Veya sizin konunuzun devamina yazilmisti net hatirlayamiyorum suan
Evet çok haklı ve doğru bir yorum , gerçekten de bu adam beni manüpüle ediyor. Çocukları sık sık görüyor ki görecek , babası , ama bunu benimle iletişimde kalmak için de kullanıyor . İletişim konusunda ciddi sınırlamalara ihtiyacım var. Herkesin boşanmaya verdiği tepkiler farklı sanırım . Ben bu süreçte çok nettim , şimdi herşey bitmişken ve bir düzene kavuşmuş iken neden kendimi bu anlamsız kafa karışıklığına mahkum ettim bilmiyorum. Sayenizde daha mantıklı yaklaşıyorum olaya şuanda. Sonuçta senelerce beni aldatan ve gözümün içine bakıp , sonrasında yanımda uyuyan bir adamı nasıl tekrar evime-hayatıma sığdırabilirim ki ...Eşiniz sapkın birisi bence bunu kendinize hatirlatirsaniz cocuklarinizin o kisi ile ayni evde yetismesindense ayri bir sekilde yaşamak daha mantıklı gelicektir size de. sizin ki acaba diye sorabilceginiz bir vaka değildi. Ayrılıp çoğu kadının başaramadığını başarmışsınız. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin lutfen yolunuza bakin.bir kere gelmişsin dünyaya. Kendin için yaşamayı seç yaşın çok genç. Hayatı mutlaka bir partnerle de yaşamak zorunda değilsin ayrıca. Kötünün kötüsünün kötüsüne neden mecbur bırakıyorsun kendini.
Çocuklara babalarıyla görüşmeleri için yeni bir hat ayarla, hatta şu anki numaranla görüşünler, sen kendine yeni hat al...İletişim konusunda ciddi sınırlamalara ihtiyacım var.
Merha
ba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .
Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .
Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .
Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.
Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .
Öncelikle yaşadıklarınız adına çok üzüldüm umarım en yakın zamanda kafanızdaki sorulardan ve sorunlarınızdan kurtulursunuzLütfen bu iki mesajınızı siler misiniz. Kimliğim ifşa olacak. Rica ediyorum .
Hepiniz çok haklısınız. Aklımın karışmasına müsade ettiğim için bile kendime kızıyorum aslında . Ama ailem arada çocuklara bakmaktan bunalıp , nereye kadar idare edeceğiz böyle vs vs deyip beni çıkmaz yolda gibi hissettiriyorlar. 'O adam yaptı hatayı , biz bunalıyoruz,aslında ona vermek lazım çocukları ' demeleri bile beni ne kadar incitiyor tahmin edersiniz.
Bu sefer de diyorum ki eğer çocuklardan ayrılmak zorunda kalacaksam , gider tekrar denerim ...
bende bunun net cevabının hayır olduğunu biliyorum. Sanırım çocuklar için bunu sorgulamaya değer buldum. Benzer şeyler yaşamış birileri varsa diye yazdım . Ama ben daha boşanma ve yeni düzen olayına adapte olma sorunu yaşıyorum ve kaygılarım da bu yüzden sanırım. Okuduğum her mesaj görüş bozukluğumu daha da netleştirdi sanki. Teşekkür ederim her birinize.Konu sahibi bişey soracaktım size gerçekten cevap bekliyorum. Bu açtığınız konu başlığı konunuzu hiçbir kadın desteklemiyceksize kimse o şansı ver demiycek neden böyle bir konu açma gereği duydunuz?? Ben yanılıyorum dedim yorumları okudum barışmak için 1 sebep yok herkes hayır demiş bile bile konu açma nedeninizi gerçekten merak ediyorum
Aynı mesajı ben de okudum üyenin eski konusuna yazmıştı biriGecen gun sizinle ilgili bir konu acilmisti.esinizin hesabini takip eden bir uye tarafindan ve sizin bosanmadiginizi soyluyordu.canim karim gibi seyler paylasmis sanirim esiniz?
Normal aldatılma bile değil.bende bunun net cevabının hayır olduğunu biliyorum. Sanırım çocuklar için bunu sorgulamaya değer buldum. Benzer şeyler yaşamış birileri varsa diye yazdım . Ama ben daha boşanma ve yeni düzen olayına adapte olma sorunu yaşıyorum ve kaygılarım da bu yüzden sanırım. Okuduğum her mesaj görüş bozukluğumu daha da netleştirdi sanki. Teşekkür ederim her birinize.
HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİĞİN ADAMA DÖNMEK ÇOK MANTIKSIZ.Merhaba dostlarım,
Bundan bir iki ay önce burada aldatılma şüphemi paylaşmış , kısa sürede olayı çözmüş ve akabinde dava açmıştım . Bilenler ,bilir ...
Ve biz Geçtiğimiz ay boşandık.
Sizlerden aldığım onlarca duanın verdiği korumayı , rahatlığı öyle çok hissettim ki bu süreçte , Allaha şükür depresyonsuz ve dimdik çıktım bu süreçten alnımın akı ve ailemin detseği ile .
Şimdi işe girdim , kendi evimde iki çocuğum ile yaşamaya devam ediyorum .Ailem de çocuklara bakıyorlar , her ne kadar yaşlı ve çok zorlanıyor olsalar da idare ediyorlar saolsunlar.
Sorum ise başlıktaki gibi .
Boşanma nedenimiz internette face hesaplar açarak beni aldatması ...Arabada telefon bulmam ile öğrenmiştim durumu .
Eski eşime karşı ne öfke ne kırgınlık ne de sevgi hissediyorum . Benim için sıfır yani .Ama o ' ailemi geri kazanmak istiyorum , çok pişmanım , acı çektim deyip sürekli yeni bir şans yeni bir başlangıç istiyor.
Ben 29 yaşıma girdim .2 erkek çocuğum var 10 ve 3 yaşlarında. Tabiki yeni başlangıçlar , mutluluklar yaşamak isterim ama 2 erkek çocuk ile açıkçası evlenebileceğimi dahası evlensem bile mutlu olacağımı zannetmiyorum nedense .
Bu durumda yalnız ve mutlu bir hayat yada eski eşe yeniden verilecek bir şans diye oluşturdum seçeneklerimi ama o kadar huzursuz durumdayım ki.
Kalben bunu istemiyorum ama hayat boyu yalnız da olmak istemiyorum .
Bana fikir ve tecrübelerinizi aktarır , fikir verirseniz çok ama çok sevineceğim.
Bu soruyu kendime sormamın nedeni ise 3 yaşındaki oğlumun gece gündüz babasını sayıklaması , sorması vs sanırım .Ailem asla barışmam taraftarı değil , yapan yine yapar görüşünde ama bu fikri düşünmeye değer buluyorum yine de ,kendim değil çocuklarım için en çok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?