Bosanma asamasindayim

Kız evi niye terkettin.git konuş bidaha olmaz böyle de canim kocam de beni bırakma de ben sensiz napicam de neolur geri döön de olmaz böyle canim bak benim dedigimi yap.
Ahahahahahaha kusura bakmayın da aklıma şu müge anlıdaki emine geldi. Kaymaklı yufka bıldırcın yumurtası ile sakallı güzelini kandırmaya çalışan kadın.

Evet hiç kıymet vermedi zaten bende salak gibi o yatagi hazirlardim sorun çıkmasın diye
Nerden bileceksin canım. Kocam diyorsun sevilmeyi umuyorsun. Evlenmişsin aile olacağım diyorsun. Kadınlar hep fedakar zaten. Bir umut düzelir diye bekliyor insan. Düzelmez bu kendini bilmez. Hiç üzme kendini. Rabbim karşına kadrini kıymetini bilecek yürekli mert bir adam çıkarır inşallah.

Amin inşallah çok zor bir surecteyim ailemde hep beni suçluyor hep kavga gürültü bıktım artık

Bence o adam seni seviyor sevmese böyle yapmazdi sevseydi giderdi.seni sevdiği için birazcık naz yapmış annesinin yanina gitmiş sen biraz daha koş arkasından fazla naz aşk usandirir de yapma kocişim de arizona kertenkelem de biraz böylede iltifat et.kapisinin önüne kalpde yapabilirsin buda bi taktik.. yaz bacım yaz sen dediklerimi yaaaappp işin ehli duruyor

Siz öyle mi yaptiniz

Yoksa benimle kafamı buluyrsun

Ailenizin evinde neden kendinizi fazlalık hissediyorsunuz ki, onlardan ayrılalı bir sene bile olmadan dönmüşsünüz zaten. Eşinizle birlikte yaşadığınız hayattan daha iyidir herhalde.

Barışmayın. Yaşınız genç, yeni bir hayat kurarsınız kendinize. Bu insanlarla ömür geçmez.

Amin inşallah çok zor bir surecteyim ailemde hep beni suçluyor hep kavga gürültü bıktım artık
Ailen neden seni suçluyor. Ama keşke çıkıp gitmeseydin annenin evine öyle yapan karıyı herkes ayıplıyor maalesef biraz daha bekleseydin fevri davranmasaydın keşke biliyorum çok kötü bir durum ama oturup bir konuşsaydınız başbaşa en azından

Aşk olsun bacım ben sana taktik veriyom. Ben kalp kısmını yapmadim ıçimde kaldı

Sizin bu sitede kaç üyeliğiniz var ? Üyeliklerinizi kapadık ve her biri için ayrı bir telefondan mesaj attınız ! İşin açıkçası bu da midemi bulandırdı.

Geldim ama gittim bir kaç gün sonra beni istemedi

mesajımı okudunuz ve bana cevap vermiyorsunuz ben sizden çok rahatsız oldum.... Artık bizimle değilsiniz !

Amin inşallah bir ferahliga cikarsin

Bilmiyorum kafam çok karışık bedenende ruhende cok yorgunumm

Canım bunlar çok tuhaf bir aile insan gelinini kapıdan kovar mı ? Şan şeref kalmamış bunlarda..Kadına saygı yok bir kere..Namus anlayışları sıfır ..
Tazminat davası aç bunlara böyle bir insanın günahına girmek kolay mı?Burunlarından getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…