- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Niye istemiyor anlamıyorjm o kadar ısrar etti evlenmek için bi sene içinde evlendik zor sabretti.
Ya düğün fotoğraflarını da gözlerinin içi gülüyor. Çok mutlu.
Babasına diyorum ki benimle hiç ilgilenmiyor çocuk dön sendromlu bile olabilir hiç sormadı sonucu. Sen ona gelince karnın aç mı diye sordun mu diyo. İkisi Dr aynı kefeye konacak şeyler çünkü.Kusurabakmayın ama siz yaşadıklarınızı da, yaşayacaklarınızı da hakediyorsunuz.
Size bu kadar kısa zamanda bu kadar çirkin bir muamelede bulunan adama karşı karakterinizi takınıp, dik durup def edeceğinize, o da evlenmek istedi onun da gözlerinin içi gülüyor diye onun sevgisine tutunmaya çalışıyorsunuz hala.
Ortada tutunacak bi sevgi de yok işin kötüsü, toparlanmazsanız yıkılan siz olacaksınız!
Bu kadına boşan falan yazmayın arkadaşlar.Ya düğün fotoğraflarını da gözlerinin içi gülüyor. Çok mutlu.
aynen bencede bende öyle yaptım hergün içimde bir kuşku ile ne zaman bitecek diye yaşar oldumM mutemadiyenuzgun ayrılmazsınız korkmayın bi şekilde barıştırırlar sizi,sizde bütün bu olanlara rağmen dönersiniz o eve.
aynen bencede bende öyle yaptım hergün içimde bir kuşku ile ne zaman bitecek diye yaşar oldum
'dön sendromu' sizde var bence.Babasına diyorum ki benimle hiç ilgilenmiyor çocuk dön sendromlu bile olabilir hiç sormadı sonucu. Sen ona gelince karnın aç mı diye sordun mu diyo. İkisi Dr aynı kefeye konacak şeyler çünkü.
neden bu kadar yoruma kulaklarınızı tıkayıp hala buradakilere bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz?Babasına diyorum ki benimle hiç ilgilenmiyor çocuk dön sendromlu bile olabilir hiç sormadı sonucu. Sen ona gelince karnın aç mı diye sordun mu diyo. İkisi Dr aynı kefeye konacak şeyler çünkü.
Hırsız dediği zaman piç kurusu ben senin ne kartının yerini ne şifresini biliyorum dedim. Doğru sinirlenince susamıyorum. Haklıyken haksız oluyorum. O oyun olayından önce Dr sabah arayıp sen beni sevmiyor musun dedim niye hiç şunu düşünmedin bunu düşünmedin dedim birşeyler söyledi. Yine annesine Dr söylemiş sevmiyor dediğimi. Sonra akşam kapıdan iyi geldi sarıldı biraz şakalaştı. Ben oyun oynuyor diye kızınca da böyle oldu. Aslında sadece çpü gelecektim ne var falan diyip suratıma bakmayınca çok sinirlenip bağırdımSizi bilmiyorum ama konusahibini tanıyorum,az değildir o da eminim vermiştir ağzının paylarını da,yine gider o eve,o kısım sıkıntılı.
iyide bunlar normal şeyler siz sürekli anormal şeyler yaşadığınız için bu tarz davranışları gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu yaptıkları çok iyi olduğu sizi gerçekten sevdiği anlamına gelmez kendinize daha fazla zarar verdirmeden boşanın. İnsanın gururu bu kadr yerlerde sürünmememliBazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Derdim. Ama şimdi çok ağır geliyor daha 4 ay olmadı. Bebeğim var babasız büyüycek. Onu hiç göremiycek.[/QUOTE babası çocuğunu dusunseydi bunları yapmazdı .görmesin çocuk yazık çocuğun kafasını beynini yıkar bunlar doğunca senin annen böyle annen şöyle diye sana cephe aldirirlar.bosan gitsin hayatını mahvetmesine izin verme
Ailem ne diyecek. Çingene gibi bunlar. Nasıl anlamadık. Bilseydim evlendirir miydim kızımı diyor. Eşim olcak kişinin davranışları bir garip zaten annesi ağzına portakal veriyor. Ayağımın altını öp diyor annesi öpüyor. Ya bir kere donuyls oturdu annesinin yanında bir de bacağını açıyor annesi diyor ki koltuğa değiyo. Git giyim ben de dedim ya ne kadar terbiyesizsin hiç utanmıyor musun. O onun annesiymiş ayıp olmazmış bana mı garip geliyor bi tek bunlar ya bu aile toptan deli miBu adam tam bir öküz kızlar böyle bir davranma şekli olmaz babası annesine al kizi git diyor ailecek piskolojik destek görmeleri lazgim peki sen ailenin yanindasin ailen nediyor ve sen ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?