Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

Canım son durum ne? Merak ettim.
Umarım iyisindir.
Sana ve çocuğuna bu kötülüğü yapanlara da baba deniyor işte.
Allah bütün dertlerine derman olsun inş.

Canım son durum ne? Merak ettim.
Umarım iyisindir.
Sana ve çocuğuna bu kötülüğü yapanlara da baba deniyor işte.
Allah bütün dertlerine derman olsun inş.

çok teşekkür ederim canım henüz yeni bişi yok tatlım önümüzdeki ay mahkemem var işte mahkemeyi bekliyoruz onun babalığı batsın baba sıfatını bile hak etmiyor canım layık deil o oğlumada banada bu ararada teşekkür ederim canım amin inşallah allah dermanımızı verir

Bebeğinde sende çok tatlısınız, Allah nazardan saklasın, hayırlı yazılar yazsın inşallah .. Canım bir şey olmuyorsa zorlamak ancak tarafları yıpratıyor. Boşanmak istiyorsa boşanmalısın, ama dönerse asla kabul etmemelisin. Yoksa o yaptığı ile, sen çektiğin ile kalırsın.

Avukatın ile çok iyi konuş. Tüm haklarını almasını iste. Hatta bence boşanmayıp bir süre uzat. Acil boşanmak istediğine göre başka biride olabilir...

Allah bundan sonraki yaşamınızı huzurlu ve mutlu geçirmeyi nasip etsin inşallah.

bazen başımıza gelecekleri haketmedğimizi düşünüp kabul etmek istemiyoruz ama canım yerinde olsa artık bundan sonraki hayatımı düzene koymaya cabalarım.. eşin senin ve cocuğunun hayatını garantiye almak ve cocuğunun tüm masraflarını üstlenmek zorunda, sana nafaka ödemek zorunda...

eminimki cok güzel günler göreceksin güçlü ol kendini bebeğine ve geleceğine ver...

Çok teşekkür ederim canım son zamanlarda giremiyorum nete bı sürü gelişmeler oldu haberdar etmek istedim dershaneye başladım Gelecegimi ve oğlumu kurtarmak adına çabalıyorum öncelikle bunun için dualarınızı istiyorum diğer Soylucem şey mahkemer oldu yalancı şahitler getirdiler gözlerimin icine baka baka yalan söylediler çok zor öyle canım yandi ki anlatamam sanki dünya üzerime yıkıldı oğlum yürüyor baba deyip geziyor oda ayrı bı yara çok yıprandım kızlar ama herseye rağmen inadına okul diyorum bakalım nolcak nafakada 300 tl bağlandı tedbir nafakası esim maaşını asgari göstermiş halbuki yüksek maaş aliyo haklarımı arıyorum altın davasida actım ama onlar benden hep bir adım öte bende yalancilik yok sahtekarlık yok neyse o ama bu yetmiyor iste kızlar hala boşanmadım önümüzdeki ay inşallah don mahkeme olur çünkü her mahkeme ömrümden 10yil goturuyo

madeem bu kadar gamsız bu adam haklarını sonuna kadar savun nafakanı falan al yanii.görsün insanların hayatıyla oynamak nasılmış.ohh be ne ala.evlenelim hoop boşanalım.ne rahat seninle doğru düzgün konuşmadan dava açıyo çok sinirlendim yaa. Allahım dengesiz erkeklerden koru bizi yarabbiiiim

Canım Allah yardımcın olsun.Oğlunuda sana bağışlasın bitanem.Yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm.İlahi adalet yerini bulacaktır.canım yalancı şahitler geldi diyorsun iyide sen demedinmi ben bunları tanımıyorum diye? offf ya kesin bizimkilerde öyle yapıcak...

seni bayadır göremediğimden merak ediyordum cnm hep iyi oL..
geçti gitti biticek..
önünE BAK bebişde içine dert olmasın daha aklı ermiyo tabiki aranıcak aklı ermeye başlayınca sorucak vs..
ama anlıyor çocuklar onlar sonraki şeler sen şimdi kendini topla derslerine ver kazan ve çalış..
daha kötü olmasından böylesi daha iyi daha sonra çok çoookk sonra iyiki böyle olmuş diceksin..
çok yıpranırdın senden çok giderdi canımm arada haberdar et çok öpüyorum senide bebişide..

slm kızlar bizimki napmış biliyomusunuzx daha rsemen boşanmadık bile gitmiş evlenmiş karısıda hamileymiş daha ben ayrılığın acısını bile atamadan oğlumun bu hale düşmesine için için yanarken o gtimiş evlenmiş yazık yazıklar olsun moralim çok bozuk kızlar yorum lütfejn

nasıl evlenmiş? siz daha boşanmadan. imam nikahı mı desem resmi nikah olmadan imam nikahı da yaptıramaz. dost hayatı yaşıyor resmen yani... bir de hamile. tiyniyetsiz adam. canım günahı boynuna da siz birikteyken falan tanışmış olabilirler mi? avukatına danışsana. bunu da kullansın mahkemede. hadi birini buldun alelacele çocuk ne?? sen daha kendi çocuğuna babalık yapmadın. sen yat kalk dua et de bu adamdan kurtuluyorsun. hissetiğinin de üzüntü olduğunu sanmıyorum. sadece kızgınlık. haklısın da ben bile kızdım o adama. o da nasıl bir kadınmış da nikahı başkasında adamdan hamile kalmış?? gerçi kadına gelene kadar kabahat o adamda. iyi birbirlerini bulmuşlar. yarın onu da bırakır bebesi minicikken daha...

canım bende bilmiyorum imam nikahıyla evlenmiştir eminim bizim buralarda pek resmi nikahı önemseyen biri yok avukatıma bildiricem ama ne işimize yarayabilirki haklısın daha babalık sıfatını bile haketmeyen adam gitmiş hemen evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş o kadında zaten onun gibi olmasa onunla evlenmezdi oda onun gibidir anlamıyorum annesi babası yokmu acaba bu kızın

su an benim bile elim ayagim titriyor canim, nasil is bu ya?
Rabbim ikisine de gün yüzü göstermesin! Belki de bu kadin esinin imtihani olucak canim, bence bekle ve gör.
Aglayanin mali gülene yar olmaz demisler. Sen icini ferah tut, sana es olmayan adamdan kimseye es olmaz bu saatten sonra.
Hele ki bu kadar ah aldiktan sonra.

merhaba
Sizin için çok üzüldüm ama kendinizi toparlamanız lazım en azından bebeğiniz için.Dimdik ayakta durarak ve onlara hiç bir konuda minnet etmeden evladınıza bakıp büyütebilirseniz ondan hem en büyük intikamınızı almış hemde kendinize yeni bir yol çizmiş olursunuz.Her giden mutlaka bir kez geri dönmek ister.Birgün mutlaka pişman olacaktır ama sanırım o zaman çok geç olacak herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum Allah yardımcınız olsun.

canım daha benim eşyalaım bile orda almadık bile allah bilir o eşyalarımın içine gelin gelmiştir o kadın aklım almıyor inan kabullenemiyorum boşanmak evlenmek nu kadar kolaymı ya onca şey yaşadık ben daha psikolojimi bile düzeltemedeim toparlayamadım kendimi adam evlenmiş bide çocuk bekliyo

bosanma bence !
bosanma kı daha da rezıl olsunlar hamıle kalmıs bde demek rezıl ınsanlar daha beter olurlar ınsallah

bence seninki bir kacamak yapmak istedi eline gözüne bulastirdi. aciklamasi bu!
senin esinde babalik dygusu yok canim, elin kadinina mi olucak bu saatten sonra? herseyi oldugu gibi capkinligi da eline yüzüne batirdi.
Gör bak, insanlar simdi sana nasil hak verecek ve esine ne gözle bakacaklar...

evet kurtuldum onlardan ama ah bide ailemin baskısından kurtulabilsem dünyaları yıkıldı boşanma davasını duyunca tabikide kolay bişey deil ama beni bitiriyolar haberleri yok

evet işte insanın canını yakan en büyük nokta aslında seni en düşünen ve seven insanların gerçekte seni o kadar düşünürken bir o kadar da yorumlarıyla canının daha çok yanmasına neden oluyor...
ama sen bunları duymamazlıktan gelmeye çalış yoksa onların da seni sevmeyip değer vermediğini düşünmeye başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…