Boşanıyorum, senin baban yok dedi?

Kadina boyle mi terbiye veriyosun allah askina deyip araya mesafe koyardim. Armut dibine derler cunku.

Artık arkadaşınız evde ne konuşuyorsa o çocukta onu öğrenmiş söylüyor.Arkadaşınızla görüşmeyi biran önce kesin.

Allah rahmet eğlesin çok üzüldüm. Yaşıyor bir boka yaradığı yok =)
Ay cok sekersiniz cok guldum
Uzulmeyin , mutluyuz biz , ben yeniden evlendim , esim de cok guzel babalik yapiyor ogluma
Ama bu sefer de ogluma o senin biyolojik baban diil demislerdi
Bitmiyor yani bu cile , ama ben diyorum ya artik kibarligi biraktim , veriyorum gazi beyinsiz , salak gerzek bunlar diye , cocugumun da yuzunu gulduruyorum boyle tepli verince

Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorur
Benim oglumun babasi vefat etti , bazen cocuklar o kadar acimasiz oluyor ki , kac gece duvarlari yumruklayarak agladigimi bir ben bilirim
Aa gerçekten mi!!! Yenimi vefat etti? Siz yurt dışına yerleşmiştiniz eşinizle yanlış bilmiyorsam..
Oğlunuz için üzüldüm umarım sağlıklı mutlu bi aile olursunuz Sevgiler..

Ay şimdi gördüm kusura bakmayın..

U Umarım bizimde karşımıza öyle iyi biri çıkar

babasinin oldugu yerde huzur olmayacaksa huzurun olduğu yeri tercih ederim
hem neden babasi olmasin kizini atacak degil ya boylesi onun icin daha iyi olacaktir bence
huzur önemli ama şuda var kizinizin huzurdan anladigi sey ne ???
ben mesela babasiz buyudum yurt disindan geldigi gune kadar onsuz gunlerim en guzel gunlerimdi bu her cocuk icin boyle sanirdim baba eşittir problemdi benim icin
gecenlerde 1 hafta koye gittim kizimla çocuk hergun baba baba baba dedi bir gece ateşi cikti biliyorum ozledigi icin cikti cunku bende annem bir yere gittiginde ateslenirdim hemen yani biz onlar icin en iyisinin bu olacagini dusunuyoruz ama cocuk ne dusunuyor nerede mutlu
eski konularinizi bilmiyorum şiddet aldatma tarzi birsey varsa tabiki donun diyemem ama bunlarin disinda kizinizin ne hissedecegi ne istedigide cok onemli

Birincisi o arkadasinizla gorusmeyi kesmelisiniz. Evde boyle seyler konusuluyor ki cocugu bunu soylemis.
Ikincisi cocugunuzun babasi var. Babasiz degil. Siz bosanabilirsiniz ama bosanan anne ve babadir, cocuk degil. Bosanmak demek anne ve babaligin bitmesi demek degil. Arkadasiniz gibi olan bu tiplere bunlari soyleyin lutfen.
Tavsiyem: Evladiniz belirli gunlerde babasini gormeli, bunu ondan mahrum etmeyin.
Eski konularinizi bilmiyorum, ne yasadiniz bilmiyorum ama ben de bosandim ama oglum babasiz degil. Adamin da babaligi bitmedi bosandi diye. Bosanan biziz. Her ikimizin de evladimiza karsi sorumluluklari devam ediyor.
Babasi ölse idi ne olacakti yani o zaman babasi var denecekti sanirim. Bosaninca baba yok mu oluyor?Arkadasinizinki nasil bir zihniyettir? Bosanmak defolu olmak degildir. Iki kisi ortak hayati yurutemedigi icin hayatlarini ayirmak demektir bosanmak. Ancak sorumluluklari da birakmak demek degildir. Arkadasiniz bunu ogrenmeli.
Evladiniz babasiyla gorusmeli. Siz gorusmek istemeseniz de evladiniz gerekirse bir buyugunuzun gozetiminde babasiyla bir araya gelebilir. Baba sevgi ve sefkatinden mahrum olmamali. Bilmiyorum babasi nasil biri ama siz anlasamadiniz diye cocugunuzu gorusturmemezlik etmeyin.
Arkadasiniz oyle dedi diye herkes oyle dusunecek diye birsey yok. Yani bundan sonraki hayatinizda insanlarin ne dusundugu onemli olmamali. Bu tipleri hayatiniza sokmayin. Insanlarin nasil dusundugu biraz da sizin durusunuza da bagli. Siz ezik hissederseniz ve durmadan kendinize acir gozlerle bakarsaniz hayatiniza hep bu tip arkadaslar girer. Siz saglam ve dik durursaniz kimse boyle dusunemez.
Bu arada bosanmak dunyanin sonu degil, yeni bir baslangic. Hayata bu gozle bakarsaniz kimsenin size bu tip laf etmesine de izin vermezsiniz.
Sevgiyle kalin.
Bu arada bosanmak zor degil, en zoru o karari vermek. Saglam durusunuzdan dolayi sizi tebrik ederim.

Yani "arkadasiniz" ciddi ekilde gerizekali...bosaniyorsaniz da bosaniyorsunuz cocugun babasi belli, adam olmuyor ya?? Kaldi ki belli ki dedikodunuzu yapmislar, hem de bacak kadar cocugun yaninda. Edep yahu. Insanlarimiz, bu toplum nereye gidiyor?? Bir daha gorusmeyin.

Siz ne cevap verdiniz? Onun tabii ki babası var, böyle bir yalanı senin aklına kim soktu vs demediniz mi? Kızınızı rahatlatsaydınız.

Konularınızı bilmiyorum. Ama doğru karar vereceğinizi düşünüyorum.
Kızınız için de üzüldüm ama bu her zaman olacak diye bişey yok.
Önemli olan baba sevgisinden mahrum kalmasın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kızınız tabiki bu lafları duymayacak çünkü bosansaniz da babası var.

Amin teşekkür ederim Allah ne verdiyse var konularda

Sorunlarınız neydi? Barışma durumunuz yok mu?
Eşiniz tedavi olsa, düzelse yine olmaz mı?

Kızınız için üzüldüm o yüzden soruyorum lütfen yanlış anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…