hayır hiç düşünmedim derdim nafaka deil ki hayatımı çaldılar benden bana sanki sadaka veriyolarmış gibi teklifte bulundular o nafakayı zaten onalr istesede istemesede hakim hayli hayli verir benim amacım daha fazla zarar vermek hem meddi hem manevi bu kadar ucuz değil beim oğlumun hayatı alırım tüm haklarımı gerekirse dilenciye veririm ama onlara bırakmam o kanayan kollarımın boynumun hesabını o çektiğim şeylerin hesabını hakime vrcekler hem maddi hem manevi
Canım son durum ne? Merak ettim.
Umarım iyisindir.
Sana ve çocuğuna bu kötülüğü yapanlara da baba deniyor işte.
Allah bütün dertlerine derman olsun inş.
Bebeğinde sende çok tatlısınız, Allah nazardan saklasın, hayırlı yazılar yazsın inşallah .. Canım bir şey olmuyorsa zorlamak ancak tarafları yıpratıyor. Boşanmak istiyorsa boşanmalısın, ama dönerse asla kabul etmemelisin. Yoksa o yaptığı ile, sen çektiğin ile kalırsın.
Avukatın ile çok iyi konuş. Tüm haklarını almasını iste. Hatta bence boşanmayıp bir süre uzat. Acil boşanmak istediğine göre başka biride olabilir...
Allah bundan sonraki yaşamınızı huzurlu ve mutlu geçirmeyi nasip etsin inşallah.
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur
nasıl evlenmiş? siz daha boşanmadan. imam nikahı mı desem resmi nikah olmadan imam nikahı da yaptıramaz. dost hayatı yaşıyor resmen yani... bir de hamile. tiyniyetsiz adam. canım günahı boynuna da siz birikteyken falan tanışmış olabilirler mi? avukatına danışsana. bunu da kullansın mahkemede. hadi birini buldun alelacele çocuk ne?? sen daha kendi çocuğuna babalık yapmadın. sen yat kalk dua et de bu adamdan kurtuluyorsun. hissetiğinin de üzüntü olduğunu sanmıyorum. sadece kızgınlık. haklısın da ben bile kızdım o adama. o da nasıl bir kadınmış da nikahı başkasında adamdan hamile kalmış?? gerçi kadına gelene kadar kabahat o adamda. iyi birbirlerini bulmuşlar. yarın onu da bırakır bebesi minicikken daha...
canım bende bilmiyorum imam nikahıyla evlenmiştir eminim bizim buralarda pek resmi nikahı önemseyen biri yok avukatıma bildiricem ama ne işimize yarayabilirki haklısın daha babalık sıfatını bile haketmeyen adam gitmiş hemen evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş o kadında zaten onun gibi olmasa onunla evlenmezdi oda onun gibidir anlamıyorum annesi babası yokmu acaba bu kızın
slm kızlar bizimki napmış biliyomusunuzx daha rsemen boşanmadık bile gitmiş evlenmiş karısıda hamileymiş daha ben ayrılığın acısını bile atamadan oğlumun bu hale düşmesine için için yanarken o gtimiş evlenmiş yazık yazıklar olsun moralim çok bozuk kızlar yorum lütfejn
su an benim bile elim ayagim titriyor canim, nasil is bu ya?
Rabbim ikisine de gün yüzü göstermesin! Belki de bu kadin esinin imtihani olucak canim, bence bekle ve gör.
Aglayanin mali gülene yar olmaz demisler. Sen icini ferah tut, sana es olmayan adamdan kimseye es olmaz bu saatten sonra.
Hele ki bu kadar ah aldiktan sonra.
evet kurtuldum onlardan ama ah bide ailemin baskısından kurtulabilsem dünyaları yıkıldı boşanma davasını duyunca tabikide kolay bişey deil ama beni bitiriyolar haberleri yok
bosanma bence !
bosanma kı daha da rezıl olsunlar hamıle kalmıs bde demek rezıl ınsanlar daha beter olurlar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?