• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonraki süreç

Sırf ailesi istedi diye beni boşayacak adamın kirli donuna kadar alırım donsuz kalsın ş...
Bu kadar her denileni yaptığınız için size kıymet vermemiş . Bence imkanınız varsa bir terapi alın yoksa öz değer konusunda ünlü psikologlarin bir sürü videosu var izleyebilirsiniz. Diğer iliskinizde de aynı sıkıntıyı yaşarsınız yoksa yolunuz açık olsun birde kurban kesin kurtulmuşsunuz
Ailesinin istediğini boşandıktan sonra farkettim sadece o sıralar boşanalim demem için şartlar sundu durdu kaç yıllık kocam farklı biri olmuştu bende böyle olacaksa boşanalim dedim arkadaşimla dertleşme mi bahane etti başkalarına anlatıyorsun dedi ben kendimi suçlu hissettim sonra boşanmaya karar verdik ama beni 9 gün bırakmadı ailemle tartışma olamasin diye gelmelerini istemedim o sıralar ailemden birine benim yüzümden zarar gelmesinden korkmaya başladım en son gidicem dedim o arada avukat tutulmuş herşey hazırlanmış beni memleke avukatın yanına götürdü ailemde geldi ama ertesi günde bitti yani 24 saat demeden boşandık şoka girmiştim 1 2 ay kabul edemedim boşandığımızı ama ona hiç yazmadım telefonumu numarami da aldı

Benim çocuğum var ve tek bir destekçim yok , çırpınıp durdum …
İlk günlere göre tabi ki daha iyiyim orası da ayrı ama büyük bir şükür sebebi yanında birilerinin olması
Acını elbette yaşa sürçe gerekiyor zaten
Senin ne kadar oldu boşanalı toparlandın mı ne kadar sürede toparlandın. Senin çocuğun için de güçlü olman gerekiyor

Ben böyle biri değilim çalışıyordum kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum. Narsist bir yapısı varmış beni bulutların üzerine çıkarttı çok mutlu etti sonra farkında olmadan çevremden uzaklaştırmış,özgüvenimi yavaş yavaş kaybetmişim en son saygınlığıma gelince bıraktım artık... ama o eski dediğim dedik kendine güvenen kızı çok özlüyorum ne yapsam eskisi gibi olamıyorum.

Senin ne kadar oldu boşanalı toparlandın mı ne kadar sürede toparlandın. Senin çocuğun için de güçlü olman gerekiyor
Bir buçuk yıldır ayrı yaşıyoruz , bi o boşanalım dedi sonra sustu bi ben boşanalım dedim sustum , ikimi de istemedik aslında bitmesini ama ben artık bu saçma ayrılığa sessizliğe dayanamadım , o başka evde yaşıyordu , gel konuşalım deidm yok aen beni kovdun sen zaten istemiyordun larla gelmedi , ben de avukat şa hallettim süreci , 11 Temmuzda dava görüldü , ilk aylar çok ama çok kötüydüm çok . Hayatımda böyle bir acı yaşamadım ben şu aralar daha iyiyim
Hala da bitsin istiyor değilim
Oğlum 3,5 yaşında

Ben böyle biri değilim çalışıyordum kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum. Narsist bir yapısı varmış beni bulutların üzerine çıkarttı çok mutlu etti sonra farkında olmadan çevremden uzaklaştırmış,özgüvenimi yavaş yavaş kaybetmişim en son saygınlığıma gelince bıraktım artık... ama o eski dediğim dedik kendine güvenen kızı çok özlüyorum ne yapsam eskisi gibi olamıyorum.
Olacaksın

Bir buçuk yıldır ayrı yaşıyoruz , bi o boşanalım dedi sonra sustu bi ben boşanalım dedim sustum , ikimi de istemedik aslında bitmesini ama ben artık bu saçma ayrılığa sessizliğe dayanamadım , o başka evde yaşıyordu , gel konuşalım deidm yok aen beni kovdun sen zaten istemiyordun larla gelmedi , ben de avukat şa hallettim süreci , 11 Temmuzda dava görüldü , ilk aylar çok ama çok kötüydüm çok . Hayatımda böyle bir acı yaşamadım ben şu aralar daha iyiyim
Hala da bitsin istiyor değilim
Oğlum 3,5 yaşında
Senin belirli süre geçmiş anladığım kadarıyla belirli bir süre boşanma olmadan ayrı yaşayınca kafada boşanma fikri de olunca insan kendini alistiriyor ayrı kalmaya onsuzluğa benimki birden oldu keşke sizin gibi bir boşanma yasasaydim

Senin belirli süre geçmiş anladığım kadarıyla belirli bir süre boşanma olmadan ayrı yaşayınca kafada boşanma fikri de olunca insan kendini alistiriyor ayrı kalmaya onsuzluğa benimki birden oldu keşke sizin gibi bir boşanma yasasaydim
Asljnda o evden gittikten sonra gel dedim gelmedi ,
bazen dönüp baktığımda diyorum ki 1,5 sene beklemeden Ya geleceksin Ya da anında biter deseydim diyorum , her gin ama her gün aklımda her saniye , birleşse düzelse çocuk da var böyle daha zor birleşsek diye her an gece gündüz aklımdan çıkmayan vir mevzu oldu … bu ayrılık boşanmaya haZırlık mı oldu yoksa daha da çok acı mı çektirdi ben de kararsızım …
Ama çok acı öektim çok . Aniden boşansaydık o da şok ederdi beni o da ayrı
Her türlü zor

Zamanla geçecek geçmek zorunda hiç bi acı devam etmiyor
Ama o acıyı çekşyorsun işte
Şuna eminim ki eğer destekçim birileri olsa idi daha rahat ederdim
Şu süreçte memleketimde deprem oldu ailem geldiler falan ben dipteyim zatne benimle ilgilenen de yoktu
O süreçte annemin ağır hasta olduğu teşhisi kondu .. yani derdimi dinleyip de bana destekmolacak kimse yoktu , yapı olarak da destek olan bir yapıda değil aile ve kardeşler .. kimse olmadı destwk
Üstüne ailemle de sorunlar yaşadım
En büyük Şükrüm evladımın ve benim sağlığım ve işim …
Yapayalnızlığın dibinin en dibini yaşadım ..
O sırada da bir evladın tüm sorumluluğu bendeydi …
Bir zaman sonra aynı etkisi kalmıyor acının ki ben hiç geçmeyecek sanıyordum
Evet hala üzülüyorum ama artık istesem de çoğu zöana ağlayamıyorum
Öfke var içimde

Asljnda o evden gittikten sonra gel dedim gelmedi ,
bazen dönüp baktığımda diyorum ki 1,5 sene beklemeden Ya geleceksin Ya da anında biter deseydim diyorum , her gin ama her gün aklımda her saniye , birleşse düzelse çocuk da var böyle daha zor birleşsek diye her an gece gündüz aklımdan çıkmayan vir mevzu oldu … bu ayrılık boşanmaya haZırlık mı oldu yoksa daha da çok acı mı çektirdi ben de kararsızım …
Ama çok acı öektim çok . Aniden boşansaydık o da şok ederdi beni o da ayrı
Her türlü zor
Aynen her türlü zor Allah kimseye yaşatmasın insan ne umutlarla ne hayallerle evleniyor..

Zamanla geçecek geçmek zorunda hiç bi acı devam etmiyor
Ama o acıyı çekşyorsun işte
Şuna eminim ki eğer destekçim birileri olsa idi daha rahat ederdim
Şu süreçte memleketimde deprem oldu ailem geldiler falan ben dipteyim zatne benimle ilgilenen de yoktu
O süreçte annemin ağır hasta olduğu teşhisi kondu .. yani derdimi dinleyip de bana destekmolacak kimse yoktu , yapı olarak da destek olan bir yapıda değil aile ve kardeşler .. kimse olmadı destwk
Üstüne ailemle de sorunlar yaşadım
En büyük Şükrüm evladımın ve benim sağlığım ve işim …
Yapayalnızlığın dibinin en dibini yaşadım ..
O sırada da bir evladın tüm sorumluluğu bendeydi …
Bir zaman sonra aynı etkisi kalmıyor acının ki ben hiç geçmeyecek sanıyordum
Evet hala üzülüyorum ama artık istesem de çoğu zöana ağlayamıyorum
Öfke var içimde
Senin de herşey üst üste gelmiş Allah işte bir sınavdan geçiriyor bizleri inşallah bu zor günlerin bu sabretmelerin sonu selamet olur. Şükret ki senin bir işin var kimseye muhtaç değilsin.

Back
X