- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Uzerinize olan abonelikleri iptal ettirin ve odediginiz miktari hacze koyun eski esinize karsi.Merhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
Beni bilen tanıyan kişiler yine mi Kajmery diyebilirsiniz. Ama maalesef dertler ve imtihanlar hiç bitmiyor.
3,5 senelik bir evlilik yaşadım . 1 sene olacak boşanalı.. çok zor bir süreçten , tabiri caiz ise cehennem gibi bir evlilikten geçtim. Burada ki arkadaşlarım , ablalarım sağ olsunlar her zaman tam destek oldular. Allah onlardan razı olsun..
Şimdi asıl sorun biz boşandıktan sonra ben onun için , araba alacaktı , kredi çekmiştim sağ olsun son 3 taksidini ödememiş buda 5 bin tl yapıyor. Ve superonline faturasını , kendisi kullanmasına rağmen , ödememiş. Bana bugüm onun da borcu geldi tam 2000 tl. Avukatlarla konuştum bu paraları ödemek zorundasın dediler. Üzerime araba ve para var. Ama bana o kadar koyuyor ki. Hem 5 kuruş alma hem de borçlarını öde. Ve kendisi çok iyi bir makamda çalışan , son derece iyi bir kurumda.
Annem çok sinirlendi ve dedi ki o paraları ödemezse gidip onun çalıştığı yeri basalım ve rezillik çıkaralım .
Bir yandan bunu asla istemiyorum ama bir yandan da her yaptığı yanına neden kâr kalsın ki diye soruyorum.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Şimdiden görüş yazan tüm arkadaşlarıma selam olsun..
kız yazma böyle valla evde kalacaksın evlenmeden önce cici gözükmek biz kadınların kaderi amaaa sonra dişimizi ve tırnaklarımızı mutlaka çıkarmalıyızSevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?
Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.
Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
kız yazma böyle valla evde kalacaksın evlenmeden önce cici gözükmek biz kadınların kaderi amaaa sonra dişimizi ve tırnaklarımızı mutlaka çıkarmalıyız
ev kızıyammm bennnn çalışamammm evlenince de bak adamlar kuyruk kapı da ama mide kaldırır mı o adamları ha o da ayrı konu ha haEeee kaldım zaten son talibim de işim mesleğim daha diye geri oldu
ev kızıyammm bennnn çalışamammm evlenince de bak adamlar kuyruk kapı da ama mide kaldırır mı o adamları ha o da ayrı konu ha ha
e daha iyi çaçaron olman 2 sessiz ne yapacak aynı evde ıyy türbe gibi huşuu içinde ekşın arada ağız dalaşı evlılığin tuzu biberidir uyuz adam sevmem ben şahsenAhhgaahha
Başka bir tane var ama o da pek sessiz sakin, o da çaçaronum diye sanki geri oldu gibi
e daha iyi çaçaron olman 2 sessiz ne yapacak aynı evde ıyy türbe gibi huşuu içinde ekşın arada ağız dalaşı evlılığin tuzu biberidir uyuz adam sevmem ben şahsen
Kesinlikle dayanamaz ağzıma geleni sayardım zıkkım herif ben sinirlendim ya sanki kan yerine evlenmisMerhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
Beni bilen tanıyan kişiler yine mi Kajmery diyebilirsiniz. Ama maalesef dertler ve imtihanlar hiç bitmiyor.
3,5 senelik bir evlilik yaşadım . 1 sene olacak boşanalı.. çok zor bir süreçten , tabiri caiz ise cehennem gibi bir evlilikten geçtim. Burada ki arkadaşlarım , ablalarım sağ olsunlar her zaman tam destek oldular. Allah onlardan razı olsun..
Şimdi asıl sorun biz boşandıktan sonra ben onun için , araba alacaktı , kredi çekmiştim sağ olsun son 3 taksidini ödememiş buda 5 bin tl yapıyor. Ve superonline faturasını , kendisi kullanmasına rağmen , ödememiş. Bana bugüm onun da borcu geldi tam 2000 tl. Avukatlarla konuştum bu paraları ödemek zorundasın dediler. Üzerime araba ve para var. Ama bana o kadar koyuyor ki. Hem 5 kuruş alma hem de borçlarını öde. Ve kendisi çok iyi bir makamda çalışan , son derece iyi bir kurumda.
Annem çok sinirlendi ve dedi ki o paraları ödemezse gidip onun çalıştığı yeri basalım ve rezillik çıkaralım .
Bir yandan bunu asla istemiyorum ama bir yandan da her yaptığı yanına neden kâr kalsın ki diye soruyorum.
Bu cevap çok mantıklı olmus ödeme naparsa yapsinÖdemeyin arabaya el koyup banka satar
Araç kredisi olsaydı ruhsat konu sahibinin olurdu. Büyük ihtimalle ihtiyaç kredisi. Bu durumda da hukuki olarak yapacak bir şey kalmıyor.Ödemeyin arabaya el koyup banka satar
Eeee kaldım zaten son talibim de işim mesleğim daha diye geri oldu
Arabaya el koyamazlar,araba konu sahibinin uzerine degilmis uzerine olsaydı el koyarlardi tabi.Ödemeyin arabaya el koyup banka satar
Oyle deme canim belli olmaz.
Senin gibi yalniz ve dengin olan birileri kalmistir onu bulursun gercekten isterim
Insan sevip istesin seni tasiyacak insan olmasi lazim yoksa ne farkliliklari olanlar birliktelik kuruyor ama onu yapicak insan cikmamis.
Takıldım kızzzz elemanı hiç görmedim zaten
Anneciği anneme söylemiş
Annem de olur demiş:) Sonra anneciği annemden zengin olduğumu duyunca geri olmuşNe elemanın ne benim bu işle bir alakamız yoktu aslında annemler takılmış işte
Sevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?
Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.
Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
Geçmiş olsun demeye geldim sadece ... benim de eski eş kişisinden kalan 2012 yılında ana parası 70.000 TL olan şu an kaç oldu fikrim yok bir dünya borcum var 15 tane icra dosyası var kelin merhemi olsa başına sürer yaniMerhabalar Kk`nin en tatlı hanımları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?