Boşanıyorum, senin baban yok dedi?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var..
Bu hafta anlaşmalı boşanma davam var. Eşim çok yalvarıyor ama asla kabul etmiyorum. Daha önce konularımı bilenler yaşadıklarımı bilir.. Bugün bi arkadaşıma gittik ve çocuğu kızıma benim babam var senin yok deyip itti çok zoruma gitti.. Kızım ömrü boyunca bu lafları mı duyacak yaşayanlar nasıl atlattınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.. Kızım için elimden geleni yapıyorum kendimi toparladım ve ona iyi bi anne olmaya çalışıyorum. Eşimin yalvarmalarına kanmaamaya çalışıyorum değişecek adam 4 senedir değişirdi. Kızım huzurlu bir yuvada olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı bence yok sizce?

Bir anne olarak kızının yaşadıklarından ve yasayacaklarindna dolayı içiniz acıyor. Ama emin olun siz bunu telafi edebilirsiniz. Hem bosaniyorsunuz sadece. Çocuğunuz yine babasını görecek. Neden nedir bilmiyorum ama boylesinin daha hayırlı olduğuna inaniyorsaniz bosanin.

Umarım herşeyin hayırlısı olsu. Kızım için

Tey allam onu diyen cocuk bunu kendi anasindan babasindan duyuyor , bence siz o arkadasinizi iyice bir azarlayin once

10 senedir cok duydum bunu , maalesef yasaniyor , cocugunuza durumu anlatip karsidakilerin beyinsiz oldugunu soyleyin

Ben baslarda cok kibar yaklasip nazik nazik anlatiyordum ama artik beyinsiz cocugum onlar diyorum , en azindan benim icim rahatliyor

4 5 aydır ailemin yanındayım babasını hiç görmediği için de biliyor olabilir çünkü parka gidiyoruz kendi babası falan geliyor kızımın hiç gelmediği için olabilir

Kızınızında babası var , küçücük çocuğa söylenen lafa bak allahımya.
Arkadaşınıza bir tepki verdinizmi peki .

Kızım daha küçük.. Eve gelince babana gidicez annecim bu hafta seni çok özlemiş falan dedim =) mahkeme ye gittiğimizde görecek babasını zaten

Kızım daha küçük.. Eve gelince babana gidicez annecim bu hafta seni çok özlemiş falan dedim =) mahkeme ye gittiğimizde görecek babasını zaten
Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorur
Benim oglumun babasi vefat etti , bazen cocuklar o kadar acimasiz oluyor ki , kac gece duvarlari yumruklayarak agladigimi bir ben bilirim

Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorur
Benim oglumun babasi vefat etti , bazen cocuklar o kadar acimasiz oluyor ki , kac gece duvarlari yumruklayarak agladigimi bir ben bilirim
Allah rahmet eğlesin çok üzüldüm. Yaşıyor bir boka yaradığı yok =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…