• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonraki süreç

Zamanla geçecek geçmek zorunda hiç bi acı devam etmiyor
Ama o acıyı çekşyorsun işte
Şuna eminim ki eğer destekçim birileri olsa idi daha rahat ederdim
Şu süreçte memleketimde deprem oldu ailem geldiler falan ben dipteyim zatne benimle ilgilenen de yoktu
O süreçte annemin ağır hasta olduğu teşhisi kondu .. yani derdimi dinleyip de bana destekmolacak kimse yoktu , yapı olarak da destek olan bir yapıda değil aile ve kardeşler .. kimse olmadı destwk
Üstüne ailemle de sorunlar yaşadım
En büyük Şükrüm evladımın ve benim sağlığım ve işim …
Yapayalnızlığın dibinin en dibini yaşadım ..
O sırada da bir evladın tüm sorumluluğu bendeydi …
Bir zaman sonra aynı etkisi kalmıyor acının ki ben hiç geçmeyecek sanıyordum
Evet hala üzülüyorum ama artık istesem de çoğu zöana ağlayamıyorum
Öfke var içimde
Yaninda destekcin olmayisi beni üzdü keske destek olucak birileri olsaydi.ben anlamadim ama suz simdi bosandiniz mi tamamen bitti mi yoksa ayri misiniz?bide sebep neydi?

Yaninda destekcin olmayisi beni üzdü keske destek olucak birileri olsaydi.ben anlamadim ama suz simdi bosandiniz mi tamamen bitti mi yoksa ayri misiniz?bide sebep neydi?
11 Temmuzda dava görüldü
Anlaşmalı boşandık
Öncesinde 1,5 yol ayrı yaşadık
Ailem başka ilde ama herkes kendi canının derdindeymiş öyle dediler
herkesin zatne yeterince sorumluluğu varmış, bunu da dediler ,
Doğru düzgün arayıp da nasılsın diyen bile olmadı , oğlumla tel kaldığımda oğlum 2 yaşındaydı şimdi 3,5 yaşında
Bu süreç bana şunu gösterdi ki ben iyi olduğum içşn iyiymiş herkes bana , meğer ne kadar yalnız mışım ..
destek istiyorsan aynı ile taşınmalı imişim , benim de derdim birmiyormuş ki asla öyle birşey yok , hep kendi ayaklarımın üzerinde duran fazlası ile güçlü yaşayan her işimi halleden biri idim , çocuk iş ev ve üstüne boşanma derken bunca şeyde bile düşme lüksüm yokmuş , bunu gördüm

11 Temmuzda dava görüldü
Anlaşmalı boşandık
Doğru düzgün arayıp da nasılsın diyen bile olmadı , oğlumla tel kaldığımda oğlum 2 yaşındaydı şimdi 3,5 yaşında
Bu süreç bana şunu gösterdi ki ben iyi olduğum içşn iyiymiş herkes bana , meğer ne kadar yalnız mışım ..
destek istiyorsan aynı ile taşınmalı imişim , benim de derdim birmiyormuş ki asla öyle birşey yok , hep kendi ayaklarımın üzerinde duran fazlası ile güçlü yaşayan her işimi halleden biri idim , çocuk iş ev ve üstüne boşanma derken bunca şeyde bile düşme lüksüm yokmuş , bunu gördüm
Sizin adiniza cok üzüldüm ailenin bu sekilde tavir almasi cok uzucu bi durum ama sizi gercekden yürekden kutluyorum yaninizda hic kimseniz yokken kucucuk cocugunuzla bosanmayi göze almis ve dimdik ayakta durmussunuz siz gercekden cok güclü bi kadin ve annesiniz

Merhaba arkadaşlar ilk konumu açtım. Ben boşandım ve severek ayrıldım. Eşimin ailesi istedi eşimde onları kıramadığı için boşanmamız gerekiyor dedi.3.5 yıl evli kaldık ufak tefek sıkıntılarımızı sorun etmiyordum mutluyduk ama ailesi hep evliliğimizin içinde vardı kalabalık bir aile ve hepsi bizimle sorunlarımızda söz sahibiydi.
Kadın ikinci planda olur görevi erkeğe hizmet etmek ailesine gelinlik etmek gibi bir anlayışları vardı bir sekilde onları mutlu etmeye çalışıyordum elimden geleni yapıyordum ama memnun kalmadılar hiç eşimde yeterli değil demekki yaptıkların onları memnun etmen gerekiyor diyordu. Ben 3.5 yıl sonra dayanamadım ya normal bir evlilik yaşarız ailenin aramızdan çıkarırsın olmadı ayriliriz dedim o da ayrılmayı seçti.

Çocuk istiyorduk iki aşılama oldum olmadı tüp bebek için gerekli şeyler yapıldı. Boşandığımız tarihte tedavi başlayacaktı. Ben çok emek verdim çok sevdim ama iki günde boşandık ne olduğunu anlamadım boşanmayız sanıyordum. Durumum kötü borçlarım falan var dedi ben nafaka tazminat istemedim çalışırım diye düşündüm. araba almıştık ondanda hak istemedim satsın borçlarını ödesin dedim sanki boşanmayacakmışız gibi...

Dün sosyal medyada gördüm arabayı satmamis kilo almış sanki benden kurtulmuş gibi 3 ayda insan bu kadar mı değişir. Ben neye uğradığımi şaştım bir anda bıraktı beni avukat falan tutulmuş sadece benden de boşanma kelimesini duymayı bekliyormuş vicdanı için..

Üzüldüğüm araba değil beni kandırması ve bir anda bir kenara bırakması bu kadar mı değerim yoktu kullanılmış hissine girdim onu Allah'a havale ettim canım çok yanıyor nasıl geçer bu acı...

Ah be saf kuzum..
Bence arkana bile bakma, çocuk olmadan kurtulduğuna dua et.

11 Temmuzda dava görüldü
Anlaşmalı boşandık
Allah herkese kaldırabileceği derdi verirmiş ya siz bunu kaldırabilecek güçlü bir kadınmışsınız ben sizin yerinize koyamiyorum kendimi ben o kadar güçlü değilim kendinizle gurur duymalisiniz bence. Allah yardımcımiz olsun inşallah

Sizin adiniza cok üzüldüm ailenin bu sekilde tavir almasi cok uzucu bi durum ama sizi gercekden yürekden kutluyorum yaninizda hic kimseniz yokken kucucuk cocugunuzla bosanmayi göze almis ve dimdik ayakta durmussunuz siz gercekden cok güclü bi kadin ve annesiniz
Güçlü olmak zorunda bırakıldım açıkçası …

Hakkını almadan boşananlar her zaman pişman olur.Biraz onları uğraştırmayasınız Çekişmeli boşansaydınız içiniz soğurdu .

Hakkını almadan boşananlar her zaman pişman olur.Biraz onları uğraştırmayasınız Çekişmeli boşansaydınız içiniz soğurdu .
Çekişmeli olmasından korktum doğrusu ailesi normal bir aile değil eski eşimden de tek istediğim tartışma olmadan bitsin dedim benim yüzümden ailemden birine birşey olursa ne anlamı var dedim kendi kendime biran önce kurtulmaktı o zaman ki psikolojim zaten kararı aldık memleke geldik 24 saat demeden bitti herşey

Back
X