- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bu o konu mu?sevişirken popona vuran adamdan hayır gelmezdi zaten. iyi olmuş. boşan kurtul.
Bu o konu mu?
Hem anneniz hem de esinizin anne babasi evdeymis. Babasi annenize al kizini git demis. Hemen almaya geldiler dediginiz kim? Anneniz degil herhalde o esnada ayni evdesiniz cunku dogru mu anladim?Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.
Eeee siz kendinizi suçlu buluyorsunuz o zaman.Hırsız dediği zaman piç kurusu ben senin ne kartının yerini ne şifresini biliyorum dedim. Doğru sinirlenince susamıyorum. Haklıyken haksız oluyorum. O oyun olayından önce Dr sabah arayıp sen beni sevmiyor musun dedim niye hiç şunu düşünmedin bunu düşünmedin dedim birşeyler söyledi. Yine annesine Dr söylemiş sevmiyor dediğimi. Sonra akşam kapıdan iyi geldi sarıldı biraz şakalaştı. Ben oyun oynuyor diye kızınca da böyle oldu. Aslında sadece çpü gelecektim ne var falan diyip suratıma bakmayınca çok sinirlenip bağırdım
Nasıl oldu diyorum sadece insan bir günde nasıl değişir? Anlamaya çalışıyorum. Kafam basmıyor. Cidden nişanlılıkta çok iyiydi. Kavga edeceğimiz aklıma gelmiyordu en fazla tartışır birlikte çözerşz diye düşünüyordum. İçine şeytan mı kaçtı bı adamın birden. Niye kandırıldım ya da ne amacı vardı benim üzerimdeneden bu kadar yoruma kulaklarınızı tıkayıp hala buradakilere bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
Hep bir olurunu bulma çabasındasınız yok gözlerinin içi gülüyordu yok bilmem ne bence şu anki duruma bakmanız gerekiyor çocuğunu sormayan bir adamı hala göklere çıkarma çabanız cidden akıl almaz bu kadar kötü şeyler yapmamış olsa bile çocuğu sormadığı için insan kırılır hiç mi kırılmıyorsunuz ilginçsiniz cidden
Hem anneniz hem de esinizin anne babasi evdeymis. Babasi annenize al kizini git demis. Hemen almaya geldiler dediginiz kim? Anneniz degil herhalde o esnada ayni evdesiniz cunku dogru mu anladim?
Bosanacaginizi sanmiyorum. Esiniz cift kisilikli birisi,size de bir bakis atsa kosa kosa geri donersiniz nasilsa. 3 aydir evlisiniz 20 tane bosanma konunuz var. Bosanan bosanirdi geri de donmezdi simdiye
Bazen de çok iyiydi. Sofra kurarken kaldırırken yardım ederdi. Gelir yüzümü okşar öperdi. Beni banyo ettirmişti. Hasta olunca çorba yapmaya çalışmıştı. Bi kere ayakkabımın kösesi yoktu ben söylemeden onu almış gelmiş en iyisini aldım dedi on lira para ama yemin ederim mutluluktan ağladım o gün ona sarılarak beni düşünmüş diye.
Nasıl oldu diyorum sadece insan bir günde nasıl değişir? Anlamaya çalışıyorum. Kafam basmıyor. Cidden nişanlılıkta çok iyiydi. Kavga edeceğimiz aklıma gelmiyordu en fazla tartışır birlikte çözerşz diye düşünüyordum. İçine şeytan mı kaçtı bı adamın birden. Niye kandırıldım ya da ne amacı vardı benim üzerimde
Barışma falan yok. Olmayacak karşımdaki sadece temizlik yemek diye kafayı bozmuş. Başka hiçbir şey görmüyor. Hala evli kalsaydık çocuğu ıuutmuyo diye sokağa atardı herhalde. Günde on beş saat uyur çünkü. Eşek ölüsü gibi yatar durur. Evlendiğimizden beri bir kere iki kere dışarı çıktık. Üç dört kere market pazar yaptık başka da hiçbir yere gitmedik.Eeee siz kendinizi suçlu buluyorsunuz o zaman.
Kısa süreliğine barışırsınız siz.Çocuk doğduktan sonra lohusalık falan derken büyük kavgalarla ayrılırsınız. Kendinize bunu reva görmüşsünüz.
nişanlılıkta herkes iyi GÖRÜNÜR ama yine de karakteri ile ilgili ipuçları barındırır görebilen şanslıdırNasıl oldu diyorum sadece insan bir günde nasıl değişir? Anlamaya çalışıyorum. Kafam basmıyor. Cidden nişanlılıkta çok iyiydi. Kavga edeceğimiz aklıma gelmiyordu en fazla tartışır birlikte çözerşz diye düşünüyordum. İçine şeytan mı kaçtı bı adamın birden. Niye kandırıldım ya da ne amacı vardı benim üzerimde
Süperdiniz. Çok güldüm 4 senedir okurum sırf size yorum yapmak için üye oldum'dön sendromu' sizde var bence.
Çocuklarda anne karnında veya doğumdan sonra tespit edilen sendromun adı ise Down Sendromu.
Kendiniz çocuksunuz,evlat büyütmeye çalışıyorsunuz.
İki ergen evcilik oynuyor olan masum bir yavruya oluyor yine.
Alemsin yaa'dön sendromu' sizde var bence.
Çocuklarda anne karnında veya doğumdan sonra tespit edilen sendromun adı ise Down Sendromu.
Kendiniz çocuksunuz,evlat büyütmeye çalışıyorsunuz.
İki ergen evcilik oynuyor olan masum bir yavruya oluyor yine.
Hayır. Annem meleek gibi bir insandır. Hiçbir zaman eksiğim olmadı maddi durumumuz yettiğince tabi. Sadece babam biraz sinirli biriydi ve anneme bazen bağırırdı ben çok üzülürdüm. Valla şu an babam ondan daha iyi gözümde kat be kat. O kadar sene evli kalıp sadece bir kere tokat attı anneme. Gül alır gelirdi bazen. Gezmeye giderdik. Benimle ilgilenirdi. Ders çalıştırırdı tırnaklarımı keserdi saçımı luruturdu. Bu adam çocuğunu hiç sorar mı onu bile bilmiyorum. Belki doğunca nasıl oldu kime benziyor diye bile bakmayacak. Çok acı bebeğim bunları hak etmedi. Ben de vebal altındayım ona iyi baba seçmedim. Onun hayatını da mahvettim.siz gercekden sevgisiz, ilgisiz büyüdünüz galiba. yukarda yazdiklariniz asiri normal. hasta insana, 7 el yabanci olsa ben bile corba yaparim.
siz bunlara dayanarak hasta ruhlu bir insanla evli kalmaya raziysaniz denicek laf yoktur.
Anamnezcim, işte bunu demeyecektin.Alemsin yaayalnız kızımız Kocaeli PDR mezunu imiş... üzüldüm sadece
On cm 110 gram olmuş çocuğu öldürmeyin mi?Bu çocuğu doğurmak istiyormusun ona bunları yaşatmak istiyormusun.cunku sağlıklı bir aile yok ortada daha çok ortalık karışacak gibi çocuk doğunca
Eski konularını "ezberledim" diyebilirim.Gecen yıl aylık üç bin maaşlı bir yerlerde çalışıyordu bile...şimdi de dersaneye gidiyor devlete atama için...atanirsa onun ve bebeği için güzel birşey olacak ama ben bizim bebeler için korkuyorumAnamnezcim, işte bunu demeyecektin.
Üzülmek ne kelime.
Lütfen gerçek olmasın bu.
Off ne alakası var yaasevişirken popona vuran adamdan hayır gelmezdi zaten. iyi olmuş. boşan kurtul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?