Evet bende böyle düşündüm..önce o arkadaşınla görüşmeyi kes.. evde ne konuştuysa artık çocuk kalkıp boyundan büyük laf edebilmiş..
Gerçekten çok ağrıma gittiBöyle çocukları çok sevimsiz bulan bir ben miyim?
Valla çocuktur diye hoş göremiyorum, uyuz oluyorum.
Onunla görüştürmeyin kızınızı, eksik kalsın öyle arkadaş..
İnşallah çünkü düşündükçe kendimi kızımın yerine koyuyorum ve 6 gün var davama kötü oluyorumHer zaman bunu yaşamayacak çünkü böyle saygısız çocuk her zaman karşısına Çıkmaz
-inşallah-
Umarım herşeyin hayırlısı olsu. Kızım içinBir anne olarak kızının yaşadıklarından ve yasayacaklarindna dolayı içiniz acıyor. Ama emin olun siz bunu telafi edebilirsiniz. Hem bosaniyorsunuz sadece. Çocuğunuz yine babasını görecek. Neden nedir bilmiyorum ama boylesinin daha hayırlı olduğuna inaniyorsaniz bosanin.
4 5 aydır ailemin yanındayım babasını hiç görmediği için de biliyor olabilir çünkü parka gidiyoruz kendi babası falan geliyor kızımın hiç gelmediği için olabilirNasıl çocukmuş öyle,nerden biliyor sizin boşanma aşamasında olduğunuzu falan. Evde bu konu konuşulmuş demekki çocuğun yanında. Bu tip konulara dikkat edin. Kızınızın ve ya başka bir çocuğun duyacağı şekilde bu konuları konuşmayın
Kızım daha küçük.. Eve gelince babana gidicez annecim bu hafta seni çok özlemiş falan dedim =) mahkeme ye gittiğimizde görecek babasını zatenTey allam onu diyen cocuk bunu kendi anasindan babasindan duyuyor , bence siz o arkadasinizi iyice bir azarlayin once
10 senedir cok duydum bunu , maalesef yasaniyor , cocugunuza durumu anlatip karsidakilerin beyinsiz oldugunu soyleyin
Ben baslarda cok kibar yaklasip nazik nazik anlatiyordum ama artik beyinsiz cocugum onlar diyorum , en azindan benim icim rahatliyor
Kızını azarladı.. Nerden çıktı anlamadım daha önce hiç duymadım dedi bende eve geldimKızınızında babası var , küçücük çocuğa söylenen lafa bak allahımya.
Arkadaşınıza bir tepki verdinizmi peki .
Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorurKızım daha küçük.. Eve gelince babana gidicez annecim bu hafta seni çok özlemiş falan dedim =) mahkeme ye gittiğimizde görecek babasını zaten
Kızını azarladı.. Nerden çıktı anlamadım daha önce hiç duymadım dedi bende eve geldim
Allah rahmet eğlesin çok üzüldüm. Yaşıyor bir boka yaradığı yok =)Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorur
Benim oglumun babasi vefat etti , bazen cocuklar o kadar acimasiz oluyor ki , kac gece duvarlari yumruklayarak agladigimi bir ben bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?