- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
çok haklısınız üstelik ben 1 yıl önce yani nişan girişimlerimiz başlamadan önce başka bir işe girecektim ancak gitme dedi. gidersen olmaz ben yanına gelemem diyerek benim fırsatı tepmeme neden oldu. sonra da aileler tanıştı falan evlilik sürecine girdik.
ne bileyim 3 yıl bekledim iyi olur belki aynı eve girince diye düşündüm ve işi kabul etmedim, evlilik sürecine girdim. ama daha da kötü oldu, benim ailem uzakta onun ailesi yaşayacağımız yerde olmasına rağmen hep benim ailemin davranışları battı gözlerine. güya ben onu seçmişim sadece ben onun ailesine girmişim, böyle bir bakış açısı çıkardı karşıma. ev konusu, para konusu, anne karışması hepsi sıkıntı oldu ve bu hale geldik.
bende hepinizin dediği gibi boşver gitsin demek istiyorum ama çok yalnızlaştırdı beni. şu an yaşadığım şehre o da geldi ve onun ailesi arkadaşları burada. o burada mutlu bir şekilde yaşayacakken ben yalnız ve hayal kırıklıklarıyla yaşamaktan çok korkuyorum.
Aynen katiliyorum arkadasa. Karsi dava acin. Dengesiz herif.Karışı dava açın ve evliliğin iptalini isteyin. sırf tayin için sizinle evlendiğini kanıtlayın belki tayinini bile iptal ettirebilirsiniz.
Neden olmasin ki ?!Acaba tayin için miydi her şey? Tayin oldu, işi mi bitti, bahane mi yaptı ayrılmak için?
çok haklısınız üstelik ben 1 yıl önce yani nişan girişimlerimiz başlamadan önce başka bir işe girecektim ancak gitme dedi. gidersen olmaz ben yanına gelemem diyerek benim fırsatı tepmeme neden oldu. sonra da aileler tanıştı falan evlilik sürecine girdik.
ne bileyim 3 yıl bekledim iyi olur belki aynı eve girince diye düşündüm ve işi kabul etmedim, evlilik sürecine girdim. ama daha da kötü oldu, benim ailem uzakta onun ailesi yaşayacağımız yerde olmasına rağmen hep benim ailemin davranışları battı gözlerine. güya ben onu seçmişim sadece ben onun ailesine girmişim, böyle bir bakış açısı çıkardı karşıma. ev konusu, para konusu, anne karışması hepsi sıkıntı oldu ve bu hale geldik.
bende hepinizin dediği gibi boşver gitsin demek istiyorum ama çok yalnızlaştırdı beni. şu an yaşadığım şehre o da geldi ve onun ailesi arkadaşları burada. o burada mutlu bir şekilde yaşayacakken ben yalnız ve hayal kırıklıklarıyla yaşamaktan çok korkuyorum.
arkadasim nisanlilik gibi guzel olmasi beklenen bi donemde şu hale gelinmis.. yuz goz olunmustur yuksek ihtimalle.. bu saatten sonra, hele senin yalvarmanla duzelecekse, pek bi guzellik cikmaz o isten.. dugun olmadan cikmis skntilar, zorlamak niye?acaba bir evlilik terapistine mi gitsek diyorum. herşey iletişimsizlikten kaynaklandı çünkü. biz 3 yıl boyunca hep uzaktaydık. bir de çok fazla konuşmaz suskun bir insandır. terapi işe yarar mı sizce
kötü düşünmek istemiyorum ama durum ortada.çok haklısınız üstelik ben 1 yıl önce yani nişan girişimlerimiz başlamadan önce başka bir işe girecektim ancak gitme dedi. gidersen olmaz ben yanına gelemem diyerek benim fırsatı tepmeme neden oldu. sonra da aileler tanıştı falan evlilik sürecine girdik.
siz evli falan değilsiniz.evlilik terapisi için mesaj attım kendisine ama kabul etmedi. yani bugün son bir kez konuşup randevu aldım gelmek istersen gelirsin diyip son bir şansı mesajla değil de telefonla konuşarak versem nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?