Bosanma asamasindayim

Sakın üzülme bu adamla kalirsan ilerde daha cok üzülürsün senden önemli hicbirsey yok sana deger vermeyen bi kocayla ömür boyu vakit gecer mi ayaklarin üstüne bas bir ise gir ileriki zamanda daha güzel bir evlilik yaparsin yasin daha cok genc

Sen bence çocuğun yok diye şükret kendi acaba erkek koca olabilmiş mi kendinden bu kadar küçük bir bayanı idare edebilmis mi?Bu saatten sonra değişmesini bekleme bence boşan zor diyeceksin evet zor ama bir gün çok şükür dersin eşini arayıp düzeltmeye girmen hata olmuş erkekler bak yuvamız kurtarıyor demez offf yakamdan düşmüyor ne harika bir şeyim ben derHee senin çaresizliğini ailesine karşı da kullanır köle yapmak ister seni erkekliğini onlara ispat edecek ya lütfen beni dinle boşan ondan sağlam dur yarınlar daha güzel olabilir el evinde besleme olmaktan daha iyi....

Çok doğru söylüyor sunuz belkide yarınlar daha güzel olacak benim için böyle sinaniyorum ama zor allah kimseyi boyl sınamasın

Canın cok uuzldum aynı yaslardayız esımzde oyle yız. Ve yenıevlıyız Bormalde arada tartısırız ama sadece bi kez buyuk tartıstık ben işimi guxumu bırakmıs hataydan ta ankaraya gelmıs yerlesmısım esımın yanına. Ve o buyul tartısmada bana dedıkı ıstersen gıt 1 hafta annenlerde kafa dınle. Bu kıbar kıbar benı evden kovmak mı oluyor dedım. Madem oyle gorursun senyarın dedım kendımı yatak odasına kapattm yattım ertesı gune kadr. Benm esım memur 1 gun nobette oluoyo genlde. O ertesı gun nobete gıdcektı. Esyalarımı hazırladım buna mesj attm ben gidiyorum dedm nereye dedı ananın evıne gıt doyodun ya ben aıleme yuk olmak ıstemıyorum o yuzden ızmıre gıdıp hayatımı yasıycam ıse gırıcem orda ve ord yasıycam nasılsa benı evden kovan bosanmayıda gozealır. Bosanmayı goze alan eskı karısına hıcbır sekılde mudahale edemez dedım. Iste sen ıyıce sımardın ızmıre gıdıp ne halt yıyceksın bılmem ne dedı. Halbukı ızmırde akrdesım unı okuyor. Sanane sen benı kovmadınmı ıstedıgım yerde ostedıgım haltı yerım calısırm kardesıme bakarım hıcbır sekıldede iletişim kurma artj benmle dedm. Iste sımdı annenı arar ızmıre gıttıgını soylerım vs dedı ara soyle jardesımın yabına gıtmememı kızacak annem, sen kızını evden kovarken annem kalkıp senımı destekleyecek dedım. Ama cok yogun calısıypr arayıp duruyor acmıyorum. Lutfen evde kal vs ozur dılerım bılmem ne bırsuru soyledı yazdı ben dedm kuaura bakma ben artk sana guvenmıyorm ban bakacagınında garantısı yok evden kovup duracaksın anlasılan dedm. Istedıgn kadr annamın evıne yolka gıtmem ızmıre gıderım dedım.sonra ıate bıraz konstuk vs duzeldık gıtmedım tabı o isteydı ben tv karsısında ona blof yapıyodm erkekler boyle ana evıne gıdınce ıyı nasolsa anasınn evınde bıyere gıdemez dıyıp hem kafa fıblıyolar hemde hıc arayıp sormuyorlar.hele tek vasına bıyere gıt onun bıle haber alamayacagı bıyere senb orda naptıgıbı bıkmedıgı ıcın ılla pesine duserdı. Sımdı annenı babanı aramasa bıle o sızın sagıbzdan solunuzdan senden haber alıyordur. Bosver mıllete rezıl oldum dıye dusunme kendısı rezıl olmuyormu daha 1 yıl olmadan kadın evı bıraktı gitti dıyolardır. Onlar demeıkki millete eskı gorustuklerını katarak acıklama yapmıslar kı nıllet onceden gorsutuklerını konusuyor. o zaman sende kocalık yapmıyor evle hıc ılgılwnmıyordu sorumsuz aklı havada herfının tekıydı dayabamadım bıraktım de kı o utansın. Yazık ya daha 23 yasıbdasın o genc yasta ne dıye gorucu evlendın canm benm bende 24 yasndaym ama severek ısteyerek tanıyarak evlendık. Gorucu olunca bazen sonradan ne cıkacagı nasıl bırı olCagı bwllı olmuyo ıste

İnşallah dediğiniz gibi olur umarim mutlu olurum

O Öyle evet ama çok yazık oldu daha çok yeniydik ama karım die sahip cikmadi evlenmez olsaydım diyorum bazen

Çok doğru söylüyor sunuz belkide yarınlar daha güzel olacak benim için böyle sinaniyorum ama zor allah kimseyi boyl sınamasın
Aynen ama bebeğin yok ve unutma sen özgür doğdun özgür yaşamalısın kimsenin kölesi değilsin sana saygı duymayan adama ailem de ailem diyen koca bebege katlanmak zorunda değilsin.Sosyal hayata açıl çalış boş durma kafanda kurup kurup durursun hiç karalar bağlama inan değmezzzz

O
Öyle evet ama çok yazık oldu daha çok yeniydik ama karım die sahip cikmadi evlenmez olsaydım diyorum bazen
Bosve3 canm onu aılesı avcunun ıcıne almıs ha anası babası arama dese bıle o ılla saga sola gıder gızlı gızlı arardı gercekten ısteseydı. O senı ıstw aılemle oturcan dıye aılesıbe hızmetcı ol dıye tekrar olursa olur dıyo. Sende madem ıstemıorsun yolu a bak daha gencsın önce bır iş bak kebdıne bir diş klibiginde vs calısabılırsun sonra bakımını yap. Hem aılene destek cıkarsın kendını fazlalık hıssetmezsın zaten calısırsan evde fazla durmamıs oluyorsun. Orası zatwn senın evın kendını fazlalık hıssetmende ayrı hata. Emın ol kendı kımlıgın statun olunca ayakrların uzefınde durunca ve bakımını yapınca adam zaten don ek ıster ama sen isteme cubku 1 ay duzelurse sonra yıne aynı olacak.

Evet aslında öyle balık baştan kokar derlerya başı nasıl olursa sonunda öyle olur

Başı nasıl olursa sonuda öyle olur mus

Fakir sevindir kuzum, Rabbim seni büyük beladan koruyor. Boşanmak hüzün değil neşe olsun sana. Hayat boyu çekilir mi bu adam? Ne yapsan kıymet vermez ezer aşağılar enerjini emer ömür törpüsü.

Köle var sanki karşısında yatağı hazırla nedir ya. Ben olsam çivili yatak hazırlarım ona.

Bence kocaniz ya escinsel ya da baska bir kadina asik. Bu durumu asabilecegini ummus bir ay ugrasmis ama sonunda yapamayacagini anlamis. Sizce de 9 yas buyuk koca bir adamin bu kadar kisa surede sizi tanimadan evlenmek istemesi anormal degil mi? Bence cevresine gey olmadigini kanitlamak icin evlendi ya da baska birisine nispet yapmak icin. Kurtulmaniza cok sevindim.

Kız evi niye terkettin.git konuş bidaha olmaz böyle de canim kocam de beni bırakma de ben sensiz napicam de neolur geri döön de olmaz böyle canim bak benim dedigimi yap.

Evet hiç kıymet vermedi zaten bende salak gibi o yatagi hazirlardim sorun çıkmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…