- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
biraz...11 aylık kızınızın varlığını sorgulamak için çok geç kaldım değil mi?
Bundan sonra kı hayatınız umarım güzel gecerBuna yaşayan biri olarak şöyle cevap vereyim. Annem ilkokul mezunuydu, babam çalışmasına izin vermediği boşarım diye tehdit ettiği için hiç çalışma hayatı olmamıştı ama eninde sonunda boşandılar. Ben ilkokulu yeni bitirmiştim kardeşim daha 6 yaşındaydı. 2 çocuk, ev kira, annemin mesleği yok. Bize babamdan sadece evdeki eşyalar kaldı evi vardı mütahitte ayrılırlarken biz geçici kiradaydık onu da zaten bitince satmış yemiş bir kuruş parasını görmedik. Dayım bizimle kalıyordu onun maaşı vardı ama o da 1 sene sonra evlendi başka eve çıktı kaldık öyle. Bulunduğumuz evden de oğlum taşınacak diye çıkardılar. Ev ararız dul kadın diye vermezler, iş ara tecrübesiz derler ya da sarkıntılıklar olur. Çok zor günler yaşadık tarifi imkansız. Ama annem asla yılmadı iş buldu çalıştı o paranın da öyle bereketi olurdu ki. Ben okudum kardeşim ortaokulu bitdi okumadı çalıştı ben aöf yazdım bir yandan çalıştım sonra evlendim. Geçindik öyle ya da böyle çok bulduk çok az bulduk az yedik. Şimdi annem çalışamıyor emekliliğine var ben başka şehirdeyim eşimin durumu iyi ben çalışıp kira gönderiyorum kardeşim evi geçindiriyor yani annem yapabildiyse mesleği olan ailesi de yanında olan biri neden yapamasın.
yok okumadım hemen bakıyorum ...ama size diyebileceğim tek şey çocuklar şiddeti görürse şiddet taraftarı olurlar hakaret işitirlerse küfrü öğrenirler sevgisizliği görürlerse hayatlarında hep saldırgan ve ezik karakterleri olur...huzursuz bir ailede büyüyeceklerine huzurlu bir şekilde yalnız büyümeleri evladır...Tercih sizin tabi ki..biraz...
konuyu okuduysanız kızımın oluşuyla ilgili bilgi vermiştim:/
O zaman hemen boşanmalısın.. Seninki resmen ruh hastası.. Böyle giderse zamanla sen de ruh sağlığını kaybedersin.. Bu arada eşin ne iş yapıyor?o çıkar çıkmaz soluğu nette alıyorum
mutlu muyum? asla...
kafam dağılsın
küçük bir köydeyiz. yemin ederim 20hane var yok..onlarla da görüşmem yasak.
tek komşum yok
okuldaki öğretmen arkadaşlarla konuşmam yasak
ya müdürümü arayıp "resmi işler dışında karımla konuşmayacaksın" dedi((
Bundan sonra kı hayatınız umarım güzel gecer
Allah razı olsun kızlar
oğlum 4 yaşına girdi her şeyin farkında
inanıyorum ki anane ve dedesinin yanında daha sağlıklı büyüyecek
bana diyorr ki sen beni boşayıp çocukları da anana vereceksin hayatını yaşayacaksın
pislik ya düşündüğü şeye bak
inanın 27 yaşımdayım yeniden evlenmek falan istemiyorum
çocuklarımı pırıl pırıl yetiştireyim başka derdim yok...
ailen arkandamı peki bosandıgınd abi dayanagın varmıhepinize ne kadar teşekkür etsem az...
bazen etrafımda kimse yok sanıyorum
sadece bu lojman ve dört duvar
annem biraz telaşlıdır çabuk etkilenir..kesinlikle ben daha güçlüyüm...
ona her şeyi anlatamıyorum
kız kardeşim avukat o da hemen gelip almaya kalkıyor..ortası yok yani
kimseyle etraflıca konuşamıyorum
suyun dibinden bakıyorum sanki hayata
ben artık..evimde uyanmak istiyorum
ve evim burası değil...biliyorum
ailem kabullendi artık..yazın boşanacağım.
sonrası için sadece dua edebiliyorum
sıfırdan başlamaya gücüm var mı? var...çünkü ANNEYİM
hani filmlerd eolur ya, kadın çocuklarla çimlerde yuvarlanır falan
:)
öyle çocukça şeyler düşüyor aklıma...
evim neresi bilmiyorum ama...
artık çocukça şeyleri hayal etmek değil yaşamak istiyorum
hep o ikilemler insanı maf ediyor bi sabah kalkıyorsun bitsin diğer sabah kalkıyorsun dayanabilirim...ama cnm biliyormusun olmuyor giden senden gdiyor vakit öyle hızlı geçiyor kiÖzellikle benzer durumdaki arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
tanımadan yapılan bir evlilik..
şiddet, hakaret...
eşim dışarıya iyi, anlayışlı, mükemmel biri
ama evde bambaşka
ailelerin yuva dağılmasın baskısıyla tutunmaya çalışılan hayat
huzur nerede bilmiyorum
öğretmenim, maaşım maddi gücüm var.
oğlum 4 yaşına girdi kızım 11 aylık
hep onlar etkilenmesin diye biraz daha büyümelerini bekliyorum
ama bir fıkra var...90 yaşında çift boşanacakmış. hakim bu yaşta nereden çıktı demiş.
çift: çocukların psikolojisi bozulmasın diye ölmelerini bekledik demiş:/
hayat elimden kayıp gidiyor sanki..
boşansak aramızda 12 saatlik yol olacak. çocuklar babalarını sık göremeyecekler
kafam karışık...
yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?