Bosanma asamasindayim

Adam 32 yaşına gelmiş ama zekâ yaşı hâlâ ergenlikte kalmış. Böyle adamları nerden buluyorsunuz çok arıyor musunuz Allah aşkına. Çok üzüldüm durumuna, ama artık bu sırtına kambur olan adamdan kurtulup kendi hayatını kurmaya bak. Bundan sana asla koca olmaz, gitsin anasının dizinin dibinde beklesin.

Amin hemde çok zor bir surecteyim

1 aydan sonra adamın maskesi düşmüş, göya kediyi duvara çarpıyor

Çok çaresizim allah kimseye böyle bir şey yasatmasin

Çok çaresizim allah kimseye böyle bir şey yasatmasin
Birşey olmaz üzülme, çaresiz de hissetme tek boşanan sen değilsin daha iyisi çıkar karsına, yaşın çok genç unutursun hersey daha güzel olur. Ama bu afamdan bir halt olmaz, evliliği kurtarmaya falan da çabalama boşuna.

Whatsapptan paylaştığın doğru sözler neydi merak ettim. Canım ailelerin ayrı evlerde oturması en sağlıklısı bunu uygun bir dille anlatsan ama ne tepki verir bilmem.
Bir insana değer vermek özen göstermek ile ilgili sözlerdi

Ne oldu ki acaba? 1ay da ne olabilir ki?Çok üzülüyorum gül gibi kadınlar hayvan heriflere kısmet olunca. Düzelmeden bu adamı baba yapmayın
Baba olmayı istemedi zaten ben evlendigimiz den beri istedim anneyi olmayı kendisi hep erken olduğunu dile getirdi şuanda dava filn acildi zaten istesedeolamaz

İlk başlarda okurken ümitliydim seni yönlendirerek yuvanı kurtarabilecek mi düşündün Ama sonlara gelince çok üzüldüm senin için çok gençsin sana söyleyeceğimi ilk önce ziynet eşyalarını paranı alabildin mi Bir yuvayı kurmak ve bu kadar kolay boşanmak en az beş sene sen el bebek gül bebek olursun ama çocuklarıyla bir kavga edince hemen kötü oldur değil mi Bu işler böyle senin de hatalarım var evet işini kadınsı duygularını yönete bilirdin susabilirdim alttan alabilirdin ben buyum deyince işini tatlı dilinle ikna edebilirdin sert gitmişsin boşanma lafı herkese evden çıkıp giden kadına tükürdüğünü yalamaz ki canım ben de 20 yaşında eşim bana aynı senin gibi böyle yaptı kaba konuştu benimle eski bir değil yabancı gibi olmuştuk bir süre sonra ailemle yaşıycaz demeye başladı neden böyle biz böyle anlaşmadık dedim böyle istiyorum böyle olacak evin erkeği reisi benim işine gelirse dedi babamın evin gittim durumu anlattım burada kalacaksın dedi tabi başkasın sebeplerim de vardı ziynet eşyalarım çeyizim her şeyimi Evden almışlar tam boşalma davam beş sene sürdü beş sene dul dediler her yerde zor Hem sen hem ailen sürede çok yıpranıyor ama senin eşin sana çok kötü şeyler yap başka eve giricen hem sen hem ailen sürede çok yıpranıyor ama senin eşin sana çok kötü şeyler yapar geri dönme güçlü ol Hemen boşan çalış ayakların üzerinde dur yoksa babanın evinde bile rahat olamazsın Bu kadar şey yutma gururlu ol dua ediyorum sana

Cokta uzulme canim.seni istemeyeni sende isteme.bosaninca hayatin sonu deyilya,daha iyi kisiler cikar karsina insallah.eski eşin bulsun simdi anasiyla beraber oturacak bi enayi,bosver sen.anana babana yük degilsin hic ole dusunme,sen guclu durki onlarda uzulmesin durumuna.

Sanırım ilk kez böyle bir yorum yazacağım.
Onu ararım saatlerce hobi olsun diye küfür ederim. Utanmaz arlanmaz.
Kızlar Allah aşkına bilmediğiniz , flört etmediğiniz şu pisliklerin koynuna girmeyin ya !
Ama maalesef flörtten sonra değişen de var..

Daha önce evlilik veya nişanlılık yaşamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…