Boşandıktan sonra üzerime kalan borçlar..

Asla onun kadar alçalma bence ... Ben ne borçlar ödedim bitmiş gitmiş yanına gidip aynı çamura bir kez daha uzaktan yada yakından bulasmaya lekelenmeye gerek var mı ?

Bosanali 1 sene olacaksa taa o donem herseyinizi neden ayirmadiniz ki?? Bi de arabayi siz mi kullaniyosunuz?

Bir zamanlar sevdiğin hayatını paylaştığın adamın bu kadar adi olması ağırına nasıl gidiyordur şimdi. Elinden geleni ardına koyma bence de gerekirse sosyal medyadan onun yakinlariyla bi yazı yazarak paylaş, iş yerinde rezillik çıkarmadan arkadaşların dediği gibi patronu vs paylaş için soğusun biraz en azından. Bundan sonraki hayatında her şey gönlünce olsun.

Ben de geçmiş olsun demeye geldim. Benimki de kaskoyu da yaptırtmıştı arabaya, onunki de abisinin üzerineydi. Arabaya da el salladım kaskoyu da ödedim.

Araba eski eşinin babasinin üzerine ve satılmış bile.ortada araba yok.

Süperonline konu sahibnin üzerine. Kardeşi aramış öde demiş. Kapatsaydi zamanında demiş

Ama kredi onun üstüne değil mi? Valla bir şey diyim mi kadınlar olarak çok mu saf salağız ne? Araba üstüne bile değilken kredi çekmek neyine!! O zaman tek çare cıngar çıkartacaksın maddi manevi tazminat açacak olmadı başka çaresi yok.

Farklı versiyonunu yıllar önce biz yaşadık anneme yalvardık yakardık yapma çekme şu adam için kredi diye sırf babam denecek o şerefsiz için defalarca kredi çekti kadın hiçte ödemedi onları. Sonra en son çektiği kredi yüzünden evi taşırken karta yüklendik ev sahibinin nursuzluğu yüzünden hala da kredi kredi kartı öderiz. Ama o itin ölümü benim üzerimden olacak o ayrı. Aldığı paraların fazlasını ödeteceğim ben ona. Sizde o (küfür etmek istemiyorum) olacak adamın evini barkını neyi varsa yıkın cıngar çıkartın kıza ödetmişsin al kanıtları öde lan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…