- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Sizi sevse neden zaman istesin?orda da yazmışım aşk değil sevgi var arada.. ama sevgi de bi yere kadar. yani ben kendi sağlığım için bu evliliği bitirmeliyim. bekliyorum bakalım zaman istedi, kabul ettim ne diyecek merak ediyorum
Sizi sevse neden zaman istesin?
Aksine ailenizin yanına gelir, gönül almaya çalışırdı.
Benim gördüğüm çiftler böyle yapıyor.
Ailesiyle konsey kararı alıyor olmalı.
Sonuçta yazdığınız gibi seçmek zorunda kaldığında sizi değil ailesini seçecek.
evlilik terapistleri sevgi varsa kesinlikle kurtarılmayacak evlilik yok diyorlar konu ne olursa olsun.... Sen seviyorum diyorsun eşinde seviyorki acele etmeyelim boşanmaya demiş bence terapi alın biraz sakinleşin ayrı kalın ama acele kararlar vermeyin
Sanki G greengirll ün ex ailesi gibi.onda bu aile olduktan sonra bizim mutluluğumuz da hep bir gölge olur.
ya eşim bir nişan atmış. görümcemin kv si ile küsler. e biz de kötüyüz onlara göre.. herkes kötü de bi onlar mı iyi yani?
böyle bir aile olabilir mi
Yasadiklarinizdan sıyrılıp genel oalrak eşinizin iyi biri olduğunu ailesinin sorunlu olduğuna inanıyor olabilirsiniz. ama sorunlu bir aileye karşı sizin kendinizi savunmanıza destek olmayan hatta karsi çıkan eşiniz.
Artılarını eksilerini düşünün. Siz hastayken sıcak su torbası yapıyor, evde getir götüre yardımcı oluyor, güleryüzlü vs iyi günde herkesin yapacağı vasıflara sahip ama annenizi babanızı saymiyor. Seni bile ailenden soyutlama cürretini gösteriyor. Ama kendi ailesi soz konusu olunca afedersin resmen önlerine atiyor. Geçmişine, kimliğine saygısı yok, evliliginizden ve onun ailesinden daha az saygıdeğer bir şekilde sadece sizi sevdiğini düşünerek mutlu olabilir mısınız?
Boşanamazsın gibi bir durum olmaz. Cekismelide surec uzayabilir. Evlilik birliği çekilmez bir hale gemiş mi gelmiş. Ayrıca sizin ailenizin de şahit olduğu sorunlar olmuş onlar da tanıklık eder.
Ayrıca iyi bir avukat asla olmayan şeyleri olmuş gibi yazmaz, ahlaki musade etse tecrübesi etmez çünkü nasıl ispatlayacak. Çamur at izi kalsın olmuyor arkadaşlar tahkikata alınan raporda iliskiye fiziki ve psikolojik bir engel çıkmazsa nolacak? Evlilik sizin için dayanılmaz bir hal alıyorsa süreç biraz uzun ve sancılı da olsa fark etmez boşanırsınız.
zaten değişeceğini bilsem asla anneme gelmezdim.. 3 yıl sabrettim ha düzeldi ha düzelecek diye ama ne ailesi durdu ne eşim yanımda oldu..
aileni sil asla görüşme demek asla haddim olmaz ama insan bari 1 ay 2 ay tavırlı olmaz mı? ben eşim için ailemi kaç defa karşıma aldım sayamadım..
[/QUOT
Kendini seven Erkek milletine ne yapsan boştur. Heleki ailesine tapan bir erkek asla yola gelmez
Aile tabyyki atılmaz bunuda istemiyoruz ama ailelerine hâşâ tapiyolar resmenY Ylnzmlk katılıyorum. erkek aileleri zaten çok cins geneli böyle. hiç bir şekilde rahat vermiyolar huzur vermemek için elinden geleni yapıyorlar. oğulları da hiç bir zaman annem hatalı demez diyemez onu derse cehennemlerde yanacagına falan inanıyo galiba. bence boşan gitsin arkanda durmayan biriyle ne kadar daha gidebilirsinki..
Valla çok zor işiniz. Kim zaten boşanayım diye evlenir ki.arada kalmak da istemez kimse. Iyi bile idare etmissiniz esiniz sizin arkanızda durmamış. Sans da vermenize rağmen. Ama sevmek sorunları çözmemiş. Hala da seviyorsunuz ama olaylar elinizi kolunuzu bagliyor tabi Son kez yüzyüze konuşsanız(detayi kacirmis olabilirim_ve demesi bana kolay ama size zor) bu durumu kaldıramıyorum aileyle hiç görüşmeden devam edilebilir mi diye. Cok zor ama son kez denemek için belki konuşabilirsiniz. Ama çocuk yoksa ne olur düşünmeyin bu süreçtegünaydın herkese..
geçen gün bir konu açmıştım eş ailesiyle doğuya gezmeye gitmiştim hatırlayan var mı bilmiyorum.
olaylar dallandı budaklandı, eşime ailenle arana bir süre mesafe koy ki anlasınlar artık beni ezmesinler dedim (yaşadığımız her sorunda - üstüme yürümeler, hakaretler- hiç alınganlık etmeden yanlarına gidiyordu) ilk başta kabul etmedi ben ablamın evindeydim, daha sonra tamam dedi gelip beni aldı ama köpek gibi davrandı. ertesi gün anneme ben geldim ama bu adam bana köpek gibi davranıyor dedim neyse ablam sinirlendi baya 3 yılda ilk defa benim ailem eşimle sert konuştu, kızımızı sen veya senin ailen üzmeye devam edecekse kızımızı bırakın dediler..
bu konuşmanın ardından eşim beni arayıp senin ailen benimle bu şekilde konuşamaz dedi 3 yıldır ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama benim ailem 1 defa ses çıkarınca olay oldu.
bugüne kadar hep ailemle eşim arasında set oldum, ailem ben küsmeyeyim diye eşime sesini çıkartmadı.
Şimdi annemin evindeyim, boşanmak istiyorum - aslında istemiyorum.. yani mutlaka anlayan vardır bu durumu..
eşim olaylar bu kadar ileriye gitmeden dalgaya alıyordu bu yerleri kimle gezeceksin ben yokum falan diye bende ömür boyu senin yasını tutmam bende evleneceğimdir bir gün dedim.. bu olay büyüdü büyüdü ve ortak bir arkadaşımızla durumu paylaşınca iş gelinlerce evlenmeden başka erkekleri düşünüyora kadar gitti..
baktım ki laf söz çok olacak bu evlilikte biz her ne kadar mutlu olsakta eş ailesi yüzünden mutluluğumuz da hep gölge olacak, avukatla görüşme kararı aldım. dün gittim görüştüm adam işiniz zor eş ailesi sana bunca şey yaşatırken şahidin varmıydı dedi şahit yok çünkü hep onlara gittiğimiz zaman sorun oluyor. hakim boşamaz sizi anlaşmalı boşanmaya bak dedi..
eşimi aradım, x ben devam edemiyorum anlaşalım boşanalım dedim.. ablama saydırmaya başladı, yani 3 yıl da ben ona 10 olay sayabilirim o 1 olaydan bahseder.. senin yapamadığını ablam yaptı sen beni savunmuyorsun arkana almıyorsun diyorum bunlara cevap yok bozuk plak gibi ablan bana şunu dedi bunu dedi diyor.. yahu annesi 2 ablası babası ayrı ayrı üstüme yürüdü onları söylüyorum adam duymuyor bile.. hakaret ettiler diyorum ablan bana gelinlerceyi üzecekseniz bırak dedi nasıl evime karışır diyor..
ilk daha annemlerle konuşmaya geldiğinde anneme dönüp kızın evi temizlemiyor ütü yapmıyor diye beni şikayet ediyordu, sabahtan akşama kadar it gibi çalışıyorum o kadar temiz ev istiyorsan temizlikçi tut dedim kendi ütüsünü 1 veya 2 defa anca yapmıştır, hepsini birden yapmasam da ne giyeceksek ütülüyordum..
sinir hastası oldum artık bu ailenin elinde, eşimi seviyorum ama bu evlilik devam ederse ben deliririm gibi..
Atilmaz tabiki. Ama bizde evlendik di mi. Aile olduk yani. Bunu anlamiyolarAile tabyyki atılmaz bunuda istemiyoruz ama ailelerine hâşâ tapiyolar resmen
Düşünüyorum da koca denen adam nekadar eziyet ederse etsin annesi gil yine bu adamı savunur oyuzden erkek milleti aileye düşkünAtilmaz tabiki. Ama bizde evlendik di mi. Aile olduk yani. Bunu anlamiyolar
Hakli der.. ama kiz anneleri oyle olmuyo genelde kizlarinda hata varsa direk soyluyolar. Erkek anneleri ise oglumda oglumm sanki dersin bana altin dogurmusDüşünüyorum da koca denen adam nekadar eziyet ederse etsin annesi gil yine bu adamı savunur oyuzden erkek milleti aileye düşkün
Çocuk yok galiba.zaten değişeceğini bilsem asla anneme gelmezdim.. 3 yıl sabrettim ha düzeldi ha düzelecek diye ama ne ailesi durdu ne eşim yanımda oldu..
aileni sil asla görüşme demek asla haddim olmaz ama insan bari 1 ay 2 ay tavırlı olmaz mı? ben eşim için ailemi kaç defa karşıma aldım sayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?