- 31 Mayıs 2019
- 131
- 81
- 13
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Hm olabilir :)Bende boşanmış bir kadınım ve buna pek inanmıyorum.
Bence flörtten sonra değişen değil değiştirebileceğimize inandıklarımız var :)
Söz geçmiş basindanDaha önce evlilik veya nişanlılık yaşamış mı?
Çok zor ama Ailem'de üzülüyorum kendimedeKızım, bu adam bozuntusu ailesine hizmetçi arıyormuş, bir de seks. O kadar. Niye durup durup barışmaya çabaladın? Hayatının baharındasın, yuvan yuva değilmiş zaten. Allah bildiği gibi yapsın kaç yaşına gelmiş hala kişiliğini bulamamış.
Haklisiniz bir değerim olsa herkesi karşısına alirdiAdam sevmiyor açık sizi beğenmiyor boyle biriyle mutlu olamazdınız olamamışsınız da zaten 9 ayda bunca sey yaşadıysanız sonra daha çok pişman olurdunuz. Yaşım 23 diye üzülmeyin o yaşından üzülsün siz daha iyilerine layıksınız önünüzde koca bi hayat var. SEVEN ADAM ANNE BABASI İSTEMESEDE KARŞISINDA DİK DURUR SAKIN ARAMAYIN İNCELDİĞİ YERDEN KOPMUŞ ZATEN.
Ayyy canım ya, ben okurken iğrendim. “Gelinsin gelin gibi davran” ne ya
“Yatağı hazırla” ne
Boşa kurtul, gencecik kızsın 23 yaşında. Hiç olmamış say.
Allah kolaylık versin.
Anne baba İçin evlat dünyalara değer, onların yanında kalıyor olmak sana zor gelmesin ama kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak sürdürmelisin hayatını
İnsanin zoruna gidiyo bunun içinmi ydi onca olanlarGeri dönme arama sorma arkadaşım belli değil mi herşey ortada bu evliliğin gidişatı yok okuduğuma göre .. İnan mutlu olamazsın çocuk oyuncağı değil evlilikler çocuk olmadan bitsin bence birde eşin 32 yaşında daha olgun düşünüyor kendince ama senide anlaması gerekiyor bence .. Çok üzülüyorum böyle bu konuları okuyunca keşke evlenmeden önümüze serilse yaşayacaklarımız ama hayaller işte Ooofff Allah sabırlar versin insanlar keşke biraz anlayışlı olabilseler dönme arkadaşım ister fesatlık olarak düşün ne düşünürsen sana bu şekilde konuşan adama dönmee
Dimi madem ailene düşkün sün evlenmeKaç kurtar kendini bir an önce .bunun daha ötesi şiddettir .anlamıyorum bu kadar ailesine düşkün olan insanlar evlenmesin ya ...ailelerine hizmetçi arıyorlar sanki
Zaten onların durumuna çok üzülüyorum evlatlarını evlendirip mutlu oldular derkenCokta uzulme canim.seni istemeyeni sende isteme.bosaninca hayatin sonu deyilya,daha iyi kisiler cikar karsina insallah.eski eşin bulsun simdi anasiyla beraber oturacak bi enayi,bosver sen.anana babana yük degilsin hic ole dusunme,sen guclu durki onlarda uzulmesin durumuna.
Bir umut dedim belki düzelir ondan dolayı Kurulu yuva yıkılmasın diye uğraştım evet haklisiniz beni ihtiyacı ni gidermek için ve ailesine hizmet etmem için almış durum bunu gösteriyorKızım, bu adam bozuntusu ailesine hizmetçi arıyormuş, bir de seks. O kadar. Niye durup durup barışmaya çabaladın? Hayatının baharındasın, yuvan yuva değilmiş zaten. Allah bildiği gibi yapsın kaç yaşına gelmiş hala kişiliğini bulamamış.
Boşanma asamasindayim zaten hiçbir çıkar yok zorlu bir yol evet birkere sevip saymadi beniyazdıklarınızı biraz daha okunaklı anlatsaydınız keşke. gecede mi nikah masasına oturdunuz bu adamla?sizi sevmiyor da saygısı da yok çok belli koca olmaz bundan.çocuk yapmak gibi bir hata yapmadan boşan derhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?