- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Boşanma seebiniz ve sizi tedirgin eden konu ???Merhabalar, boşanma davam ve bir evladım var. Çalışıyorum. Boşanma davasını ben açtım, davamın en kötü sonucu ne olur? Velayeti alamaz çok şükür problemim yok bu konuda. Bilmiyorum davam yeni görüldü çok tuhaf duygular içindeyim. Öyle işte
Fiziksel, psikolojik, maddi şiddet. Tabi ben darp raporu almadım hiç. Aptallığım. Karşı tarafta bunun farkında ve hâlâ iftira ile üzerime geliyor mahkemedeBoşanma seebiniz ve sizi tedirgin eden konu ???
Anlaşmalı mı? Hayırlı olsun darısı başıma inşallahBenim de 2 hafta oldu mahkeme olalı. Ne bilim bende de tuhaf Bi boşluk var. Geçecek insallaj hepimizşnki. Allah yavrunuza sağlık versin insallah.
Üzüldüm ayrılıyor olmanıza. Hayat maalesef ki. Size de Allah kolaylık versin. Benim korkum boşanmak değil de, kaybeden taraf olmak. Hani şiddet gördüğümde darp raporumu alsaydım diyorum. Karşı tarafın tanıkları ailesi. Yalancı şahitlik yapacaklar... Kaybetmek istemiyorumMerhabalar ben de hukukçuyum. Ayrıca boşanma asamasindayim. Ben de davayı açtım. Anlaşmalı olacak. Ama karşı taraf kabul etmişti baştan şimdi kabul etmiyor.
Hayır yok, beş yılımi sömürdü çünküYanlış anlamazsan senin çocuk ta varmış Oluru hiç mi yoktu. Ben 2 bucuk senelik evliyim, basından beri böyleydi evliliğim ama ha gayret diye diye sürdürdüm. Bişiy gecmedi elime şimdi kacınılmaz son
Allah hayırlısını nasip etsin ozamanHayır yok, beş yılımi sömürdü çünkü
Çok sağolun sizin taniginiz yok mu.Üzüldüm ayrılıyor olmanıza. Hayat maalesef ki. Size de Allah kolaylık versin. Benim korkum boşanmak değil de, kaybeden taraf olmak. Hani şiddet gördüğümde darp raporumu alsaydım diyorum. Karşı tarafın tanıkları ailesi. Yalancı şahitlik yapacaklar... Kaybetmek istemiyorum
Var tabi ama yalancı tanık olayına hakimler inanırsa?Çok sağolun sizin taniginiz yok mu.
Evet tek taraflı yürümüyor. Kadınlar hep daha çok yıptanıyor. Sizin ayrılma sebebiniz nedir özel değilaeBu süreçte ben de aynı duyguları yaşadım. Ama şunu anladim. Tek taraflı istemekle olmuyor. Evlilik emek işi. Ortaklaşa oluyor. Tek başına hiç bir şey olmadığını sık sık düşünün derim.
Velayet sizde kalır çocuklara nafaka olur anlaşmalı boşanma çok sürmüyor tavsiye ederim. Ben boşandığımda sevinçten aglamıştım kurtuldum diye maalesef hala kurtulmaya çalışıyorumMerhabalar, boşanma davam ve bir evladım var. Çalışıyorum. Boşanma davasını ben açtım, davamın en kötü sonucu ne olur? Velayeti alamaz çok şükür problemim yok bu konuda. Bilmiyorum davam yeni görüldü çok tuhaf duygular içindeyim. Öyle işte
Benim de 2 hafta oldu mahkeme olalı. Ne bilim bende de tuhaf Bi boşluk var. Geçecek insallaj hepimizşnki. Allah yavrunuza sağlık versin insallah.
Merhabalar ben de hukukçuyum. Ayrıca boşanma asamasindayim. Ben de davayı açtım. Anlaşmalı olacak. Ama karşı taraf kabul etmişti baştan şimdi kabul etmiyor.
Merhabalar, boşanma davam ve bir evladım var. Çalışıyorum. Boşanma davasını ben açtım, davamın en kötü sonucu ne olur? Velayeti alamaz çok şükür problemim yok bu konuda. Bilmiyorum davam yeni görüldü çok tuhaf duygular içindeyim. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?