Bosanma asamasindayim

Komik mi sanıyorsun yaptığın bu sözde ironiyi?
Ne hakla aşagiliyorsun sen konu sahibini?
Sanki kadın aylarca koşmuş pesinden alt tarafı bir kez konuşmaya çalışmış olmamış..
Zaten üzgün durumda olan bir kadına moral vereceğine moralini bozuyorsun.

Tekrar barisalim die aramak nedir sacmalama artik o senin kapinda olse geri donme madem cocukda yok olmadan onune bak boyle insanlarla omur gecmez rabbimin imtihani bu kendine eziyet etme bosa gitsin sakin barisma sartli surtlu evlilik olmaz onun bu evliligi yurutmeye ve seninle bir omur gecirmeye niyeti yok oyle olsaydi 32 yasini bekemezdi biri alirdi bu ... yasin cok kucuk karsina 4 4 luk insanlar cikar kiymet bilen insan olan kendini bunun icin helak etme kurtul bian onceeeeeeee

Adam sizi istemiyor.artık gurursuzlul yapıp çabalamanın anlamı yok.ailesi ile aynı evde yaşasanızda değişen birşey olmayacak adam sizi hizmetçi gibi kullanacak.sizi eşi olarak hiç görmemiş zaten onun için hizmetçiden farkınız yok.bu adama artık dönmeyin yaşınız genç daha iyi bir evlilik yaparsınız.bu adamla ömrünüzü tüketmeyin.

Avktim ile konuştum elimden geleni yapacağım dedi evet oylece kapıyı yüzüme kapattılar evlendiğim kişide hiç sesini cikarmadi

Çok zor bir süreçten geçiyorum ama allah kimseyi boyl sınamasın çok çaresizim bana dua edin nolur

Haklisiniz buda benim imtihanın demekki çok zor

Zor gelebilir senin için ama boşan hayatına bak. O öküzden sana hiç bi şey olmaz. Senin ailen ne dedi bu işe? Onlar o adamın ve ailesinin ağzının payını vermedi mi en azından iki çift laf ederek?
Ailene yük değilsindir. Farzet ki 9 aylık kötü bir tatile çıktın. Dilerim bundan sonra her şey güzel olur senin için.

Hemde çok zor öyle çaresiz bir haldeyim ki hAyata küstüm resmen aileme üzülüyorum kendime üzülüyorum ailm nedesin bir parça kaldılar üzgülr annm sadece hemn gelmeyi p idare etseydin dio belkide haklı ama o an dusunemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…