Boşanıyorum

Eee cnm bunları hicmi arastirmadiniz kimler neciler nasıl aileler diye kaç yıllık evlisin

Hem anneniz hem de esinizin anne babasi evdeymis. Babasi annenize al kizini git demis. Hemen almaya geldiler dediginiz kim? Anneniz degil herhalde o esnada ayni evdesiniz cunku dogru mu anladim?

Bosanacaginizi sanmiyorum. Esiniz cift kisilikli birisi,size de bir bakis atsa kosa kosa geri donersiniz nasilsa. 3 aydir evlisiniz 20 tane bosanma konunuz var. Bosanan bosanirdi geri de donmezdi simdiye

Eeee siz kendinizi suçlu buluyorsunuz o zaman.
Kısa süreliğine barışırsınız siz.Çocuk doğduktan sonra lohusalık falan derken büyük kavgalarla ayrılırsınız. Kendinize bunu reva görmüşsünüz.

Nasıl oldu diyorum sadece insan bir günde nasıl değişir? Anlamaya çalışıyorum. Kafam basmıyor. Cidden nişanlılıkta çok iyiydi. Kavga edeceğimiz aklıma gelmiyordu en fazla tartışır birlikte çözerşz diye düşünüyordum. İçine şeytan mı kaçtı bı adamın birden. Niye kandırıldım ya da ne amacı vardı benim üzerimde

Adam kesin boşanmaya karar verip dönmeyince boşanacak sanırım.
Konu sahibi sağlıklı bir ruh haline sahip değil.

siz gercekden sevgisiz, ilgisiz büyüdünüz galiba. yukarda yazdiklariniz asiri normal. hasta insana, 7 el yabanci olsa ben bile corba yaparim.
siz bunlara dayanarak hasta ruhlu bir insanla evli kalmaya raziysaniz denicek laf yoktur.

Siz görmemişsinizdir nişanlıyken hatalarını, evlenince de kat kat artmıştır. Mesele önceden nasıl olduğu değil, şimdi nasıl olduğu.
Evlendiğiniz günden beri ayrı yattığınız, cicim aylarında dahi sizinle uyumayı istemeyen bir adamdan ne bekliyorsunuz merak ediyorum?

Barışma falan yok. Olmayacak karşımdaki sadece temizlik yemek diye kafayı bozmuş. Başka hiçbir şey görmüyor. Hala evli kalsaydık çocuğu ıuutmuyo diye sokağa atardı herhalde. Günde on beş saat uyur çünkü. Eşek ölüsü gibi yatar durur. Evlendiğimizden beri bir kere iki kere dışarı çıktık. Üç dört kere market pazar yaptık başka da hiçbir yere gitmedik.

nişanlılıkta herkes iyi GÖRÜNÜR ama yine de karakteri ile ilgili ipuçları barındırır görebilen şanslıdır
ve anlattıklarınız bir günde yaşadığınız şeyler değil ki kaç tane konunuz var benzer içeriğe sahip
sorunları absorbe edip unutan bir yapınız var galiba

Bu çocuğu doğurmak istiyormusun ona bunları yaşatmak istiyormusun.cunku sağlıklı bir aile yok ortada daha çok ortalık karışacak gibi çocuk doğunca

Bugün evlen, yarın hamile kal. 4 ay sonra da "bu adam evliliğin ilk günü değişti, bebeğim babasız büyüyecek" diye ağla.

Çevrendekilerin evlilikleri ile kendi evliliğini yarıştırıp hemen çocuk yapacağına önce evlendiğin adamla biraz evlilik içinde zaman geçirip tanısaydın, sonra çocuk yapsaydın. Cehaletinin sonucunu hem sen çekecek hem de çocuğuna çektireceksin. Yazık

Süperdiniz. Çok güldüm 4 senedir okurum sırf size yorum yapmak için üye oldum

Alemsin yaa yalnız kızımız Kocaeli PDR mezunu imiş... üzüldüm sadece

siz gercekden sevgisiz, ilgisiz büyüdünüz galiba. yukarda yazdiklariniz asiri normal. hasta insana, 7 el yabanci olsa ben bile corba yaparim.
siz bunlara dayanarak hasta ruhlu bir insanla evli kalmaya raziysaniz denicek laf yoktur.
Hayır. Annem meleek gibi bir insandır. Hiçbir zaman eksiğim olmadı maddi durumumuz yettiğince tabi. Sadece babam biraz sinirli biriydi ve anneme bazen bağırırdı ben çok üzülürdüm. Valla şu an babam ondan daha iyi gözümde kat be kat. O kadar sene evli kalıp sadece bir kere tokat attı anneme. Gül alır gelirdi bazen. Gezmeye giderdik. Benimle ilgilenirdi. Ders çalıştırırdı tırnaklarımı keserdi saçımı luruturdu. Bu adam çocuğunu hiç sorar mı onu bile bilmiyorum. Belki doğunca nasıl oldu kime benziyor diye bile bakmayacak. Çok acı bebeğim bunları hak etmedi. Ben de vebal altındayım ona iyi baba seçmedim. Onun hayatını da mahvettim.

Alemsin yaa yalnız kızımız Kocaeli PDR mezunu imiş... üzüldüm sadece
Anamnezcim, işte bunu demeyecektin.
Üzülmek ne kelime.
Lütfen gerçek olmasın bu.
Kocaeli Eğitim Fakültesi'ndeki Hocalara mail gönderesim var.

Anamnezcim, işte bunu demeyecektin.
Üzülmek ne kelime.
Lütfen gerçek olmasın bu.
Eski konularını "ezberledim" diyebilirim.Gecen yıl aylık üç bin maaşlı bir yerlerde çalışıyordu bile...şimdi de dersaneye gidiyor devlete atama için...atanirsa onun ve bebeği için güzel birşey olacak ama ben bizim bebeler için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…