Boşanıyorum, senin baban yok dedi?

Valla düzelmediği sürece öyle babaya gerek yok. En son aralık basında gördü oğlumu oda baya olayliydi bayramda görmek istedi izin vermedim daha arayan soran yok canim

Evet bende o yüzden üstelemiyoeum.. Bide kızım beni sorarsa ara çekinme falan diyor bende aramıyorum o arayıp sormadıktan sonra ben neden arayayım
Ben soyle yapiyordum. Oglum babasiyla gorusmek istediginde numarayi cevirip ogluma veriyordum telefonu. Ben pek onunla muhatap olmak istemiyordum cunku.
Anladigim kadariyla esiniz kafasinda sizi bitirmemis. Sizinle gorusmek icin kizinizi bahane ediyor gibi. Kiziniz sorarsa beni ara demesinden ben onu anladim.

Anası olacak kadin yaninda ne konustuysa!!! Amaann takma beee! Yaftalama hic bitmez! Benim babam isini bilemiyordu hep cok kazanip iflas ediyordu bana da o beceriksizin kizi diye bakıyorlardı. Arkadasin babasi psikolojik rahatsizdi millet zavalli kiz diyordu yani boyle boyle bizim millette var bu yaftalama takma sen dogruna bak. Rabbim yolunu,a hayirlilari koysun.

Kızını azarladı.. Nerden çıktı anlamadım daha önce hiç duymadım dedi bende eve geldim

Insanin zekasıyla alay etmektir bu cevap. O yaştaki cocuk nereden duyacak , tabi ki sizlerden.

Kesinlikle gorusmeyin bu tip kişilerle.

Benim meselemi neden çekirdek malzemesi yapıyorsun ki evde ?

...

Biraz daha büyüyünce güzelce anlatırsınız , o benim hayat arkadaşım değil ama hep senin baban olarak kalacak .

Biz ayrıldık ama anne baba hep anne baba olarak kalacak diye.

Hakkınızda en hayırlısı olsun.

Evet yalvarıyor..

Evet yalvarıyor..
O yalvarmalara kanmayin. Ikinci kez denemede en fazla 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina donuyorlar merak etmeyin. Genler ayni cunku. Kimse degismez. Sadece degismis gibi yapiyorlar. Ama bir sure... yuzlerindeki maske bir sure sonra dusuyor...
Bu kadar evliligine deger veriyorsa bu hale getirmeseydi.

Ayrılık kararı aldıysanız gercekten ciddi gerekçeleriniz vardır. Ben kavga gürültünün eksik olmdığı bir ailede büyüdüm. Artık yetişkin biriyim ailemden uzaktayım ama çocukluğumun izlerini taşıyorum. Keşke çocukken anne babamla güzel anılarım olsaydı diye üzüldüğüm çok olmuştur. Yani diyeceğim o ki evli kalsan evinde huzur olmasa çocuğun daha çok üzülecek etkilenecek. O yüzden ayrı olmanız çocuğunuzun da h.sonları babasını görmesi daha iyi.

Aynısını yaşadım. Kızıma baban var ama uzakta yaşıyor dedim. ( gerçekten uzaktaydı). Biz boşandık anlaşamayan karikocalar boşanır. Arkadaş olur dedim.
Her yerde bizimkiler arkadaş diyordu.
Şimdi görüşüyorlar istedikleri zaman. Çok sukur sıfır sıkıntı.

Siz doğru karar vermişsiniz vicdanınız rahat olsun. Boşanmasanız çocuğunuz babasını hep kötü bilecek ve belkide yıllar sonra öyle bir adamla aynı evde yaşamaya mecbur kalıp kendisini tüm olanlara şahit ettiğiniz için size kızacak. Çocuğunuza uygun bir dille anlatın. Anne yine anne , baba yine baba. İstediği zaman babasını görüp vakit geçirebilecek. Zaman zaman beraberde vakit geçirebileceğinizi söyleyin. Belki bir nebze çocuğunuzun korkuları azalır. O arkadaşınızlada aranıza mesafe koyun , çocuğun yanında ne konuştularsa artık bacak kadar çocuğun kurduğu cümleye bak.

Küçük çocuk bi çocuğa bunu nasıl söyler muhtemelen o çocuğun yanında bunun lafı olmuştur arkadaşınızla irtibatı kesin bi taraftan da bunun önüne geçemezsiniz anne baba ayrı olan çocuklar maalesef bunun ezikliğini duyarlar...zamanla büyüdükçe çocuğunuz da bunu anlar dediğiniz gibi huzursuz bi yuva da büyümesinden ayrı olması daha sağlıklı olur

Anne var , kutsalın kutsalı
Anne var , topluma zehir üretiyor. .. Yazık o iten çocuğa. Acınacak bir halde öyle bir ailenin evladı olduğu için.

Terbiyesız çocuk.O arkadaşını hayatından sil at.En ıyı arkadaşta anne baba ve kardestır.Ötesını at çöpe.Evet çok agır laflar edıolar.Benım cocugummyok.İşyerındebı olay olmuştu.Haklıydım hakkımı savundum.Bana dediki eniştenın seni neden boşadığı belli oldu dedi.Benden beter ol dedim bende.Ama içimden.Çünkü cevap verecek gucum yoktu.Huzursuz bı evde buyuse daha mı ıyı olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…