• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığını sevgilisinden saklıyor

Hayır canım ailesinin evinden ayrılıp okul arkadaşlarıyla ev tuttu diğer adamla para karşılığı evlendi zaten.

anladım, eger aynı evde yasamadıysa, kagıt uzerı evlılıge ınanır o zaman, aynı evde yasasaydı cok zor olurdu.
burda yapacagı evlendıgı ınsanın ve kendının evlı kaldıgı donemde aynı evde olmadıklarını arkadasıyla kaldıgını ıspatlamak olacak.
ıster arkadas ve eskı es sahıtlıgıyle, ıster ıkametgah, ıster para karsılıgı oldugunu ıspatlayarak.
bu zamana kadar da cok soylemek ıstedıgını ama gun gectıkce zorlastıgını, şuan evlılık dusunduklerınden de ondan saklamanın dogru olmayacagını ezılmeden soyleyecek.
o ne kadar normal anlatırsa karsı tarafta o kadar normal anlar, normal karsılayabılır.
en onemlı gecmıs travmasını anlatıp, sevgılısınden destek alan bırı ıcın bu daha kolay olacaktr dıye dusunuyorum

anladım, eger aynı evde yasamadıysa, kagıt uzerı evlılıge ınanır o zaman, aynı evde yasasaydı cok zor olurdu.
burda yapacagı evlendıgı ınsanın ve kendının evlı kaldıgı donemde aynı evde olmadıklarını arkadasıyla kaldıgını ıspatlamak olacak.
ıster arkadas ve eskı es sahıtlıgıyle, ıster ıkametgah, ıster para karsılıgı oldugunu ıspatlayarak.
bu zamana kadar da cok soylemek ıstedıgını ama gun gectıkce zorlastıgını, şuan evlılık dusunduklerınden de ondan saklamanın dogru olmayacagını ezılmeden soyleyecek.
o ne kadar normal anlatırsa karsı tarafta o kadar normal anlar, normal karsılayabılır.
en onemlı gecmıs travmasını anlatıp, sevgılısınden destek alan bırı ıcın bu daha kolay olacaktr dıye dusunuyorum
eski eş evli şu an canım. okul arkadaşlarına da ulaşmayı deneyecek yani ne bileyim bi yolunu bulmaya çalışacak ispatlayacak. çok korkuyo geçmişte yaşadıklarından dolayı panik halinde.

Başımıza gelmediği için biz anlayamayız tabi ki. Onun ne psikolojiyle öyle şeyler yaptığını yaşadığını bilemeyiz o yüzden ben yargılamıyorum.

tecavüze ugradigini vs yeni okudum..
ama bu evliligi gizlemesi güvensizlik yaratir muhtemelen
neyse hakkinda hayirlisi olsun

Bu iş olmaz asla adamın kafasın da bir ton şey geçecek şimdi tecavüzmüş zorla başkasıymış diye başlar üstüne para karşılığı evlendim ama kağıt üstünde oo buyur burdan yok.

Bu iş şu saatten sonra yürümez

aslında sevgilisi ne dese haklı..çünkü en başta söylemesi gerekirdi..hadi söyleyemedi bari iş ciddiye binince söyleseydi..birde çocuk asabiymiş...

adam ondan ayrılmadan o ayrılsın, yoluna baksın..
adamın ayrılacağı gün gibi ortada çünkü..
bundan sonrada hayatına giren insana ilk diyeceği evlenip ayrılmış olduğu olsun, yoksa böyle karın ağrısı çeker..
nacizane fikrim..
Allah yardımcısı olsun..

Aileye göstermelik evlilik?
2 senelik bir ilişkide benden bu kadar önemli bir şey saklandığını öğrensem şahsen ayrılırdım.
Nereye kadar saklayabilir? En başta söylese daha az sıkıntı olurdu.

Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu

Bence aynen bu şekilde sevgilisine anlatmalı.

ben olsam şu aşamada vazgeçerdim.koskoca 2 yılda bana bişey demicek sonra iş ciddiye binince de hadi bakalım daha önce evlenmiştim.olmaz ki ama.evliliğin kağıt üzeri mi olur ya.

Kağıt mağıt sonuçta bir evlilik yapmış. Ayıp mı ki saklamış bunu hemde 2 yıllık ilişkisinden
Arkadaşınızın davranışı hiç doğru değil. Güven telkin etmiyor.
Ben adamın yerinde olsam acaba derim. Çünkü saklanacak birşey değil,
Eğer saklıyorsa ben huylanırım o kadından.
.

aslında benim kafam karıştı bekareti olmadığını söylemek daha zor .
onun yerine bir evlilik yaşadım demek daha kolay değil miydi??

üstelik ciddi giden bir ilişkide böyle şey duyulur zaten. kızı araştırırken aile 1 evlilik yaptı diyen illa çıkar
ilginç bir durum..

aslında benim kafam karıştı bekareti olmadığını söylemek daha zor .
onun yerine bir evlilik yaşadım demek daha kolay değil miydi??

üstelik ciddi giden bir ilişkide böyle şey duyulur zaten. kızı araştırırken aile 1 evlilik yaptı diyen illa çıkar
ilginç bir durum..

Konu sahibi eksik anlatıyor aslında çok açık var konusun da bekart olayı dahi söylenmemiş farklı yollara girilmiş olabilir garip bi konu gerçekten

Baştan büyük bir güven problemi olacak bu. Yani adam sırf kağıt üstündeki evlilikten değil güvensizlikten ayrılsa bile haklıdır..İş aileyle tanışmaya kadar gitmiş o raddeye gelmeden bunu söylemesi lazımdı nasıl göze alabilmiş hayret yani bu daha büyük bir cesaret bunu söylememekten..Bu saatten sonra yapacağı en mantıklı şey daha fazla zaman geçirmeden alıp karşısına dürüstçe konuşacak daha ne çözümü arıyor ki? Yani ben olsam evlendiği için değil bu denli büyük bir sırrı benden sakladığı için ayrılırdım..Çünkü evliliğin temelinde yatan şeydir güven..

Tayin için falan mı yapılmış bir evlilik? Nasıl göstermelik? Tayin için olduğunu sanmıyorum öyle olsa söyler direkt onda bir şey yok.
İşin iç yüzü ne bilemeyiz ama duruma göre çocuğun tepkileri değişir. Hem de 2 yıl söylenilmemesi çok büyük bir hata ve de art niyetli. Ben sevgilisi olsam ayrılırdım.Böyle insanları aptal yerine koyup duyguları ile oynamak ne demek ya. :KK62:
Tanışır tanışmaz da söylenmezdi belki ama işler ciddiye binmeden en uygun zamanda açıklanabilirdi.
Kız büyük ihtimalle bir punduna getirip nikah masasına oturtmak istiyor çocuğu, sonra evlenince öğrenirse öğrensin iş işten geçmiş olur diye düşünüyor...

Kızlar herkese iyi geceler,
Konuyu kendim için değil bir arkadaşım için açıyorum. Öncelikle size arkadaşımdan ve ilişkisinden bahsedeyim. Arkadaşım daha önce kağıt üzerinde bir evlilik yapmış bende bunu yeni öğrendim, benden yardım istediği için anlatmak zorunda kaldı yani.. Erkek arkadaşı daha önce evlilik yapmamış ve biraz asabice biriymiş.

İlişkileri yaklaşık 2 yıldır devam ediyor, gel gelelim kız aileyle falan da tanışmış ve aile istemeye gitmek istiyormuş. Ancak arkadaşım bu formalite evliliği erkek arkadaşından gizlemiş daha doğrusu söylemeye bir türlü cesaret edememiş. Şu an düşündüğü bu konuyu ona nasıl anlatacağı, alacağı tepki ne olursa olsun anlatmak istiyormuş ancak nasıl anlatacağını bilemiyormuş.

Ben kendimce bazı fikirler verdim ancak hiçbiri tatmin edici olmadı. Akıl akıldan üstündür deyip size danışmaya karar verdik.

Sevgili KK üyeleri, yorumlarınız çok değerli ve önemli, herkese çok teşekkürler.
NOT: Kağıt üzerinde evlilik yapma nedeni ailesine karşı göstermelik olarakmış kızlar. Baya hassas bir durum.

Tüm ilişkiler hassastır . Ama arkadaşınızın bunu ilk kez tanıştığında olmasa bile ilk ay içinde söylemesi gerekirdi. Hiç mi konusu açılmamış yani varsa eski sevgililerinden hiç mi bahsetmez bana garip geldi . :110:

olmaz, iki yıl sevgilisinden saklamış. üstelik çok önemli bir konu.
erkek saklasa hepimiz ayrıl, güvenilmez deriz.

Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu

Akıl var mantık var bu durumda akla gelebilecek en son şey kağıt üstünde evliliktir. Ben hikayeye pek inanmadım.

1) Başına böyle bir şey gelmiş kız gider şikayetçi olmakla tehdit ederdi ya da şikayetçi olur adamı da arkadaşlarını da. Adam savcıyı polisi gördü mü korkusuna ailesine falan da anlatamazdı. Cinsel saldırı suçundan ceza alacak boru mu...

2)Velev ki şikayetçi olacak cesareti yoktu, yine de evlenmesini mantıklı kılmaz. Evlenerek bakire olmamasına meşru bir kılıf mı buldu ailesine karşı? Sonuçta bekaretini doktora gidip diktirebilir ve de hayatına bakire olarak devam edebilirdi, sırf bunun için evlenilmez. Evlenmekten daha kolay bir çözüm bu çünkü. O adamı da şikayetçi olacağım tehdidi ile sustururdu...
Yani bu tür şeyleri yaşayıp mağdur olan bir sürü kız var o tek değil kızın açıklaması makul gelmedi bana...

Erkek arkadaşı da inanmayacaktır, dahası böyle bir şeyin 2 yıldır söylenmemesi ailelerle tanışma aşamasına gelindiği halde...bilemiyorum.

En başta ailesine yalan söylemiş. Detaylar beni ilgilendirmez ama insan neden ailesine yalan söyler? Şimdi de aynı şeyi sevdiği adama yapıyor. Saklayacak bir şeyi yoksa insan neden gizler ki.... Hangi söylediği doğru diye düşünür bir süre sonra insan... Tek bildiğim yalan huyu kötü...

Back
X