- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
neden iyi tanımadan evlendiniz? ne kadar süre tanıdınız birbirinizi?Özellikle benzer durumdaki arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
tanımadan yapılan bir evlilik..
şiddet, hakaret...
eşim dışarıya iyi, anlayışlı, mükemmel biri
ama evde bambaşka
ailelerin yuva dağılmasın baskısıyla tutunmaya çalışılan hayat
huzur nerede bilmiyorum
öğretmenim, maaşım maddi gücüm var.
oğlum 4 yaşına girdi kızım 11 aylık
hep onlar etkilenmesin diye biraz daha büyümelerini bekliyorum
ama bir fıkra var...90 yaşında çift boşanacakmış. hakim bu yaşta nereden çıktı demiş.
çift: çocukların psikolojisi bozulmasın diye ölmelerini bekledik demiş:/
hayat elimden kayıp gidiyor sanki..
boşansak aramızda 12 saatlik yol olacak. çocuklar babalarını sık göremeyecekler
kafam karışık...
yardım...
benim annemle babam sürekli kavga ederdi. babam anneme türlü hakaretlr ederdi. onlar bir gün kavga eder ertesi gün barışırlardı. ama etkisi benden 1 hafta gitmezdi. çünkü çocuktum. soyut kavramları bilmiyodum. babamın hakaret için söylediği şeyleri gerçek sanıp gözümde canlandırırdım. halen de etkisi geçmiş değil. annem babamın düzelmesini çok bekledi ama arada olan bize oldu. keşke benim annemin de ekonomik özgürlüğü olsaydı diyorum...
Cicim boşuna telaş yapıyorsun :) Yazın gelip seni cehennemden ve zebaniden kurtaracağız ! Hoş bize kalsa bugün geleceğiz.Hatta bugün teyzemle konuştum. Onlarda yazı bekliyor :) Hukuki prosedür vs işte. Takma sen kafana... Ayrıca koca demeye bin şahit lazım olana o iğrenç yaratıkta inşaAllah Allahından bulacak. Üzülme hepimiz seninleyiz :)
hiç te zor değil. bu çocuk için çocuklarım için katlandım tamamen kadınların arkasına sığındığı kocaman bir bahane.
ben de iki çocuklu ve boşanmış bir anneyim. oğlum 15 yaşını bugün bitiriyor. kızım da 5 yaşını mayısta bitirecek. ailem yok. çocuklarımla kiradayım. ömrümün yettiğince çalışmak zorundayım. ama çok huzurluyum.
sizi tebrik ederim cok güçlüsünüz umarım bende öyle olurumhiç te zor değil. bu çocuk için çocuklarım için katlandım tamamen kadınların arkasına sığındığı kocaman bir bahane.
ben de iki çocuklu ve boşanmış bir anneyim. oğlum 15 yaşını bugün bitiriyor. kızım da 5 yaşını mayısta bitirecek. ailem yok. çocuklarımla kiradayım. ömrümün yettiğince çalışmak zorundayım. ama çok huzurluyum.
sizi tebrik ederim cok güçlüsünüz umarım bende öyle olurum
kesinlikle çok güçlüsün maşallah...
resimdekiler sizsiniz sanırım:)
huzurunuz daim olsun
Evet canım aynen öle yapıyor benimde çocukluğum aynı geçti alkolik bi baba vs işde ben çocukların yanında eşimle tartışmam onada azını açtırmam arada yapıyor söyleniyor çocuklar şaşırıyorlar bunlarda hiç kavga bilmiyor diyo başlıyor gülmeyebunu dün okudum ama hemen cevap yazamadım(
o kadar üzüldüm ki...
turan da gerçek sanıp gözünde canlandırıyor mu yani(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?