- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Okumuştum o konunuzu çekilir insanlar değiller. Anlaşmalı boşanma protokolünü önüne koysanız belki kafasına dank eder bişeyler.günaydın herkese..
geçen gün bir konu açmıştım eş ailesiyle doğuya gezmeye gitmiştim hatırlayan var mı bilmiyorum.
olaylar dallandı budaklandı, eşime ailenle arana bir süre mesafe koy ki anlasınlar artık beni ezmesinler dedim (yaşadığımız her sorunda - üstüme yürümeler, hakaretler- hiç alınganlık etmeden yanlarına gidiyordu) ilk başta kabul etmedi ben ablamın evindeydim, daha sonra tamam dedi gelip beni aldı ama köpek gibi davrandı. ertesi gün anneme ben geldim ama bu adam bana köpek gibi davranıyor dedim neyse ablam sinirlendi baya 3 yılda ilk defa benim ailem eşimle sert konuştu, kızımızı sen veya senin ailen üzmeye devam edecekse kızımızı bırakın dediler..
bu konuşmanın ardından eşim beni arayıp senin ailen benimle bu şekilde konuşamaz dedi 3 yıldır ailesinin bana yapmadığı kalmadı ama benim ailem 1 defa ses çıkarınca olay oldu.
bugüne kadar hep ailemle eşim arasında set oldum, ailem ben küsmeyeyim diye eşime sesini çıkartmadı.
Şimdi annemin evindeyim, boşanmak istiyorum - aslında istemiyorum.. yani mutlaka anlayan vardır bu durumu..
eşim olaylar bu kadar ileriye gitmeden dalgaya alıyordu bu yerleri kimle gezeceksin ben yokum falan diye bende ömür boyu senin yasını tutmam bende evleneceğimdir bir gün dedim.. bu olay büyüdü büyüdü ve ortak bir arkadaşımızla durumu paylaşınca iş gelinlerce evlenmeden başka erkekleri düşünüyora kadar gitti..
baktım ki laf söz çok olacak bu evlilikte biz her ne kadar mutlu olsakta eş ailesi yüzünden mutluluğumuz da hep gölge olacak, avukatla görüşme kararı aldım. dün gittim görüştüm adam işiniz zor eş ailesi sana bunca şey yaşatırken şahidin varmıydı dedi şahit yok çünkü hep onlara gittiğimiz zaman sorun oluyor. hakim boşamaz sizi anlaşmalı boşanmaya bak dedi..
eşimi aradım, x ben devam edemiyorum anlaşalım boşanalım dedim.. ablama saydırmaya başladı, yani 3 yıl da ben ona 10 olay sayabilirim o 1 olaydan bahseder.. senin yapamadığını ablam yaptı sen beni savunmuyorsun arkana almıyorsun diyorum bunlara cevap yok bozuk plak gibi ablan bana şunu dedi bunu dedi diyor.. yahu annesi 2 ablası babası ayrı ayrı üstüme yürüdü onları söylüyorum adam duymuyor bile.. hakaret ettiler diyorum ablan bana gelinlerceyi üzecekseniz bırak dedi nasıl evime karışır diyor..
ilk daha annemlerle konuşmaya geldiğinde anneme dönüp kızın evi temizlemiyor ütü yapmıyor diye beni şikayet ediyordu, sabahtan akşama kadar it gibi çalışıyorum o kadar temiz ev istiyorsan temizlikçi tut dedim kendi ütüsünü 1 veya 2 defa anca yapmıştır, hepsini birden yapmasam da ne giyeceksek ütülüyordum..
sinir hastası oldum artık bu ailenin elinde, eşimi seviyorum ama bu evlilik devam ederse ben deliririm gibi..
Merak ettim evlisiniz heralde sizinde eşiniz böyle mi?Hakli der.. ama kiz anneleri oyle olmuyo genelde kizlarinda hata varsa direk soyluyolar. Erkek anneleri ise oglumda oglumm sanki dersin bana altin dogurmus
Aile tabyyki atılmaz bunuda istemiyoruz ama ailelerine hâşâ tapiyolar resmen
Her şey tamamen bitmeden ailenin yanına gitmek doğru değil bence. Araya aileler girince çözülecek olay bile çözülemez hale geliyor.
Eşiniz de ne pasif adammis. Önceki konuyu biliyorum. Karıma laf soyleyemezsiniz demek ne zormuş.
Valla çok zor işiniz. Kim zaten boşanayım diye evlenir ki.arada kalmak da istemez kimse. Iyi bile idare etmissiniz esiniz sizin arkanızda durmamış. Sans da vermenize rağmen. Ama sevmek sorunları çözmemiş. Hala da seviyorsunuz ama olaylar elinizi kolunuzu bagliyor tabi Son kez yüzyüze konuşsanız(detayi kacirmis olabilirim_ve demesi bana kolay ama size zor) bu durumu kaldıramıyorum aileyle hiç görüşmeden devam edilebilir mi diye. Cok zor ama son kez denemek için belki konuşabilirsiniz. Ama çocuk yoksa ne olur düşünmeyin bu süreçte
Canım işin içine aileler, karşılıklı suçlamalar, kapris, gurur girmiş. Herkes kendi açısından haklı olur bu durumlarda ama yıkılanda bir yuva olur. Senden ricam ortak arkadaşlarınız varsa onlara olayları nasıl anlattığını sor. Bu senin olayları onun gözünden görmeni sağlar. İkinizi de seven bir ortak arkadaşın varsa onunla konuş bence.
Çocuk yok galiba.
Şiödi kabul ermese yarın edecek ayrılmayı mecbur.
Son kez ailen baban arasın ailesini eğer eşini seviyorsan desin açık açık benim kızıma düzgün davranın bu son şansınız ya da yoksa bıraksın diye.
Okumuştum o konunuzu çekilir insanlar değiller. Anlaşmalı boşanma protokolünü önüne koysanız belki kafasına dank eder bişeyler.
Dün onsuz ne yaparım dediğiniz adam boşanma konusu olunca sizden para kaçıracak kadar çirkinleşmiş gördüğünüz üzere. Bu süreçte onun nasıl biri olduğunu daha iyi göreceksiniz zaten.zaman istiyor bu zaman da ne yapmayı planlıyor bilmiyorum.
ben hali hazır da kredi ödüyorum, arabayı aldığımız adam da senet var 8. ayda ödenecek parasının yarısını toplamıştık evdeydi eş kişisi o parayı almış şuan inkar ediyor. ben bu insanlarla nasıl başa çıkılır bilmiyorum
benim eşim normalde çok çok iyi birisi çok ilgili her istediğimi yapar çok anlayışlı. ama ailesi işin içine karışmadığı zamanlardaMerak ettim evlisiniz heralde sizinde eşiniz böyle mi?
bunu aleyhine kullanabilriler şahit bile gösterirler mahkemede. bence bu süreçte ağzından çıkanlara dikkat et. tabiki hayaatına devam etceksin ne münaswebet boşa gitsin şunubir ortak arkadaş daha da berbat etti ortalığı..
ben hep boşanırsam hayatıma kaldığım yerden devam ederim karşıma iyi düzgün biri çıkarsa evlenirim diyorum kimsenin arkasından yas tutamam diyorum ama bunlar biraz gururdan, bana bişey olmaz ayağı hep..
ortak arkadaşla konuştuk kız dedi ki x ten sonra başkasını sevebilir misin aynı şeyleri yaşayabilir misin? bende neden olmasın kimsenin yasını tutmam dedim neyse bu biraz ısrar etti akşam gel eşinde gelsin oturun konuşun diye kabul etmedim görmek istemiyorum dedim. onlar akşam görüşmüş, eşime gidip gelinlerce senden boşanmadan başka erkekleri düşünüyor şimdiden demiş.. bunu duyunca şok oldum
Siz esasında ayrılmak istemiyorum seviyorum dediniz ya ona istinaden söyledim.biz niye arayalım ki? onların araması gerekiyor normal şartlar da..
kv kp benimle sorun yaşadılar annemi arasalardı ne oluyor bu çocuklara neden böyle yapıyorlar sorun bizsek tamam görüşmesinler bizimle deselerdi.
Ev ve arabayı size vermemek için ailece çözüm arıyorlar demek ki.bir ortak arkadaş daha da berbat etti ortalığı..
ben hep boşanırsam hayatıma kaldığım yerden devam ederim karşıma iyi düzgün biri çıkarsa evlenirim diyorum kimsenin arkasından yas tutamam diyorum ama bunlar biraz gururdan, bana bişey olmaz ayağı hep..
ortak arkadaşla konuştuk kız dedi ki x ten sonra başkasını sevebilir misin aynı şeyleri yaşayabilir misin? bende neden olmasın kimsenin yasını tutmam dedim neyse bu biraz ısrar etti akşam gel eşinde gelsin oturun konuşun diye kabul etmedim görmek istemiyorum dedim. onlar akşam görüşmüş, eşime gidip gelinlerce senden boşanmadan başka erkekleri düşünüyor şimdiden demiş.. bunu duyunca şok oldum
Hakimin karşısında da eşimi seviyorum ama ailesiyle anlaşamıyorum dersen sen 5 yılda da boşamaz.
Neyini seviyorsun bu kişinin ? Bak adam demeye bile elim varmadı.
Bu kişi sizi zaten sevse gidip sana başka erkekler yakıştırmasını yapmaz. Gerçi onu hak etmişsiniz. Daha boşanmadan yeniden evlenmeyi düşünmüşsünüz.
Dua edin de o da size kendini sağlama aldı , beni bırakıyor damgası vurmasın.
Ev ve arabayı size vermemek için ailece çözüm arıyorlar demek ki.
Gidin ikisine de şerh koydurun.
Siz esasında ayrılmak istemiyorum seviyorum dediniz ya ona istinaden söyledim.
Yoksa tabi ki onların araması gerekir. Ama belli ki Yapıcı değiller.
Siz herseye rağmen eşinizle yeniden denemek istiyorsanız mahkemeye gitmeden arasın aileniz Konuşun. Yok eğer olmuyorsa da açın davanızı zaten birşey söylemenize gerek yok.
Aynen.yani gittiğim avukat böyle bir çözümle gelmedi burada herkesin yazdığı gibi sanırım daha iyi bir avukatla görüşmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?