Bosanma asamasindayim

Yatağı hazırla, suyu ısıt gibi bir şey mi. Yatağın nesini hazırlayacaksın ki. Düz yatak işte. Sevişmeye giriş cümlesine bak hele. Anası hazırlasın şimdi yatağını, yumuşatıcı kokan yün yastık da hazırlasın. Tek başına tepinip durur yatakta artık. Üç yaşında kalmış beyni, gelişmemiş geri zekalı. Boşanın gitsin itici heriften. Gencecik kadınsın, çocuk da yok. Tekrar sever evlenirsin merak etme.

Çocuğun falan da yok bu bir nimet senin için şu an. Yuvanı kurtarmaya çalışmanı anlıyorum ama çok gençsin böyle konuşan davranan bi adamla mutlu bir son bekleme. Ailesiyle oturmayı da sakın kabul etme. Taviz tavizi doğurur. Çok daha kötü olacak o zaman bunu bil. Ne güzel yaa hem burnundan kıl aldırmayacak hem de şartları o koyacak oldu gülüm.. Yol ver gitsin canım kaybedeceğin hiçbir şey yok. Yolun başındasın kısa zamanda toparlarsın

Yatagi hazirla ne kadar cirkin bi kelime midem bulandi dagdan mi indi bu yaratik. Ortada buyuk kavgada yok adam resmen gitmenizi beklemis. Ittirmeyle evliligi yurutursen kucaginda cocukla da donersin baba evine. Şuan copsuz uzumsun ailende kabul eder. Ilerde dogru bi insan cikincada evlenirsin. Hakkinda ne iyiyse o olsun

Geri dönme arama sorma arkadaşım belli değil mi herşey ortada bu evliliğin gidişatı yok okuduğuma göre .. İnan mutlu olamazsın çocuk oyuncağı değil evlilikler çocuk olmadan bitsin bence birde eşin 32 yaşında daha olgun düşünüyor kendince ama senide anlaması gerekiyor bence .. Çok üzülüyorum böyle bu konuları okuyunca keşke evlenmeden önümüze serilse yaşayacaklarımız ama hayaller işte Ooofff Allah sabırlar versin insanlar keşke biraz anlayışlı olabilseler dönme arkadaşım ister fesatlık olarak düşün ne düşünürsen sana bu şekilde konuşan adama dönmee

Adam sevmiyor açık sizi beğenmiyor boyle biriyle mutlu olamazdınız olamamışsınız da zaten 9 ayda bunca sey yaşadıysanız sonra daha çok pişman olurdunuz. Yaşım 23 diye üzülmeyin o yaşından üzülsün siz daha iyilerine layıksınız önünüzde koca bi hayat var. SEVEN ADAM ANNE BABASI İSTEMESEDE KARŞISINDA DİK DURUR SAKIN ARAMAYIN İNCELDİĞİ YERDEN KOPMUŞ ZATEN.

Ayyy canım ya, ben okurken iğrendim. “Gelinsin gelin gibi davran” ne ya
“Yatağı hazırla” ne
Boşa kurtul, gencecik kızsın 23 yaşında. Hiç olmamış say.
Allah kolaylık versin.
Anne baba İçin evlat dünyalara değer, onların yanında kalıyor olmak sana zor gelmesin ama kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak sürdürmelisin hayatını

Çok zor ama Ailem'de üzülüyorum kendimede

Haklisiniz bir değerim olsa herkesi karşısına alirdi

İnsanin zoruna gidiyo bunun içinmi ydi onca olanlar

Zaten onların durumuna çok üzülüyorum evlatlarını evlendirip mutlu oldular derken

Bir umut dedim belki düzelir ondan dolayı Kurulu yuva yıkılmasın diye uğraştım evet haklisiniz beni ihtiyacı ni gidermek için ve ailesine hizmet etmem için almış durum bunu gösteriyor

yazdıklarınızı biraz daha okunaklı anlatsaydınız keşke. gecede mi nikah masasına oturdunuz bu adamla?sizi sevmiyor da saygısı da yok çok belli koca olmaz bundan.çocuk yapmak gibi bir hata yapmadan boşan derhal.

Boşanma asamasindayim zaten hiçbir çıkar yok zorlu bir yol evet birkere sevip saymadi beni

Eğer üniversite okumadıysanız, hazırlanıp sınava girin. Kendinizi geliştirin. Bir mesleğiniz olsun. Okurken de çalışabilirsiniz.
Hayat sadece evlenmekten ibaret değil. Yaşadıklarınızı kötü bir tecrübe sayın ve önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…