- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Komik mi sanıyorsun yaptığın bu sözde ironiyi?Bence o adam seni seviyor sevmese böyle yapmazdi sevseydi giderdi.seni sevdiği için birazcık naz yapmış annesinin yanina gitmiş sen biraz daha koş arkasından fazla naz aşk usandirir de yapma kocişim de arizona kertenkelem de biraz böylede iltifat et.kapisinin önüne kalpde yapabilirsin buda bi taktik.. yaz bacım yaz sen dediklerimi yaaaappp işin ehli duruyor
Su saaten sonra barışma olmaz dava filn açıldıSana tavsiyem barışsanız da korun çocuk yapma
Avktim ile konuştum elimden geleni yapacağım dedi evet oylece kapıyı yüzüme kapattılar evlendiğim kişide hiç sesini cikarmadiCanım bunlar çok tuhaf bir aile insan gelinini kapıdan kovar mı ? Şan şeref kalmamış bunlarda..Kadına saygı yok bir kere..Namus anlayışları sıfır ..
Tazminat davası aç bunlara böyle bir insanın günahına girmek kolay mı?Burunlarından getir.
Çok zor bir süreçten geçiyorum ama allah kimseyi boyl sınamasın çok çaresizim bana dua edin nolurTekrar barisalim die aramak nedir sacmalama artik o senin kapinda olse geri donme madem cocukda yok olmadan onune bak boyle insanlarla omur gecmez rabbimin imtihani bu kendine eziyet etme bosa gitsin sakin barisma sartli surtlu evlilik olmaz onun bu evliligi yurutmeye ve seninle bir omur gecirmeye niyeti yok oyle olsaydi 32 yasini bekemezdi biri alirdi bu ... yasin cok kucuk karsina 4 4 luk insanlar cikar kiymet bilen insan olan kendini bunun icin helak etme kurtul bian onceeeeeeee
Haklisiniz buda benim imtihanın demekki çok zorAdam sizi istemiyor.artık gurursuzlul yapıp çabalamanın anlamı yok.ailesi ile aynı evde yaşasanızda değişen birşey olmayacak adam sizi hizmetçi gibi kullanacak.sizi eşi olarak hiç görmemiş zaten onun için hizmetçiden farkınız yok.bu adama artık dönmeyin yaşınız genç daha iyi bir evlilik yaparsınız.bu adamla ömrünüzü tüketmeyin.
Zor gelebilir senin için ama boşan hayatına bak. O öküzden sana hiç bi şey olmaz. Senin ailen ne dedi bu işe? Onlar o adamın ve ailesinin ağzının payını vermedi mi en azından iki çift laf ederek?Merhaba arkadaşlar ben 9 aylik evliyim eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi . Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi . Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yüzü güler sohbet muhabbet olurdu onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak birşeyde anneme tamam diceksin sen gelinsin gelin gibi davran derdi . Çok soğuk halleri vardı bende konuştum bir kaç kez dedi ben boyleyim dedim ben senin karinim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du henüz 23 tüm kendine göre belki çocuktum kendi 32 yaşındaydı sorun yasadimizda ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi aileside annesi, babası, babaanne si istemedigim i belirttim baştan ayrı oturacaksin iz dediler neden şimdi böyle dinde bile bir kadın eşinin ailesiyle oturmak istemesse ona ev açma hakkına sahipmis. Geçenlerde tartistik bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan 9 aylik karisina bunu nasıl der . Dedim 2 erkek bir evin içinde durmaz benim boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim. Bana sen bilirsin valla ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biriyi sahip çıkmadı bana esim hicmi değer vermemis kafayı yicem babmlara gittim tekrar dedim beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar allahim evlilik bu kadar Kolay yikilmamalidedim eşimi aradım yikmayalim yuvayı davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim en ufak kas catmada beni yollayacagini dedi . Sonra konuşmadık eşyalarımı toplamislardava acilali1 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı 23 yasinda böyle oldum boşandıktan sonra nasıl devam ederim bilmiyordum ama çok zor helede evlendiğin kişi sahip cikmazsa şimdi babamlarin evinde kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum bana dua edin nolur etrafımızda ki insanlar neden hiç peşine dusmediler aramadilar sormadilar önceden görüştüğün olduda onları duyup mu gelmiyor lar diolar allahim sen bana yardım et böyle olursa iftara ya bile maruz kalırım küçük yerde oturuyoruz nasıl bir insanla evlenmisim nasıl ailesi varmista bir arayıp sormdilar etrafa laf verdiler bana dua edin nolur
Hemde çok zor öyle çaresiz bir haldeyim ki hAyata küstüm resmen aileme üzülüyorum kendime üzülüyorum ailm nedesin bir parça kaldılar üzgülr annm sadece hemn gelmeyi p idare etseydin dio belkide haklı ama o an dusunemedimZor gelebilir senin için ama boşan hayatına bak. O öküzden sana hiç bi şey olmaz. Senin ailen ne dedi bu işe? Onlar o adamın ve ailesinin ağzının payını vermedi mi en azından iki çift laf ederek?
Ailene yük değilsindir. Farzet ki 9 aylık kötü bir tatile çıktın. Dilerim bundan sonra her şey güzel olur senin için.
Anne babasiyla otursaydi benim ne suçum vardı böyle yaptiAnnesi babasının sözüyle oturan kalkan bir şahıs daha yazık gerçekten
Çocuğun yok yoluna devam et
Evet haklısınız mutlu olmak icin yuva kurmak için anne baba olmak için evleniyoruz ama olmuyorK Kldgyrdndvm yat kalk şükret çocuk olmadığı için yoksa bi bağın olacaktı hep böyle insanlarla mutlu olamazdın zaten iyi olmuş
VariYaş farkıyla alakası yok bu adam ayının teki.
Olan biz bayanlara oluyorBunlari koca hele baba hic yapmayin
Kuflenek bir koşede nesilleri tükenerek yok olup gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?