Boşanıyorum

Cocukların. Akımı konusuna gelirsek ikize tek bakmak cok cok zor ve tek yardımcım esimdi.
Şunu anlamadım eşiniz için "sürekli şehir dışında, yurt dışında" yazmışsınız eğer öyleyse ikizlerin bakımına nasıl yardımcı oluyor? Anladığım kadarıyla pratikte herşeyi siz yapıyorsunuz zaten, pek bişey değişecek gibi görünmüyor

Söyleki evde oldugu zamanlar herseyi o yapıyor yemek temizlik cocukların bakımı ben dinleniyorum dısarı cıkıyorum falan o yokken herseyi ben yapıyorum yanı en azından haftada 2 gün rahat oluyorum. İş seyehatleri de 1 aydır var oncesinde yoktu ama bundan sonra hep olacak.

Dogru cok sıkıntı cekecegim ama gerş adım atarsam ona daha fazla rahatlık vermiş olmayacak mıyım

Dogru cok sıkıntı cekecegim ama gerş adım atarsam ona daha fazla rahatlık vermiş olmayacak mıyım
Gurur yapmayı bir kenara bırakın bence etraflıca konusun herseyi.ıkı evladınız var onları parcalanmıs bir ailede büyümesınler. Hangımizin evlıligı sorunsuz herkezın var bır sıkıntısı sabrediyoruz napalım. Lütfen bir daha degerlendır sakince konuşun. Cok sıkıntılı bir aile degıl siniz anladıgım kadarıyla yazık etmeyin.

Bence hemen bosanmayin. Maddi olarak cocuklarin bakimi icin vs para isteyin. En azindan maddi olarak sikinti cekmeyin . Birikim yapabilirseniz biriktirin.

Cocuklarin buyumesini bekleyin biraz . Suan cocuklarin size ihtiyaci var. Gelip gormek istiyorsa gelip gorsun cocuklarini . Ama mesafeli olun. Bosanma lafini da yapmayin.

Belki barismak isteyecek , o zaman tek kuralinizi koyun. Psikolojik destek, aile terapisti vs . Barismak istemezsede esiniz bosanma lafini acana kadar sizde acmayin .

Cocuklar biraz büyüyünce ,kendinizi hazir istediginizde konusursunuz.

Bana en fazla ayda 2000 tl verebilir. Baska birikmişi yok verebilecegi. Cocuklarını istediği zaman görecek zaten bunu ona söyledim zaten evden gitti suan burda olmayacak ha bosanmısız ha bosanmamısız ne fark eder ki böyle

Gurur yapmıyorum ama simdi ben arasam nasılsa bosanamıyor diye daha rahat yalan söyleyecek diye cekiniyorum

Yani bosanmis olup olmamaniz farketmez suan bence . Onemli olan cocuklar . Kucukler bakima ihtiyaclari var. 2000 yeter , cok az da olsa kenara koymaya calis. Cocuklarin buyumesini bekle biraz.

Birlikte yasadıgın İnsanın sürekli yalan söylemesi sürekli süphe ile yasamak gğven olmaması eften püften birsey mı gercekten.
Belkide eşinizle gerekli diyalogu kuramadığıniz içindir. Çok üstüne gidiyorsanız eğer oda çareyi yalan da buluyor olabilir. Ama ikiz çocuğunuz varsa onlar için eşinize adım atın. Yuva yılmak kolaydır.

Eşimin yalan problemi oldugunu babası daha önce söylemişti bana hep varmıs yanı ama ben anlayamamısım malesef. Onlar içşn adım atayım ama bu rahatlıkla bana daha cok yalan söylecegine eminim bunu kaldirabilir miyim bilmiyorum iki gün sonra aynı duruma geleceksek bir anlamı yok ki yaptıgımın

Ne gibi yalanlar söylüyor mesela ?
Aşırı yalan Söylemek bi hastalık.
Yardım almayı kabul etmez mi ?
Beraber bi aile terapisi olabilir belki.
Yardım almayı kabul eder ama bunu onun istemesi lazım degil mi simdi ben bır afım atsam daha cok yalan dolan rahatlık olacak nasılsa bosanamıyor diye düşünecek cekıncem bu.

Bence çocuklar biraz büyüyünceye kadar nafakayla ailenizin yanında kalın, sonra çalışırsınız daha rahat olur.

bosanmak neden bu kadr kolay kolaysa yapma kardrsim bebek... bodanmak icin elle tutulir sebebin ne ona baktim yalan diyorsun yalan ne peki guvenini kiracak bisey mi yapti suan bana cok basit bir sebeb geldi

Yardım almayı kabul eder ama bunu onun istemesi lazım degil mi simdi ben bır afım atsam daha cok yalan dolan rahatlık olacak nasılsa bosanamıyor diye düşünecek cekıncem bu.
O halde su An ayrı evlerde yasıyorsanız düzelene kadar dönmeyeceğim de.
Yardım alalım düzelirse bşyler ayrılıktan vazgeçerim de

bosanmak neden bu kadr kolay kolaysa yapma kardrsim bebek... bodanmak icin elle tutulir sebebin ne ona baktim yalan diyorsun yalan ne peki guvenini kiracak bisey mi yapti suan bana cok basit bir sebeb geldi
Herseye yalan söyler aklınıza gelecek herseye yani hastalık derecesinde önemli önemsiz herseye söylüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…