- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Valla azarladı ama iş işten geçti =)Kadina boyle mi terbiye veriyosun allah askina deyip araya mesafe koyardim. Armut dibine derler cunku.
Sanmıyorum yani küçücük çocuğun bunu hiç bilmeden söyleyebileceğini düşünmüyorum vallahi .Kızını azarladı.. Nerden çıktı anlamadım daha önce hiç duymadım dedi bende eve geldim
İlla ki duymuştur =)Sanmıyorum yani küçücük çocuğun bunu hiç bilmeden söyleyebileceğini düşünmüyorum vallahi .
Ay cok sekersiniz cok guldumAllah rahmet eğlesin çok üzüldüm. Yaşıyor bir boka yaradığı yok =)
Aa gerçekten mi!!! Yenimi vefat etti? Siz yurt dışına yerleşmiştiniz eşinizle yanlış bilmiyorsam..Siz sanslisiniz kizinizin babasi yasiyor , kiziniz onu istedigi zaman gorur
Benim oglumun babasi vefat etti , bazen cocuklar o kadar acimasiz oluyor ki , kac gece duvarlari yumruklayarak agladigimi bir ben bilirim
Ay şimdi gördümAy cok sekersiniz cok guldum
Uzulmeyin , mutluyuz biz , ben yeniden evlendim , esim de cok guzel babalik yapiyor ogluma
Ama bu sefer de ogluma o senin biyolojik baban diil demislerdi
Bitmiyor yani bu cile , ama ben diyorum ya artik kibarligi biraktim , veriyorum gazi beyinsiz , salak gerzek bunlar diye , cocugumun da yuzunu gulduruyorum boyle tepli verince
Umarım bizimde karşımıza öyle iyi biri çıkarAy cok sekersiniz cok guldum
Uzulmeyin , mutluyuz biz , ben yeniden evlendim , esim de cok guzel babalik yapiyor ogluma
Ama bu sefer de ogluma o senin biyolojik baban diil demislerdi
Bitmiyor yani bu cile , ama ben diyorum ya artik kibarligi biraktim , veriyorum gazi beyinsiz , salak gerzek bunlar diye , cocugumun da yuzunu gulduruyorum boyle tepli verince
4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var..
Bu hafta anlaşmalı boşanma davam var. Eşim çok yalvarıyor ama asla kabul etmiyorum. Daha önce konularımı bilenler yaşadıklarımı bilir.. Bugün bi arkadaşıma gittik ve çocuğu kızıma benim babam var senin yok deyip itti çok zoruma gitti.. Kızım ömrü boyunca bu lafları mı duyacak yaşayanlar nasıl atlattınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.. Kızım için elimden geleni yapıyorum kendimi toparladım ve ona iyi bi anne olmaya çalışıyorum. Eşimin yalvarmalarına kanmaamaya çalışıyorum değişecek adam 4 senedir değişirdi. Kızım huzurlu bir yuvada olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı bence yok sizce?
Kiz ban yiyecen ağzını bozma bide başımıza ban çıkmasınAllah rahmet eğlesin çok üzüldüm. Yaşıyor bir boka yaradığı yok =)
Ay bi dur şundan kurtaralım seni önceU
Umarım bizimde karşımıza öyle iyi biri çıkar
Kızınız tabiki bu lafları duymayacak çünkü bosansaniz da babası var.4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var..
Bu hafta anlaşmalı boşanma davam var. Eşim çok yalvarıyor ama asla kabul etmiyorum. Daha önce konularımı bilenler yaşadıklarımı bilir.. Bugün bi arkadaşıma gittik ve çocuğu kızıma benim babam var senin yok deyip itti çok zoruma gitti.. Kızım ömrü boyunca bu lafları mı duyacak yaşayanlar nasıl atlattınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.. Kızım için elimden geleni yapıyorum kendimi toparladım ve ona iyi bi anne olmaya çalışıyorum. Eşimin yalvarmalarına kanmaamaya çalışıyorum değişecek adam 4 senedir değişirdi. Kızım huzurlu bir yuvada olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı bence yok sizce?
Çok azimliyim aşık olcamKiz ban yiyecen ağzını bozma bide başımıza ban çıkmasın
Ay bi dur şundan kurtaralım seni önce
Amin teşekkür ederim Allah ne verdiyse var konulardaKonularınızı bilmiyorum. Ama doğru karar vereceğinizi düşünüyorum.
Kızınız için de üzüldüm ama bu her zaman olacak diye bişey yok.
Önemli olan baba sevgisinden mahrum kalmasın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?