Boşanıyorum, senin baban yok dedi?

Çok azimliyim aşık olcam bugün dertler derya olmuş şarkısını açıp sabaha kadar çikolata eşliğinde ağlama mpdundayım
Yok sana cikolata filan zopamla bekliyor olurum haberin olsun
O aşkı bulursan bende istiyorum 2.5 sene oldu tık yok

Ben g Ben görüştürüyoeum eşim kızımızı aramıyor onu ararsam seni bırakamam diyor

Valla azarladı ama iş işten geçti =)
Bazen çocuklar çok acımasız olabiliyorlar. Kadın niye öğretsin? Benim yeğenim babası vefat eden bir çocuğa( o zaman 6 yasinda) senin baban oldu benimki yaşıyor diye hava attı kimse de öğretmedi öyle bir şey. Annesi nasıl utandı anlatamam.

Ben g
Ben görüştürüyoeum eşim kızımızı aramıyor onu ararsam seni bırakamam diyor
Bu nasil bir zihniyettir. Kizini senin varliginda mi seviyormus? Merak etme cocuklar zamanla herseyin o kadar cok farkina variyor ki... onlar bizden daha guclu emin olun. Babasi da babalik yapmayacaksa zorla babalik yaptiramazsiniz, aramiyorsa bosverin.

Bunlar numune canim ayni haltin bi baska versiyonuda bende var

Evet bende o yüzden üstelemiyoeum.. Bide kızım beni sorarsa ara çekinme falan diyor bende aramıyorum o arayıp sormadıktan sonra ben neden arayayım

O arkadaşınla görüşmeyi kes nasıl insanmış o öyle ne konuşmuş çocuğun yanında öyle de kapıvermiş çocuk hemen

Bunlar numune canim ayni haltin bi baska versiyonuda bende var
Bosanma asamasininin ilk baslarinda oglumun babasi da oyleydi. Erkekler bosanirken esten bosanmakla cocuktan da bosandigini saniyorlar sanirim. Ama sonra bir cocuklari oldugunu bir sure sonra fark ediyorlar. Su an hakimin belirledigi takvime uyup oglumu gormeye geliyor. Ilk baslarda oyle degildi ama.
Umuarim sizin esiniz de o kivama gelip baba oldugunu hatirlar.

Herşey var =) küfür hakaret şiddet aldatma eve haps etme çalışmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…