- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Amin hemde çok zor bir surecteyimAllah kurtarmış ailen içinde fazlalık değilsindir kendi düzeninden çıkıp tekrar anne baba himayesine girmekte zorlanıyor olabilirsiniz kii buda normal bi durum artık önüne bakıcaksın herşey ortada tekrar barışalım diye aramanda hata Allah yardımcın olsun zor bi süreçten geçiyorsun
Bir insana değer vermek ile ilgili sözler paylaştımWhatsapptan paylaştığın doğru sözler neydi merak ettim. Canım ailelerin ayrı evlerde oturması en sağlıklısı bunu uygun bir dille anlatsan ama ne tepki verir bilmem.
Çok çaresizim allah kimseye böyle bir şey yasatmasinAdam 32 yaşına gelmiş ama zekâ yaşı hâlâ ergenlikte kalmış. Böyle adamları nerden buluyorsunuz çok arıyor musunuz Allah aşkına. Çok üzüldüm durumuna, ama artık bu sırtına kambur olan adamdan kurtulup kendi hayatını kurmaya bak. Bundan sana asla koca olmaz, gitsin anasının dizinin dibinde beklesin.
Birşey olmaz üzülme, çaresiz de hissetme tek boşanan sen değilsin daha iyisi çıkar karsına, yaşın çok genç unutursun hersey daha güzel olur. Ama bu afamdan bir halt olmaz, evliliği kurtarmaya falan da çabalama boşuna.Çok çaresizim allah kimseye böyle bir şey yasatmasin
Nisanladigim süreçte çok yakındı kibardi sevecendi bana karşı ilk bir ay da güzeldi n olduysa sonradan olduHadi görücü usulü oldu tamam da kardeş hiç mi hu adamla konuşmadın pat diye mi evlendiniz?
HaklisinizBirşey olmaz üzülme, çaresiz de hissetme tek boşanan sen değilsin daha iyisi çıkar karsına, yaşın çok genç unutursun hersey daha güzel olur. Ama bu afamdan bir halt olmaz, evliliği kurtarmaya falan da çabalama boşuna.
Bir insana değer vermek özen göstermek ile ilgili sözlerdiWhatsapptan paylaştığın doğru sözler neydi merak ettim. Canım ailelerin ayrı evlerde oturması en sağlıklısı bunu uygun bir dille anlatsan ama ne tepki verir bilmem.
Baba olmayı istemedi zaten ben evlendigimiz den beri istedim anneyi olmayı kendisi hep erken olduğunu dile getirdi şuanda dava filn acildi zaten istesedeolamazNe oldu ki acaba? 1ay da ne olabilir ki?Çok üzülüyorum gül gibi kadınlar hayvan heriflere kısmet olunca. Düzelmeden bu adamı baba yapmayın
Neden böyleleri evlenip canımızı yakarki madem anneci babacisin evlnmeAnnesi babasının sözüyle oturan kalkan bir şahıs daha yazık gerçekten
Çocuğun yok yoluna devam et
Nasıl hazırlanmasını istiyormuş kusmuk adam
İhtiyacını karşılamak için yatağı aç derdi güya
Nasıl hazırlanmasını istiyormuş kusmuk adam
Ama maalesef flörtten sonra değişen de var..Sanırım ilk kez böyle bir yorum yazacağım.
Onu ararım saatlerce hobi olsun diye küfür ederim. Utanmaz arlanmaz.
Kızlar Allah aşkına bilmediğiniz , flört etmediğiniz şu pisliklerin koynuna girmeyin ya !
Bende boşanmış bir kadınım ve buna pek inanmıyorum.Ama maalesef flörtten sonra değişen de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?