Evet maalesef benim üzerime.. paşa paşa ödemek zorunda kalacağım ama yanına kar kalmasın istiyorum..Bari bu kalmasın...Eğer öyleyse mecbur ödeme yapmak zorundasınız . Telefon açıp bana şu kadar borç kağıdı geldi onları öde deyin ilk önce sonrasında da ödemezse mecbur ödeyeceksiniz yapacak bşy yok ama
Sevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?
Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.
Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
Krediyi siz çektiniz,arabayı o mu kullanıyor?
Yanlış mı anladım?
Oan kardeşim ulaştı . Dediği aynen şu e kapatsaydı ben ne yapayım ? Yahu boşanırken ben bunu mu düşüneceğim..Kredisini ödediğiniz araba sizde mi?
İnternet borcu için mesaj atın bence. Faturayı da atmalısınız. Sen kullanıyordun, bunu da ödermisin demekten zarar gelmez.
Oan kardeşim ulaştı . Dediği aynen şu e kapatsaydı ben ne yapayım ? Yahu boşanırken ben bunu mu düşüneceğim..
Karşımdaki kişiliksiz öyle bir düzenbaz ki. Arabayı babasının üzerine aldılar. Gerekçesi de bunun borçları vardı daha önceden ya onu ödeyemezsek elimizden alırlar kaygısı idi. Şimdi dr zaten arabayı satmışlar..
Modem konusuna gelince de o ara çok sıkıntılı idim inanın aklımda bile yoktu.. ama o adi bunu biliyordu. Evet gideceğim onun çalıştığı yere gerekirse çok büyük olay çıkartacağım bu böyle bitmeyecek.
Belki eski konularımı biliyorsunuzdur ben her zaman ılımlı davrandım.. ama şimdi anladım ki bu kadar ılımlı olmakta hata..Edepsiz it
Aynen katiliyorum
Iyice rezil edin
Ne mal oldugunu herkes ogrensin
Belki eski konularımı biliyorsunuzdur ben her zaman ılımlı davrandım.. ama şimdi anladım ki bu kadar ılımlı olmakta hata..
bebeğim ben iş yerini basmam eşinin patronu amiri müdürü kimse onu arar durumla ilgili bilgi veririmMerhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
Beni bilen tanıyan kişiler yine mi Kajmery diyebilirsiniz. Ama maalesef dertler ve imtihanlar hiç bitmiyor.
3,5 senelik bir evlilik yaşadım . 1 sene olacak boşanalı.. çok zor bir süreçten , tabiri caiz ise cehennem gibi bir evlilikten geçtim. Burada ki arkadaşlarım , ablalarım sağ olsunlar her zaman tam destek oldular. Allah onlardan razı olsun..
Şimdi asıl sorun biz boşandıktan sonra ben onun için , araba alacaktı , kredi çekmiştim sağ olsun son 3 taksidini ödememiş buda 5 bin tl yapıyor. Ve superonline faturasını , kendisi kullanmasına rağmen , ödememiş. Bana bugüm onun da borcu geldi tam 2000 tl. Avukatlarla konuştum bu paraları ödemek zorundasın dediler. Üzerime araba ve para var. Ama bana o kadar koyuyor ki. Hem 5 kuruş alma hem de borçlarını öde. Ve kendisi çok iyi bir makamda çalışan , son derece iyi bir kurumda.
Annem çok sinirlendi ve dedi ki o paraları ödemezse gidip onun çalıştığı yeri basalım ve rezillik çıkaralım .
Bir yandan bunu asla istemiyorum ama bir yandan da her yaptığı yanına neden kâr kalsın ki diye soruyorum.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Şimdiden görüş yazan tüm arkadaşlarıma selam olsun..
Benim bi arkadasim eski nisanlisindan kalan borçları ödemişti kiz. helal etmedi hakkini.Merhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
Beni bilen tanıyan kişiler yine mi Kajmery diyebilirsiniz. Ama maalesef dertler ve imtihanlar hiç bitmiyor.
3,5 senelik bir evlilik yaşadım . 1 sene olacak boşanalı.. çok zor bir süreçten , tabiri caiz ise cehennem gibi bir evlilikten geçtim. Burada ki arkadaşlarım , ablalarım sağ olsunlar her zaman tam destek oldular. Allah onlardan razı olsun..
Şimdi asıl sorun biz boşandıktan sonra ben onun için , araba alacaktı , kredi çekmiştim sağ olsun son 3 taksidini ödememiş buda 5 bin tl yapıyor. Ve superonline faturasını , kendisi kullanmasına rağmen , ödememiş. Bana bugüm onun da borcu geldi tam 2000 tl. Avukatlarla konuştum bu paraları ödemek zorundasın dediler. Üzerime araba ve para var. Ama bana o kadar koyuyor ki. Hem 5 kuruş alma hem de borçlarını öde. Ve kendisi çok iyi bir makamda çalışan , son derece iyi bir kurumda.
Annem çok sinirlendi ve dedi ki o paraları ödemezse gidip onun çalıştığı yeri basalım ve rezillik çıkaralım .
Bir yandan bunu asla istemiyorum ama bir yandan da her yaptığı yanına neden kâr kalsın ki diye soruyorum.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Şimdiden görüş yazan tüm arkadaşlarıma selam olsun..
Ne yapabilirsiniz ki sizin üzerinize görünüyorsa en fazla avukata verirsiniz ama bşy çıkacağını sanmamEvet maalesef benim üzerime.. paşa paşa ödemek zorunda kalacağım ama yanına kar kalmasın istiyorum..Bari bu kalmasın...
donuna kadar alın lanBen hep yaziyorum bosandiginiz herife acimayin diye
Sonra bana edepsiz cacaron yaziyorlar
Bosanan herifler karsi tarafa acimiyor
MADDI MANEVI ACIMAYIN EYYY BOSANAN KADINLAR FIRTINA GIBI OLUN
Ha arabaya şu an adam mı biniyor ben Orayı kaçırdım . O zaman aynı bunu yap git şefiyle görüş konu sahibi al o parayıSevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?
Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.
Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?