Boşandıktan sonra üzerime kalan borçlar..

Uzerinize olan abonelikleri iptal ettirin ve odediginiz miktari hacze koyun eski esinize karsi.

kız yazma böyle valla evde kalacaksın evlenmeden önce cici gözükmek biz kadınların kaderi amaaa sonra dişimizi ve tırnaklarımızı mutlaka çıkarmalıyız

e daha iyi çaçaron olman 2 sessiz ne yapacak aynı evde ıyy türbe gibi huşuu içinde ekşın arada ağız dalaşı evlılığin tuzu biberidir uyuz adam sevmem ben şahsen

Yaneeee uyuz uyuşuk değil ama sessiz sakin efendi
Alman zaten onlar genelde sessiz sakin çok dışadönük olmayan tipler oluyor

İşyerimde stajyer bir bebe var bana dedi ki sen efendi bir adamla mutlu olamazsın

Ben de senin fikrini sormuştum zaten Allah aşkına beyan et hatırım kalır dedim

Sinirimi bozdu küçük p.... ona neyse

Kesinlikle dayanamaz ağzıma geleni sayardım zıkkım herif ben sinirlendim ya sanki kan yerine evlenmis

Eeee kaldım zaten son talibim de işim mesleğim daha diye geri oldu

Oyle deme canim belli olmaz.

Senin gibi yalniz ve dengin olan birileri kalmistir onu bulursun gercekten isterim

Insan sevip istesin seni tasiyacak insan olmasi lazim yoksa ne farkliliklari olanlar birliktelik kuruyor ama onu yapicak insan cikmamis.

Oyle deme canim belli olmaz.

Senin gibi yalniz ve dengin olan birileri kalmistir onu bulursun gercekten isterim

Insan sevip istesin seni tasiyacak insan olmasi lazim yoksa ne farkliliklari olanlar birliktelik kuruyor ama onu yapicak insan cikmamis.

Takıldım kızzzz elemanı hiç görmedim zaten
Anneciği anneme söylemiş
Annem de olur demiş:) Sonra anneciği annemden zengin olduğumu duyunca geri olmuş Ne elemanın ne benim bu işle bir alakamız yoktu aslında annemler takılmış işte

Aslinda anneler zengin gelin ister neden oyle yapmis?
Yine de dileklerim gecerli :))

MissCherryBlossom çok tatlısınız :)

Geçmiş olsun demeye geldim sadece ... benim de eski eş kişisinden kalan 2012 yılında ana parası 70.000 TL olan şu an kaç oldu fikrim yok bir dünya borcum var 15 tane icra dosyası var kelin merhemi olsa başına sürer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…