Boşanma davası, tecrübeli bosananlar yardım

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, boşanma davam ve bir evladım var. Çalışıyorum. Boşanma davasını ben açtım, davamın en kötü sonucu ne olur? Velayeti alamaz çok şükür problemim yok bu konuda. Bilmiyorum davam yeni görüldü çok tuhaf duygular içindeyim. Öyle işte

Boşanma seebiniz ve sizi tedirgin eden konu ???

Terbiyesizlerle uğraşmamak adına zoraki anlaşmalı oldu. Yani ben çalışıyorum nafaja, tazminat, takılar, eşyalar hiçbişiy istemedim neredeyse ben nafaka baglıcaktım öle bitti işte

Yanlış anlamazsan senin çocuk ta varmış Oluru hiç mi yoktu. Ben 2 bucuk senelik evliyim, basından beri böyleydi evliliğim ama ha gayret diye diye sürdürdüm. Bişiy gecmedi elime şimdi kacınılmaz son

Bu süreçte ben de aynı duyguları yaşadım. Ama şunu anladim. Tek taraflı istemekle olmuyor. Evlilik emek işi. Ortaklaşa oluyor. Tek başına hiç bir şey olmadığını sık sık düşünün derim.

Merhabalar ben de hukukçuyum. Ayrıca boşanma asamasindayim. Ben de davayı açtım. Anlaşmalı olacak. Ama karşı taraf kabul etmişti baştan şimdi kabul etmiyor.
Üzüldüm ayrılıyor olmanıza. Hayat maalesef ki. Size de Allah kolaylık versin. Benim korkum boşanmak değil de, kaybeden taraf olmak. Hani şiddet gördüğümde darp raporumu alsaydım diyorum. Karşı tarafın tanıkları ailesi. Yalancı şahitlik yapacaklar... Kaybetmek istemiyorum

Çok sağolun sizin taniginiz yok mu.

En kötü iddialarınızı ispatlayamazsanız boşanamazsınız, davanız reddedilir.

Evet tek taraflı yürümüyor. Kadınlar hep daha çok yıptanıyor. Sizin ayrılma sebebiniz nedir özel değilae

Velayet sizde kalır çocuklara nafaka olur anlaşmalı boşanma çok sürmüyor tavsiye ederim. Ben boşandığımda sevinçten aglamıştım kurtuldum diye maalesef hala kurtulmaya çalışıyorum

O hissettiğiniz boşlukta sakın kaybolmayın, resmi olarak herşey bittikten ve geri dönüşü olmadıktan sonra, zamanla tüm o boşluk hissi kapanıyor ve alışılıyor =) mantığınız boşan diyorsa oluru yoksa, az sabırlı ve kararlı olun =))

Benim de 2 hafta oldu mahkeme olalı. Ne bilim bende de tuhaf Bi boşluk var. Geçecek insallaj hepimizşnki. Allah yavrunuza sağlık versin insallah.
Merhabalar ben de hukukçuyum. Ayrıca boşanma asamasindayim. Ben de davayı açtım. Anlaşmalı olacak. Ama karşı taraf kabul etmişti baştan şimdi kabul etmiyor.
Allah yardımcınız olsun kızlar. Buda hayatmı. Ne emekler edıyorsun, ne duygular, yasıyorsun ne ezıyetler cekıyorsun suna bak hıc bırseu olmamıs gıbı tek seferde bıtıyor. Yuva kurmak ne kadar zor, bıtırmekse ne kadar basıt. Yasanılanlar nerede bırlıkte dısarı cıktınız, bırlıkte alısverıs yaptınız, aynı sofraya oturdunuz, onun sevdıgı yemeklerı yapmaya caba gosterdın, kıyafetlerını utuledın, kışıın ona sokularak uyudun, kadınlıgını ılk onla taddın, zaman zaman tartıstın 2 3 gun kus kaldın ama dayanamadın yıne barıstın, belkı duzelır dıye evlat verdın, bunlar ne guzeldı ılk hersey cok guzel sonra ne oluyorda bunları yasamamıs gıbı sızı yoksayabılıyorlar. Bu erkeklerı anlamak oyle zor kı. Hıc dusunmuyolarmı ulan bu kız benm ıcın bunlsrı yaptı, benm ıcın bılmedıgı memlekete gelın geldı ne var agızntadıyla otursam.hıc dusunmuyolar gercrkten. Allah tekrar yardımcınz olshn adınıza cok uzuldum gece gece. Ve oyle mesajlar yazmıssınz kı sankı cıkıp gelsınde tekrsr esıkıye donelım duzelelım resmen hala bi umut beklıyor gıbısınız. Rabbımden hakkınızda hayırlısını dılerım nasıl mutlu olacaksanız sıze en guzel yolu nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…