• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonraki süreç

Ailesini zerre düşünmek istemiyorum onlardan kurtulduğuma çok seviniyorum ama eşimle iyiydik ona üzülüyorum ailesine varsa hakkım haram olsun
Hayır tatlım eşinle iyi değildiniz sen şu an onu ailesinden ayrı tutarak aklamak istiyorsun kendince,psikolojin sana fena oyun kuruyor kanma.
Her şeyin başı eşin. O seninle “iyi olmak “ isteseydi ezdirmezdi ezmezdi. Ailesinin önüne yem olarak atmazdı aslan kesilip karıma saygı duyacaksın herkes haddini bilsin derdi.
Senin eski koca leş,pısırık. İstediğin kadar iyiydik de

🤢🤢
Böyle bir aileden kurtulduğun için sevinmelisin.
Lütfen kendini deymeyecek bir aile için bu kadar üzme.

Psikoloğa gitsen bu süreci daha kolay atlatırsın. Şuan daha yeni olduğu için bu kadar üzülüyorsun ama ilerde sende nasıl bir yükten kurtulduğunu anlayacaksın.
Allah yardımcın olsun yüreğine ferahlık versin. inşallah bu süreci kolayca atlatacaksın 🙏
Gittim devam da edicem psikolog eşimin kendisini geliştirmedigini ve ailesinden kopamadığını arada kaldığını söyledi benim içinde işe gir kendinin farkına var kendini geliştirmiş okumuş birisin devam et hayata dedi ama yeni olduğu için normal dedi dille kolay demesi ama yaşamak çok kötü Allah kimsenin başına vermesin ben dediğim dedik kendi ayakları üzerinde duran birisiydim hayallerim vardı hepsinden vazgeçtim yeni hayaller kurdum onları da elimden aldılar..

Hayır tatlım eşinle iyi değildiniz sen şu an onu ailesinden ayrı tutarak aklamak istiyorsun kendince,psikolojin sana fena oyun kuruyor kanma.
Her şeyin başı eşin. O seninle “iyi olmak “ isteseydi ezdirmezdi ezmezdi. Ailesinin önüne yem olarak atmazdı aslan kesilip karıma saygı duyacaksın herkes haddini bilsin derdi.
Senin eski koca leş,pısırık. İstediğin kadar iyiydik de
Evet öyle ama ben niye böyle düşününce içim acıyor

Bence şükür namazı kıl , kurtuldugun için kutlama yap falan taş devri insan zihniyetini sen değiştiremezsin. Mis gibi yoluna bak onlar da ne halleri varsa görsünler.

Nasıl edicem ki ailemdeki herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor Allah şükrediyorum ailem için ama bir insan bir insanın yaşama sevincini bu denli nasıl alabilir bilmiyorum
Yasadigin sey basit degil bazilwri sevgilisinden ayrildiginda bikac sene unutamiyor senki esinden ayrilmissin ve severek diyorsun.Ama ayrildigin kisi icin yazdiklarina bakildiginda o cokta sevgi adami degilmis gibi daha gelenekci anasina gelin arayan bi tip, yani senle anlasamasa bile annesi evlen oglum dese evlenir senle. Burdan cikarcagin konu suan canin aciyo ama zamanla sevgin de azalicak ilginde acinda tamamen duygularin bittiginde ulan bunun icin mi uzulmusum ben yazik giden zamanima diyceksin umarim tez vakitte dersin.Boyle adamlar sevgi adami degil robot gibiler ailesi kime okey verirse onla olur o gercekten ben mutlumuyum diye sorgulamaz onemli olan nasil olmasi gerekiyorsa ogle olsun der.Sen ogle degilsin ama duygularinla yasiyorsun sevip sevilebilirsin kendin gibi biri denk gelene kadar toparlan ne kadar erken toparlanirsan o kadar hayatindan zamaninda calmamis olucaksin..

Benden helallik isteye isteye ayrıldı birde nasıl boşanma anlam veremiyorum annemin babamın elini öpmüş helallik istemiş biz birbirimizi kırmadık falan demiş birde ben istemişim 5 6 boşanmamak için uğraşmış beni ikna edememiş yalana bak
Yol yapmis severek ayrildik deme sevmemis

Siz keşke boşanmadan önce yazsaydınız. Hayatınızdan 3,5 sene çalmış ve annesini kıramadığı için ayrılmış. Ayıp ya ayıp. Hiçbir şey de istememişsiniz. Ama artık yapacak bir şey yok. Unutup hayatınıza bakın yani.

Yasadigin sey basit degil bazilwri sevgilisinden ayrildiginda bikac sene unutamiyor senki esinden ayrilmissin ve severek diyorsun.Ama ayrildigin kisi icin yazdiklarina bakildiginda o cokta sevgi adami degilmis gibi daha gelenekci anasina gelin arayan bi tip, yani senle anlasamasa bile annesi evlen oglum dese evlenir senle. Burdan cikarcagin konu suan canin aciyo ama zamanla sevgin de azalicak ilginde acinda tamamen duygularin bittiginde ulan bunun icin mi uzulmusum ben yazik giden zamanima diyceksin umarim tez vakitte dersin.Boyle adamlar sevgi adami degil robot gibiler ailesi kime okey verirse onla olur o gercekten ben mutlumuyum diye sorgulamaz onemli olan nasil olmasi gerekiyorsa ogle olsun der.Sen ogle degilsin ama duygularinla yasiyorsun sevip sevilebilirsin kendin gibi biri denk gelene kadar toparlan ne kadar erken toparlanirsan o kadar hayatindan zamaninda calmamis olucaksin..
Aynen toparlanmaya çalışıyorum inşallah yakın bir zamanda toparlanicam onu da Allah a havale ediyorum

Siz keşke boşanmadan önce yazsaydınız. Hayatınızdan 3,5 sene çalmış ve annesini kıramadığı için ayrılmış. Ayıp ya ayıp. Hiçbir şey de istememişsiniz. Ama artık yapacak bir şey yok. Unutup hayatınıza bakın yani.
Allah a havale ettim benim ahımı aldı mutlu olacağını düşünmüyorum ki olmasında beni bu şekilde bıraktı gitti

Teşekkür ederim 😊 Bu durumdan nasıl kurtulcam hayatıma odaklanmak istiyorum yeni bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorum ama kendi evim geliyor aklıma kendi düzenim ben eşyalara bile anlam yükleyen biriyim huyumu sevmiyorum çok yıpratıyor beni
Seni cok iyi anliyorum bende bosanma surecindeyim yani bu cok sacma ama evini düzenini herkes arar ozler bende öyleyim.Sonra dusunuyorum bana yasattiklarini gururumdan onurumdan önemli mi diyorum evim esyam kendi kendime sende öyle yap

Nasıl edicem ki ailemdeki herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor Allah şükrediyorum ailem için ama bir insan bir insanın yaşama sevincini bu denli nasıl alabilir bilmiyorum
Eğer şu süreçte ailen varsa yanında çoook büüyk bir nimet
Evet acı çok acı , ben de esip gürlüyordum boşanıcam diye , gerçeğini yaşadım hiç de öyle dildeki kadar kolay değil miş…
Çok ama çok acı veriyo
Benim ailem va de yok ..: ne çok istedim şu dönem yanımda olmalarını , büyük nimet canım çok şanslısın …

Sırf ailesi istedi diye beni boşayacak adamın kirli donuna kadar alırım donsuz kalsın ş...
Bu kadar her denileni yaptığınız için size kıymet vermemiş . Bence imkanınız varsa bir terapi alın yoksa öz değer konusunda ünlü psikologlarin bir sürü videosu var izleyebilirsiniz. Diğer iliskinizde de aynı sıkıntıyı yaşarsınız yoksa yolunuz açık olsun birde kurban kesin kurtulmuşsunuz

Seni cok iyi anliyorum bende bosanma surecindeyim yani bu cok sacma ama evini düzenini herkes arar ozler bende öyleyim.Sonra dusunuyorum bana yasattiklarini gururumdan onurumdan önemli mi diyorum evim esyam kendi kendime sende öyle yap
Bende kendime olan saygımı daha fazla kaybetmemek için boşanalim dedim

Eğer şu süreçte ailen varsa yanında çoook büüyk bir nimet
Evet acı çok acı , ben de esip gürlüyordum boşanıcam diye , gerçeğini yaşadım hiç de öyle dildeki kadar kolay değil miş…
Çok ama çok acı veriyo
Benim ailem va de yok ..: ne çok istedim şu dönem yanımda olmalarını , büyük nimet canım çok şanslısın …
Benim ailem çok şükür yanımda destek yüzümün gülmesi için akrabalar bile seferber ama ben acıyı dibine kadar yaşamadan çıkamıyorum malesef. Keşke senin ailende destek olsaymış üzüldüm sana ama sende atlatmissindir inşallah bu süreci. Çocuğum yok şükür çok istedik ama olmadı Allah'ın varmış bir bildiği..

Benim ailem çok şükür yanımda destek yüzümün gülmesi için akrabalar bile seferber ama ben acıyı dibine kadar yaşamadan çıkamıyorum malesef. Keşke senin ailende destek olsaymış üzüldüm sana ama sende atlatmissindir inşallah bu süreci. Çocuğum yok şükür çok istedik ama olmadı Allah'ın varmış bir bildiği..
Benim çocuğum var ve tek bir destekçim yok , çırpınıp durdum …
İlk günlere göre tabi ki daha iyiyim orası da ayrı ama büyük bir şükür sebebi yanında birilerinin olması
Acını elbette yaşa sürçe gerekiyor zaten

Back
X