bebeğim ben iş yerini basmam eşinin patronu amiri müdürü kimse onu arar durumla ilgili bilgi veririmanladın mı
eğer ki amir gibi amir patron gibi patronsa karakteri özel hayatında bomb.k olan bir elemanın ..............Amiri,patronu bu konuya göz yumar mı acaba?
‘Benim işimi iyi görsün de banane elalemin derdi beni mi gerdi’
Dermi acaba?
arabayı babasının üstüne yapmış o adam denilen şey,şimdi de satmışlar.Ha arabaya şu an adam mı biniyor ben Orayı kaçırdım . O zaman aynı bunu yap git şefiyle görüş konu sahibi al o parayı
Nasıl bir vicdansızlıktır aklım almıyor. Bir de boşandıktan sonra neden kredi çekilir eski eşe onu da hiç anlamadım.arabayı babasının üstüne yapmış o adam denilen şey,şimdi de satmışlar.
Amiri,patronu bu konuya göz yumar mı acaba?
‘Benim işimi iyi görsün de banane elalemin derdi beni mi gerdi’
Dermi acaba?
Katakulleye getirip borcu kıza bırakmış yani pislikarabayı babasının üstüne yapmış o adam denilen şey,şimdi de satmışlar.
Ama olaylar öyle gelişmiyor.Sevgili konu sahibesi bosanirken neden gidip interneti devretmediniz/kapatmadiniz?
Ayni sekilde mahkemede araba kredisini sizin cektiginizi soyleyecektiniz, araba satilacakti parasi da kanun ne derse o sekilde olurdu. Yani baska bir herifin bindigi arabayi neden oduyorsunuz?
Bosanirken kadinlar maddi olarak kaziklanmayin, esegi saglam kaziga baglayin yaziyorum hep.
Anneniz cok hakli. yasal olarak baska yolu yok madem, once isyerine gidin sefi muduru kim varsa magdur oldugunuzu soyleyin. Olmazsa o zaman rezalet cikarin.
Daha da olmazsa, odemek zorunda kalirsaniz arabayi hurdaya cikarin bence. Deli misiniz herifin bindigi arabayi niye siz odeyesiniz??? Levyeyle girin arabaya, madem siz odediniz pertini cikarmak da size duser. Sizin yerinizde olsam gerekirse benzin doker yakarim yine de yedirmem.
Ama olaylar öyle gelişmiyor.
Davalar sürerken bitse de gitsek moduna giriyor çoğu kişi.
Aman bir an önce boşanayım da üzerime daha fazla çamurunu bulaştırmasın diye çırpınıyorsun.
Yoksa bana kalsa kadın cinayetlerine kurban giden kadınların hepsinin kurtuluş şansı 'Ben öleceğime o ölsün' mantığı. Sonuçta çoğu bile bile ölüme gidiyor.
Ama kimse karşı taraf kadar cani olamıyor. Halbu ki olmak lazım yaw ne bileyim.
Şimdi ben de eski itin röportajlarına,yazılarına denk gelince g.tümle gülüyorum ama insanlar ne bilsin?
Haykırıp "inanmayın hepinizi ..kecek" diyesim var oysa
Derse bile, adamin is arkadaslari orda. Konu sahibesi adamin masasina gider, rezilligini kusar, herkes de dinler. Ben olsam faturalarin kopyasini yapar yuzune de atarim. Bu fikrin kaynagi olan anneye de elbette soz duser. Anne de fikrini beyan ettikten sonra adami rezil etme islemini tamamlar cikar gelirim
oyy onu rezil etmesi kolay muhalefet partisi hangisi ise tüm sponsorluğu da üstlenirler haSeninki milletvekili mi oluyordu panpa?
Bence sen bir whatsapp ihbar hattina uzansan, bu herifin ne rezil oldugunu gazetelerden birine soylesen mesela...mesela
Tam olarak ne olacak kestiremiyorum. Ama büyük oynuyor onu biliyorum. Potansiyeli yüksek,dili kuvvetli. Bir söz muhakkak verildi ona duyumlarıma göre.Seninki milletvekili mi oluyordu panpa?
Bence sen bir whatsapp ihbar hattina uzansan, bu herifin ne rezil oldugunu gazetelerden birine soylesen mesela...mesela
Tam olarak ne olacak kestiremiyorum. Ama büyük oynuyor onu biliyorum. Potansiyeli yüksek,dili kuvvetli. Bir söz muhakkak verildi ona duyumlarıma göre.
Artık il başkanlığı/milletvekilliği/belediye başkanlığı mı hangisi Allah bilir.
Adamın ekmeğine mani olmayalım bence
Bu adam makam mevkide diye yarın bir gün saf bir kızımız daha kanacak. Ben olsam rezil ederim hiçbirşey olmasa bile insanlar daha da kızlarını vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?