Boşanıyorum

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
103
Selam KK üyeleri lütfen bana akıl verin. 3 senelik evliyim ikiz bebeklerim var 1.5 yasında eşimle evliliğimizin basından beri maddi problemlerimiz var yanlıs giden işler esimin yanlısları vs konuyu uzatmak istemediğimden detaya inmiyorum ama 1 senedir benim ailemin yanında kalıyoruz. Benim eşim bana ve cocuklarına düşkün hep hos olmamızı isteyen yemekte trmizlike yardımcı bizi gezdiren istediklerimizi yapan bşr adam bu iyi yönleri ama cok yalan söylüyor herseye yalan söylüyor ruhuna işlemiş artık üstelik işi dolayısı ile hep sehir disinda yurtdısında sürekli gidip geliyor pek yanımızda olmuyor bunlar dolayısı ile bosanma kararı aldım ona söyledim oda istemediğini ama ben istiyorsam bosanayacagını söyledi daha önce cok bosanmaya kalktık ama her defasında beni ikna etti artık yoruldum nasıl istersen dedi. Esyalarını da alıp bugun evden gitti. Ama ben suan cok korkuyorum cocuklara tek basıma yetemiyorum çalısamıyorum iki bebegin kres masrafı anca bir maasım ediyor annem cocuklara bakamıyor cünkü hasta ve cocuklarım babalarına cok düşkünler bir yandan istiyorum bosanmayı ama cocuklara baktıkca vicdan azabı cekiyorum istemiyorum ben ne yapacagım ben adım atmak istemiyorum o düzelsin hatasını anlasın istiyorum ama oda hiç çaba göstermiyor cocuklar için adım atmalı vazgecmeli miyim yoksa bir süre beklemeli miyim yoksa direk bosanmalı mıyım?

Önce düşünüp , sonra faaliyete geçmeliydiniz.
Psikolojik destek alın ,
Aile terapisine gidin.
Boşanmakta kararlı iseniz ;
Nafaka ne kadar verebilir ?

Önce düşünüp , sonra faaliyete geçmeliydiniz.
Psikolojik destek alın ,
Aile terapisine gidin.
Boşanmakta kararlı iseniz ;
Nafaka ne kadar verebilir ?
2000 tl verecek aylık bir cocugun kres parası 500 de masraflar için.
Aile terapisti teklif ettim kabul etmişti aama tartısma cıkınca işler böyle oldu malesef.

Adamı yola getirmek için boşanmayı kullanmışsınız o da kabul edince gelmiş yusuf yusuflar. Şu an çocuklarınıza siz bakmıyor musunuz zaten. E ailenizin de yanındasınız. Dert ettiğiniz şeyler dert edilecek şeyler değil yani boşanmayı gerçekten isteseniz.

Yalanı savunacak değilim ama neden yalana yöneldi adam, ilişkiniz için bunu anlamanız önemli. Eminim evliliğin ilk zamanlarında iki çocuk yolunda gitmeyen işler eşinin ailesiyle yaşamak kolay değildir. Bunun lafını da yapıyorsanız neden yalan söylediğini anlamak zor değil açıkçası

Hangi konularda tartışıyorsunuz genellikle?
Aranızda bazı şeyler tükenmiş gibi geldi bana.
Eşinizin hemen boşanmaya kabul etmesi garip geldi.

Hangi konularda tartışıyorsunuz genellikle?
Aranızda bazı şeyler tükenmiş gibi geldi bana.
Eşinizin hemen boşanmaya kabul etmesi garip geldi.
Tartısma konularımız genelde onun yalanları yanımızda olmayısı sürekli sehir dısında yurt dısında olusu. Yanı 3 senedir o kadar sıkıntı cektik ki hep bana yalan söyleyip bos işler pesinde kostu kendi yerimi acacam diye 1 sene adamın birinin pesinde gezdı calısmadı bırak git ile gir dedim dinlemedi cok kavga ettik cok tartıstık malesef.

Ailemin yanındayım ama maddi manevi bana destek olamiyorlar malesef annem kanser hastası kemo alıyor babam da yaslı emekli bir adam. Ben eşime bu evde kaldıgımızın lafını etmedim hiç çünkü omun ailesinin yanında olmaktansa ben tercih ettim burda olmayı ama cok bunaldı tabi. Yalan söyleme huyu burda baslamadı evlendiğimizden beri var düzelir diye bekledim ama yok düzelmedi. Cocukların. Akımı konusuna gelirsek ikize tek bakmak cok cok zor ve tek yardımcım esimdi.

Bu kadar çok boşanmayı isteyip,adamı gonderdikten sonra bunları düşünmeniz baya saçma. Çocuklar düşkün,maaş iki kerede yetmiyor anneniz bakamiyorsa ne diye adamı gönderdiniz. Blog elinizde patlar adam düzelmez.

Hemen dava açmayın, Bi süre ikinizde ayrı kalın, bu arada sen acilinden psikolog destek al ki sağlıklı karar alman ve sonraki süreçte çok faydasını görürsün....

Bir sürü olumlu özelliğini saydınız.yalan söyleme huyunu herşeye karşı çıkmayıp anlayışlı bir eş olursanız düzeltebilirsiniz.yurtdışına çıkıyor diye niye kavga ediyorsunuz ki ekmeği ordaysa adam ne yapsın.

Şu an duygularınız çok karışık ve sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Önemli-önemsiz her konuda size yalan söyleyen bir adamla nasıl devam edeceksiniz?
İnsan eşine, hayat arkadaşına güvenmek ister.
Güven olmayan bir ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur.
Ayrıca çocuklarınızın yalancı bir babayı rol model almasını ister misiniz?

Yok ''ben yalancı da olsa kocamı seviyorum, bir anlık sinirle söyledim'' diyorsanız gururu bırakıp geri adım atın.
Aile terapisi alın.
Eşiniz de -faydası olur mu? Emin değilim ama- yalancılık huyu için psikolojik destek alsın.
O zaman bir şans verilebilir bu evliliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…