Boşanıyorum

Boşanmak istenilse suç istenilmese suç....

Yıllardır otomatiğe bağlamışlar gibi yada zorunluluğu varmiş gibi yalan söyleyen adamdan kurtulmak istemeyip de ne yapacaktı ?

Eşinizin düzeltmesi gereken durum nedir anlamadım ben. Hep iyi şeylerden bahsetmişsiniz

Yalanı sehir dısında idi iş için dönecegi gün aksam aradı araba bozuldu servise verdim yarın gelecegim dedi meger araba bozulmamıs patronu ona baska bir yere gitmesini söylemiş oda oraya gecmiş ertesi gün ben aradım yoldayım dedi 8 saat sonra tekrar aradım gelmeyince hala yoldayım diyo ya niye dogruyu söylemiyorsun dedim anladım bir yalan oldugunu sonra itiraf etti. O an aklına öyle söylemek gelmiş

Eğer ki aranızdaki bağ bu şekilde ise tedaviyi teklif etmelisiniz. Ve size neden yalan söylüyor çok eleştirel bir yapınız var, öfkeli veya müdahaleci misiniz vb..
Kurtarılamayacak bir şey yok. Ancaaak siz niye ailenizdesiniz eşimiz evi mi geçindiremiyor vb..
Bu konuları da çözebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…