- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
teşekkür ederim canım çok saol nafaka bağlandı 300 tl oğlumnla bana toplam 300 tl verdi hakim onuda ödemiyo zaten doğduğundan beri çocuğuna ne maddi ne manevi hiç bişeyi geçmedi zaten yeni doğacak çocuğuna harcasın allah görüyo ama
evet 300 bağlanıyoo halamın kızınada öyle oldu..
sonra kocası naptı kendini sigortasız gösterdi çalışmıyo ödemedi senelerce..
evladı benden mal sahibi olmasın diye araba aldı başkasının üstüne aldı..
bunlar ne çakal oluyolar bilemessin sen yarın öbür gün bunlarıda yapıcak görceksin ama ucunu bırakma işin..
bunları yapmasına izin verme belgele..
o senin çocuğunun hakkı eşyalrını alırken polisle alıyosun sanırım neyyin eksik alınmış söyle iğnene kadar al..
bişi anlamadım ben şimdi senin çeyizin eşyan orda bu kız senin eşyanın çeyizinin içinemi geldii inan başıma gelmiş kadar sinir oldumm sana hep desteğim cnm tanıdığım avukat var istediğin dilediğin ne varsa sorup öğrenirim üzülme yeterki sen
çok çok geçmiş olsun. allah kurtarmış sizi öyle bir adamdan acı da olsa.
eşiniz devlet memuru mu? devlet memurlarında başvurduğunuzda eşiniz ödemiyor devlet otomatik olarak kesiyor. eşiniz ödemiyorsa, bunun için yeniden mahkemeye başvurmanız gerekir. bildirdiğiniz takdirde yasal işlem yapılıyor diye biliyorum ben.
bu durumda en azından oğlunuzun hakkını bırakmayın...[/QUOTteşekkür ederim canım devlet memuru deil ama sigortalı avukatım icra yollucam falan diyodu bilmiyorum naptı artık zaten alsada bana gelmicek şimdilik nafaka avukat zinet eşyası davası için harcıcak beni yakan bu değilki alsın başına çalsın bu zamana kadar yoktu bundan sonrada olmasın onu parası
slm canım bütün yazılanları okumadım kendi çalışıyomusun ?
canım benim çok sağol bende anlamıyorum ki nasıl bi iş çevriliyo inan bilmiyorum bu arada bizimkide altınlarımı satıp araba almış ve babasının üstüne yapmış canım zaten yaptı yani oda yaptı aynısını allahım ıslah etsin canım benim desteğin için çok sağol teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız keşke yanımda olsanız keşke aynı şehirde olsak omuzunuzda ağlayabilseydim öle ihtiyacım varki anlatamam
keşkeee saatlerce günlerce dinlerim beraber ağlarızz..
canımm bu senin sınavın benimki öleydi seninki böylee..
zaten boşanıcaktın evet doğru bu olmasaydı iyidi yıktı senii ama nefretinle bastır içindekileri..
belkide sen varkende vardı o şahsiyet belkii seni bundan yollamak istediler belki ondan senden vazgeçti hiç bişe bilmiyoruz kii..
hadii seni bıraktım ben bi kenara o yavru sebinin günahı ne ya nasıl onsuz yapabilir inan aklım beynim hiç bi duyum almıyo bunu idrak edemiyorum..
Allah yardimcin olsun bitanem,
Rabbim doktugun her gozyasinin hesabini fazlasiyla odetsin o adama..
Gercekten cok zor bir durum, insallah en kisa zamanda toparlanir, hayati tekrar dolu dolu yasarsin.
En cok sana mutluluk yakisir, goreceksin o adam Allah indan bulacak surum surum surunecek..
Ilahi adalet er gec tecelli eder senin icin rahat olsun, kin bile besleme degmez ona..
çok teşekkür ederim canım biliyorum ama artık zina suç değil yeni kanunlar böle önceden gidip bastırabiliyomuşsun ama artık o yasa kalkmış yani anlıcan hiçbir faydası olmuyomuş yoksa ben ona yapıcağımı bilirdim boşanma konusuna gelince ben zaten karşı dava açtım onun davasına karşı geri dönüşü yok sanırım canım bende boşanma davası açtım çünkü o yüzden sanırım öle bi şansım kalmadı yinede avukatımla bi görüşücem bugün geçti yarın görüşürüm artıksevgili arkadaşım konunu okudum ve çoook üzüldüm.yaşayan biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.ben 5 aylık evliydim eşimden ayrıldığımda 5 yıldır da ayrıyız.boşandın mı dersen boşanmadım.annesi yüzünden ayrılmıştık zaten inat ettim bende boşanmadım.elimden ne geliyorsa yaptım.önce açtığı boşanma davasında boşanmayacam dedim ve davası nı reddettirdim.gittim nafaka davası açtım nafakayı da bağlattım.ödemedi icraya koydum evine haciz gönderdim.aradan 2 yıl geçti nafaka artırım davası açtım onu da kazandım.sonra ne yaptım biliyo musun 2 ay önce gittim ben boşanma davası açtım ona.şimdi bunları niye anlattım sana önce sakin ol avukatınla görüş,evliliğiniz resmiyette de olsa devam ettiği için ahlaksız bir hayat sürdüğünü ispatlaman yararına olur.tazminatında yüksek olur bu durumda.en azından çocuğunun geleceğini düşünmelisin.ve lütfen ona evlenmiş ve karısı var deme.o onun karısı değil canım METRESİ,DOSTU... ve terbiyemin müsade etmediği sıfatta bir insan.sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmak isterim.bebeğini ve seni çok öpüyorum canım.rabbim yardımcımız olsun...
bilmiyorum canım kaçamak olsa gizli saklı olurdu düğünle dernekle gelin getirmişler bilmiyorum inan bilmiyorum şaşkınım çok şaşkınım
çok teşekkür ederim canım biliyorum ama artık zina suç değil yeni kanunlar böle önceden gidip bastırabiliyomuşsun ama artık o yasa kalkmış yani anlıcan hiçbir faydası olmuyomuş yoksa ben ona yapıcağımı bilirdim boşanma konusuna gelince ben zaten karşı dava açtım onun davasına karşı geri dönüşü yok sanırım canım bende boşanma davası açtım çünkü o yüzden sanırım öle bi şansım kalmadı yinede avukatımla bi görüşücem bugün geçti yarın görüşürüm artık
diyecek kelime bulamadım bu kadar terbiyesizlik .....görülmemiştir başka şeylerde demek isterdim ama kendini üzmemeye çalış herşeye iyi yönünden bak
ya daha uzun senelerini ona harcasaydın bende senin yerinde olsam süründürürdüm ama diğer taraftan kendimede yeni bir hayat kurmaya çalışırdım
zine suç kapsamından çıkartılmış ama bir taraf evli diğeri bekar bu durumda suç sayılması gerekmiyormuydu?
Allah ondan ve o kadından senin ve çocuğunun ahını çıkarır sonlarıda olmaz o adam o kadınıda aldatır
Allah yardımcın olsun
slm kızlar bizimki napmış biliyomusunuzx daha rsemen boşanmadık bile gitmiş evlenmiş karısıda hamileymiş daha ben ayrılığın acısını bile atamadan oğlumun bu hale düşmesine için için yanarken o gtimiş evlenmiş yazık yazıklar olsun moralim çok bozuk kızlar yorum lütfejn
bende senin gibi düşünüyorum canım artık tamamen onsuz olmak soyadını asla taşımak istemiyorum inşallah canım inşallah sonları olmaz rabbim versin cezalarını bide suç olup olmadığını bilmiyorum ama öğrenicem inşallah canım
canım sen zina suç değil diyosun ama öyle olur mu siz evliyseniz evlilik kurumunun getirdiği kurallara uymak zorunda sonuçta ortada aldatma var insanlar bu yüzden dünyanın manevi tazminatını alıyo bence başkalarıyla da görüş bu konuyu ben sinir oldum ya söyleyecek o kadar laf geliyo ki ağzıma ama sen anlamışsındır
sen o tatlı canını hiç sıkma emin olki eden cezasını mutlaka ama mutlaka buluyor
helede aldatan kişi emin ol aldatılıyor birçok örneklerine şahit oldum
ama sen şükretki o kişiden kurtulmuşsun daha çok senelerinide boşa harcayabilirdin Allah'ım seni bu adam ve ailesiyle sınamış inşallah Senin ve çocuğun için herşeyin en iyisi olur
tşk ederim canım can sıkmaya bile demez düşünmüm diyorum budefada rüyama giriyolar nasıl aklımdan çıkarıcamı bilemiyorum canım çok yıprandım gücüm tükendi artık sizde olmasanız hepten biterdim galiba çok teşekkür ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?