettim diye soran bi egitimci,meslegini birakmazsa bosaniriz ben erkekler icinde calisip orasini burasini saaptiran bi es istemiyorum diyen bi doktor.siz gercekmisiniz ya da burasi neresi ben kimim?

Hayretler icindeyim biz cocuklarimizi ve kendimizi kimlere emanet ediyoruz?

aradan koskoca 8 yıl geçmiş.bu pişmanlık niye?
bu adam seni dövüyormuş ta.nedir özlem duyduğun anlayamadım ki.
sana böyle bir seçim yaptıran sonra da bir çırpıda boşayan adama tekrar nasıl güveneceksin.
sen bu adamı seviyomuydun çok mu aşıktın da özlem duyuyosun.
eski konuna baktım da arada zaten bir ilişki de yaşamışssın.
yalnız da kalmamışssın.
ayrıca bir eğitimcisin.
eşinle barışıp tekrar evlenmek mi istiyosun.
ee adam yine çalışma diyecek o zaman ne yapacaksın.
sorular böyle gider.
ama bence sen büyük bir boşluktasın ve dediğin gibi hata yapma olasılığın çok yüksek.
dikkatli olmalısın,eski eşinden de uzak dur.
yalnız kalabilir bir insan.
yalnızlıktan kaçmak için yanlış ilişkilere adım atma.
hele ki eski eşinle görüşme bile

Cok hakısınız. Ben de evlendim ve calısmayı bıraktım. Zaten cok iş hayatı gecmişim yoktu ama yine de başlayabilirdim biyerlerden. Şimdi kendimi ile yaramaz hissedıyorum. Butun arkadaslarım calısıyır, bu yuzden kısıtlı gorusebiliyoruz. Sosyal hayatım da kısıtkanmış oldu. Asıl mesele, dediğiniz gibi ben ev işi de yapmıyorum:/ yani dar zamanda guzel guzel yapabilen biriygen. Şimdi bol zamanda hiç içimden kalkıp iş yapmak gelmiyor. Tembel oldum

Onunla 8 yıl geçirseniz bu sürenin iyi geçeceğini, sizi başka şeylere zorlamayacağını nerden bilebilirsiniz? Kişiliğinize saygısı yokmuş. Yerinde bir karar olmuş.
Ayrıca onunla kötü şeyler yaşamaya fırsatınız olmadığı için en iyisini o sanıyorsunuz, 8 yılı tüketseydiniz pek çok kötü anınız olurdu.

olağandır. farkında olmanız güzel umarım bir gün üreten ve para kazanan bir kadın olursunuz.

Iyide iş meslek secmekten öteye gitmiş, şiddet görmüşsünüz , ailesine ezdirmis.

Bu kadar umutsuz kalıp senden şu sebeple ayrılığı seçmiş adama bile özlem duyman hiç sağlıklı değil.
Yaşın daha ne ki?

Elbet doğru insan çıkar karşına, mesela aile olmaksa.
Kabul ediyorum sayıca çok azlar ama ümit var.

Ayrıca eşin de doğru insan değilmiş bu gerçek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…