- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.463
- 63
- 31
- Konu Sahibi sonmelodi00
-
Teşekkür ederimİmkansız velayeti alması. Bebeği iki koşulda alabilir ya siz velayetten vazgeçersiniz ya çocuğa fiziksel bir zararda bulunduğunuz ispatlanırsa. Onun haricinde mümkün değil. Benim komşum boşandı ki kocasını aldatmıştı delilli ispatlı bu durum hakim dosyanın kapağını bile açmamış 2 yaş çocuğun yeri anne yanıdır diye velayeti vermiş. Sonradan kadın kendisi velayet hakkından vazgeçti de çocuk babaya verildi.
Merhaba hanımlar. 8,5 aylık bebeğim var. Boşanma davasında bebeğimi babasının alması gibi bir durum hangi koşullarda oluşur?
Her durumda benimle kalabilir değil mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Fuhuş geçerli sebep değil diye biliyorumAkıl hastası olmanız lazım. Bebeğe zarar verecek derecede .
ya da geçiminizi fuhuştan kazanıyor olmanız lazım.
Bunların dışında annenindir bebek. Korkmayın.
Teşekkür ederim cevabınız için, içim daha çok rahatladı.Akıl hastası olmanız lazım. Bebeğe zarar verecek derecede .
ya da geçiminizi fuhuştan kazanıyor olmanız lazım.
Bunların dışında annenindir bebek. Korkmayın.
Mide bulandırıcı bir örnek olmuşİmkansız velayeti alması. Bebeği iki koşulda alabilir ya siz velayetten vazgeçersiniz ya çocuğa fiziksel bir zararda bulunduğunuz ispatlanırsa. Onun haricinde mümkün değil. Benim komşum boşandı ki kocasını aldatmıştı delilli ispatlı bu durum hakim dosyanın kapağını bile açmamış 2 yaş çocuğun yeri anne yanıdır diye velayeti vermiş. Sonradan kadın kendisi velayet hakkından vazgeçti de çocuk babaya verildi.
Siz vermediğiniz sürece imkansızMerhaba hanımlar. 8,5 aylık bebeğim var. Boşanma davasında bebeğimi babasının alması gibi bir durum hangi koşullarda oluşur?
Mide bulandırıcı bir örnek olmuş
Aldatmak tarafı igrenc, velayet tarafi değil. Ha siz aldatmak da haktir diyorsaniz siz bilirsiniz.Ne alakası var? Gayet normal bir örnek, sadakatsizlik kadınlarda küçük çocuk velayeti için belirleyici bir unsur değil. Mideniz bu kadar hassassa yanlış yerdesiniz bu forumda çok daha beter konular ve örnekler var.
Aldatmak tarafı igrenc, velayet tarafi değil. Ha siz aldatmak da haktir diyorsaniz siz bilirsiniz.
Ben neden gerildiginizi anlamadim, o kadar kolay degil velayeti babanin almasi demek icin vermis ornegi arkadas, ne alaka mide bulanmasi falan?Aldatmak tarafı igrenc, velayet tarafi değil. Ha siz aldatmak da haktir diyorsaniz siz bilirsiniz.
Yok canım gerilmedim ben sadece olay igrencmis dedim. Yoksa tartisma acmak icin demedim. O kısmını sataşma olarak anladınız sanırım. Sorun yok.Ben neden gerildiginizi anlamadim, o kadar kolay degil velayeti babanin almasi demek icin vermis ornegi arkadas, ne alaka mide bulanmasi falan?
Cevabınız için teşekkür ederim, umarım bu süreçlere girmeyiz8.5 aylik bebegin fiziksel bakima ihtiyaci vardir. Herseyden onemlisi anne sefkatine. Bu nedenle 12 yasina kadar olan cocuklarda velayet anneye veriliyor cogunlukla ( bazi istisnalar olabilir annenin siddet egilimli olmasi, akil sagliginin yerinde olmamasi, annenin velayeti isteyerek babaya vermesi vb).
12-16 yas arasinda yanlis hatirlamiyorsam cocugun fikri aliniyordu ama yine de hakim kanaatini kullaniyordu. Genelde de cocugun mevcut duzeninin bozulmamasi yonunde kullaniyordu. 16 yasindan sonra da cocugun kiminle kalmak istedigi soruluyor ve o yonde karar veriliyor. Istisnalar olabilir tabi.
Merak etme anne calismasa da velayet anneye veriliyor. Cocugun ihtiyaci olan anne sefkatini baba veremiyor cunku. Hakimler bunu biliyor.Cevabınız için teşekkür ederim, umarım bu süreçlere girmeyiz
Sizinki bebek daha.Merhaba hanımlar. 8,5 aylık bebeğim var. Boşanma davasında bebeğimi babasının alması gibi bir durum hangi koşullarda oluşur?
Psikolojik bir sorununuz yoksa, intihara meyilli vs değilseniz hastanede öyle bir kaydınız yoksa herhangi bir psikolojik ilaç kullanmadıysanız antideoresan vs. Çok afedersiniz kötü bir kadın bile olsanız 3 yaşına kadar anneden alınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?