boşanma davası açan eş meselesi

Zezecan ben ugrasma diyenler katilmiyorum, bu herifin agzina s..malisin.

Ite bak, madem senin iyi bir is firsatini tepmene sebep oldu ozaman kirip dizini efendi gibi oturup kocaligini yapacak. Boyle sey mi olur arkadas, sen hayatini o herife gore ayarla, o da sonra boyle yapsin.

Bu kadar kolay mi senin hayatinla oynamak?

Nikah iptali olsun bosanma davasi olsun mutlaka manevi tazminat davasi acmalisin. Bir de tayin icin evlenmis bence de, derdi sehir, bunu da mahkmede belirt ve herifin isyerine de soyle mutlaka, gerekli bakanliga bildir.

Mahvet bu herifi.

ne bu yapboz mu? bu adama aynı evin içinde tahammül edebilecek misin? büyütebilecek misin onu?

Bence de hem evliliğin iptali için hem de tazminat davası açmalısınız. Evlenmeyi geçin nişanlınıza bile tazminat davası açma hakkınız var. Kusura bakmayın ama oh ne ala memleket siz onun için düğünden önce nikah yapma özverisinde bulunacaksınız ama o karşısında çeşitli bahanelerle sizi gözden çıkaracak. Aileniz ne diyor bu durum karşısında? Ama ben olsam ona karşı davalarımı açar, huzursuz ederdim onu.

Tayin için evlenmiş. Çok iğrenç..

Zararın neresinden dönsen kar...

ne yapabilirsin ki ayağına kapanıp yalvaracak halin yok

Evlilik vefa ozveri fedakarlik gerektirir ozellikle kendinden odun manasinda karsi taraftan da ayni sekilde beklenir elbette kucucuk seye lacan bir erkek nasil guvenilir ki bugum tekrar dondu oyuncak mi bu bi fahakine gidip acacagi asikar baslamadan bitsin madem bu seruven ayibiyla gunahiyla kalsin bekar bekar bu kudurukluklari erkeklerin nedir bilmiyorum fakat , hic hayra alamet degil bu kadar sapitmalari, savas cikarir erkek, aldatir erkek, evi boslar erkek, gorevini yapnaz erkek, para gorur sapitir erkek bu isin sonu kendi kiyametleri bence artik cidden boyle dusunmeye basladim...

Herkrsin bir kaderi ve yazgisi vardir bu sizin sinaviniz mis diyio yolunuza devam edin seviyenizi ve usturubunuzu bozmadan her ne kadar zorlasalar da tahriklere gelmeden... allah yardimcin olsun

acaba bir evlilik terapistine mi gitsek diyorum. herşey iletişimsizlikten kaynaklandı çünkü. biz 3 yıl boyunca hep uzaktaydık. bir de çok fazla konuşmaz suskun bir insandır. terapi işe yarar mı sizce
arkadasim nisanlilik gibi guzel olmasi beklenen bi donemde şu hale gelinmis.. yuz goz olunmustur yuksek ihtimalle.. bu saatten sonra, hele senin yalvarmanla duzelecekse, pek bi guzellik cikmaz o isten.. dugun olmadan cikmis skntilar, zorlamak niye?
bence terapistlik durum yok.. 'iletisimsizlik' var da, herkes cok iyi cok duzgun diyebilir misin? kisilerle problem var ki iletisim sorunlu.. sorunsuz kisilerde bi iki anlasmazlik olur tamam da,sizinki o degil bence..

O boşanma davası açtıysa sizde evliliğin iptali davası açın ve size yaşattığı maddi ve manevi zarara dair de sağlam bir tazminat alın.

kötü düşünmek istemiyorum ama durum ortada.
belki görmek istemiyeceksiniz ama kendi ağzınzla söylemişsiniz.arkadasları ailesi burda.gelmesi için nikah yaptık ama şimdi benimle konuşmuyor beni yalnız bırakıyor.adam zaten size belli etmiş kendini.herşey oraya gelene kadarmış.en azından gercek bi evlilik olmadan gözünüzü açın derim.

evlilik terapisi için mesaj attım kendisine ama kabul etmedi. yani bugün son bir kez konuşup randevu aldım gelmek istersen gelirsin diyip son bir şansı mesajla değil de telefonla konuşarak versem nasıl olur sizce?

evlilik terapisi için mesaj attım kendisine ama kabul etmedi. yani bugün son bir kez konuşup randevu aldım gelmek istersen gelirsin diyip son bir şansı mesajla değil de telefonla konuşarak versem nasıl olur sizce?
siz evli falan değilsiniz.
tayini için seçilmiş bi kurbansınız.
ataması oldu, davayı açtı.
boş yere kendinizi üzmeyin.

Evlilik iptali icin dava ac canim olmayacak seyi uzatma daha fazla. Karsi tarafin daha özverili olmasi gerekirdi tabi niyeti samimiyse. Bana pek oyle gelmedi. Evlilik iptali davasi ac ve uzatmadan bitir

yahu bazı hanımların yorumlarını okuyunca şok oluyorum,adamlara yazık,yanı sanki bir savaş var ortada,konu sahıbı lütfen yanlış anlama gemel yazıcam,ya adamın sevgısı bıtemezmı,acaba kadının suçu kusuru olmazmı,pes yanı,konu sahıbı ben sneı anlıyorum,tek suçun uzakta bır ılışkı,işte bende yaşadım,ama uzak yaşanan ilişkiler,yanyana gelınce farklı olabiliyor hepsi değil,ama snaırım bu adam senden soğmuş,hakkı var,sende soğuyabilirdin,ve kendıne yazık etme,boşver,daha sağlıklı bir ilişki kurabılırısn ve herşey erkek evlilik çocuk değil hayat,yalnızda mutlu olursun

bazı yorumculara gerçekten şaşırıyorum. evliliğin iptali nedir biliyor musunuz? ne zaman, ne koşullarda söz konusu olur haberiniz var mı da tavsiye veriyorsunuz? evliliğin nisbi butlanı sebebpleri kanunda sayılmıştır, ancak o hallerden biri gerçekleşir ve süresi içinde harekete geçilirse evlilik iptal edilebilir. tazminat davası ve nafaka talepleri ise ancak bir boşanmanın sonucu olabilirler, iptal edilmiş bir evliliğin değil.

konu sahibi, adına üzüldüm, gerçekten çok talihsiz bir durum. eşin hangi sebebe dayanarak boşanma davası açmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…