Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

çok çok geçmiş olsun. allah kurtarmış sizi öyle bir adamdan acı da olsa.

eşiniz devlet memuru mu? devlet memurlarında başvurduğunuzda eşiniz ödemiyor devlet otomatik olarak kesiyor. eşiniz ödemiyorsa, bunun için yeniden mahkemeye başvurmanız gerekir. bildirdiğiniz takdirde yasal işlem yapılıyor diye biliyorum ben.

bu durumda en azından oğlunuzun hakkını bırakmayın...

canım benim çok sağol bende anlamıyorum ki nasıl bi iş çevriliyo inan bilmiyorum bu arada bizimkide altınlarımı satıp araba almış ve babasının üstüne yapmış canım zaten yaptı yani oda yaptı aynısını allahım ıslah etsin canım benim desteğin için çok sağol teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız keşke yanımda olsanız keşke aynı şehirde olsak omuzunuzda ağlayabilseydim öle ihtiyacım varki anlatamam

keşkeee saatlerce günlerce dinlerim beraber ağlarızz..
canımm bu senin sınavın benimki öleydi seninki böylee..
zaten boşanıcaktın evet doğru bu olmasaydı iyidi yıktı senii ama nefretinle bastır içindekileri..
belkide sen varkende vardı o şahsiyet belkii seni bundan yollamak istediler belki ondan senden vazgeçti hiç bişe bilmiyoruz kii..
hadii seni bıraktım ben bi kenara o yavru sebinin günahı ne ya nasıl onsuz yapabilir inan aklım beynim hiç bi duyum almıyo bunu idrak edemiyorum..

Allah yardimcin olsun bitanem,
Rabbim doktugun her gozyasinin hesabini fazlasiyla odetsin o adama..
Gercekten cok zor bir durum, insallah en kisa zamanda toparlanir, hayati tekrar dolu dolu yasarsin.
En cok sana mutluluk yakisir, goreceksin o adam Allah indan bulacak surum surum surunecek..
Ilahi adalet er gec tecelli eder senin icin rahat olsun, kin bile besleme degmez ona..

benimde aklım almıyo ama aklımın alamadığı yeni bişi daha çıktı işte insan yavrusunun hatrına yapmaz bunu herşeyi geçtim allahtan korkar ama allah korkusu olsa zaten bana bunca acıyı yaşatmazlardı ne diyebilirimki bide teşekkür ederim canımı acımı paylaşıcanı benimle irlikte ağlıcanı biliyorum yanımdaymış gibi oldu zaten çok tşk ederim

aminnn canım amin teşekkür ederim toparlanmak çok zor canım tam toparlandım diyosun yeni bişi çıkıyo mahkemeler zaten yeterince yıpratıyodu beni buda üstüne çok kötü oldu kendimi oğluma derslerime vermem yine bayağı bi zaman alcak sanırım ne diyebilirimki allahından bulsun

sevgili arkadaşım konunu okudum ve çoook üzüldüm.yaşayan biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.ben 5 aylık evliydim eşimden ayrıldığımda 5 yıldır da ayrıyız.boşandın mı dersen boşanmadım.annesi yüzünden ayrılmıştık zaten inat ettim bende boşanmadım.elimden ne geliyorsa yaptım.önce açtığı boşanma davasında boşanmayacam dedim ve davası nı reddettirdim.gittim nafaka davası açtım nafakayı da bağlattım.ödemedi icraya koydum evine haciz gönderdim.aradan 2 yıl geçti nafaka artırım davası açtım onu da kazandım.sonra ne yaptım biliyo musun 2 ay önce gittim ben boşanma davası açtım ona.şimdi bunları niye anlattım sana önce sakin ol avukatınla görüş,evliliğiniz resmiyette de olsa devam ettiği için ahlaksız bir hayat sürdüğünü ispatlaman yararına olur.tazminatında yüksek olur bu durumda.en azından çocuğunun geleceğini düşünmelisin.ve lütfen ona evlenmiş ve karısı var deme.o onun karısı değil canım METRESİ,DOSTU... ve terbiyemin müsade etmediği sıfatta bir insan.sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmak isterim.bebeğini ve seni çok öpüyorum canım.rabbim yardımcımız olsun...

çok teşekkür ederim canım biliyorum ama artık zina suç değil yeni kanunlar böle önceden gidip bastırabiliyomuşsun ama artık o yasa kalkmış yani anlıcan hiçbir faydası olmuyomuş yoksa ben ona yapıcağımı bilirdim boşanma konusuna gelince ben zaten karşı dava açtım onun davasına karşı geri dönüşü yok sanırım canım bende boşanma davası açtım çünkü o yüzden sanırım öle bi şansım kalmadı yinede avukatımla bi görüşücem bugün geçti yarın görüşürüm artık

bilmiyorum canım kaçamak olsa gizli saklı olurdu düğünle dernekle gelin getirmişler bilmiyorum inan bilmiyorum şaşkınım çok şaşkınım

diyecek kelime bulamadım bu kadar terbiyesizlik .....görülmemiştir başka şeylerde demek isterdim ama kendini üzmemeye çalış herşeye iyi yönünden bak
ya daha uzun senelerini ona harcasaydın bende senin yerinde olsam süründürürdüm ama diğer taraftan kendimede yeni bir hayat kurmaya çalışırdım
zine suç kapsamından çıkartılmış ama bir taraf evli diğeri bekar bu durumda suç sayılması gerekmiyormuydu?
Allah ondan ve o kadından senin ve çocuğunun ahını çıkarır sonlarıda olmaz o adam o kadınıda aldatır
Allah yardımcın olsun

canım benim zina olarak değil zaten hala evli olarak göründüğünüz için mesnetsiz va ahlaksız yaşama giriyor bunu mahkemeye sunarsan senin için çok faydası olur.bir arkadaşım buna benzer bir şey yaşamıştı.mahkemede oldukça yüksek bir tazminat aldı.

bende senin gibi düşünüyorum canım artık tamamen onsuz olmak soyadını asla taşımak istemiyorum inşallah canım inşallah sonları olmaz rabbim versin cezalarını bide suç olup olmadığını bilmiyorum ama öğrenicem inşallah canım

canım sen zina suç değil diyosun ama öyle olur mu siz evliyseniz evlilik kurumunun getirdiği kurallara uymak zorunda sonuçta ortada aldatma var insanlar bu yüzden dünyanın manevi tazminatını alıyo bence başkalarıyla da görüş bu konuyu ben sinir oldum ya söyleyecek o kadar laf geliyo ki ağzıma ama sen anlamışsındır

erkek işte yapamamıştır tek başına tökezlemiştir aciz...
o kadını da sevdiğii sanmıyorum. tek yapamadığı için acizliğinden evlenmiştir.

bir gün sen de evleneceksin ama sen mutlu olduğun için evleneceksin. o ise sığınacak bir etek aramak için evlendi, senin mutluluğunu duyunca uzaktan için için kahrolacak.

arkadaşım yalnız sen nasıl bir sülaleye gelin gitmişsin böyle? kayınpederden kayınvaliden kayınbiraderden şiddet desen var, kocadan şiddet desen var, "çekmeden avrat olumaz" hayatımda duymadığım enteresan sözler desen var, aynı apartmanda oturmak desen var, hamileyken dayak desen var, namusuna dil uzatma desen var, sahipsiz bırakmak desen var,

neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. bu evliliği yaparak hayatının en büyük hatasını yapmışsın.

Son düzenleme:

sen o tatlı canını hiç sıkma emin olki eden cezasını mutlaka ama mutlaka buluyor
helede aldatan kişi emin ol aldatılıyor birçok örneklerine şahit oldum
ama sen şükretki o kişiden kurtulmuşsun daha çok senelerinide boşa harcayabilirdin Allah'ım seni bu adam ve ailesiyle sınamış inşallah Senin ve çocuğun için herşeyin en iyisi olur

anladım canım görüşücem canım araştırıyorum avukat bişi yapamayız diyo bilmiyorumö canım hayırlısı

tşk ederim canım can sıkmaya bile demez düşünmüm diyorum budefada rüyama giriyolar nasıl aklımdan çıkarıcamı bilemiyorum canım çok yıprandım gücüm tükendi artık sizde olmasanız hepten biterdim galiba çok teşekkür ederm

Canımm inanamıyorum son gelişmeleri okyunca çokk şaşırdım.Bu ne terbiyesizliktir ya...Allah onlara mutluluk yüzü göstermesin..İşte canım adam aramıyor sormuyor diye şaşırıyoruz ya aramamalarının nedeni varmış demekki..Başka kollara atılıyorlar hemen...Allahım ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…