boşanma durumu

Okumuştum o konunuzu çekilir insanlar değiller. Anlaşmalı boşanma protokolünü önüne koysanız belki kafasına dank eder bişeyler.

Aile tabyyki atılmaz bunuda istemiyoruz ama ailelerine hâşâ tapiyolar resmen

dün bana utanmadan ailem bana hiç bir şey demiyor sağolsun diyor..

kızlar ben bu ailenin elinde delireceğim. bakın adama diyorum ki gel boşanalım uzatmanın birbirimizi daha fazla üzmenin bir anlamı yok.. verdiği cevap benden neyi kaçırmaya çalışıyorsun bu ne acele yatımız katımız evlerimiz arabalarımız şirketlerimiz mi var senden neyi kaçıracağım dedim.

bir arabamız var. ben o araba için altınlarımı verdim, kredi çekmiştim onu verdim annemden para aldım onu verdim. bi arabam var ona da gözünü diktiysen eğer satarız ikiye böleriz borçları da ikiye böleriz dedim..

bana diyor aileme laf söyleyemezsin diye. beni kendinden o kadar çok soğuttu ki anlatamam yakamı bir kurtarsam şu aileden

çocuğumuz yok Allah o kadar büyük ki nasip etmedi, çok üzülüyordum ama her şer de bir hayır vardır diye boşuna denilmemiş..
beni zorlamaz ailemle görüş diye ama kendileri eşimi ince ince işliyorlar. bayram da mesaj atarlar bayram namazını babamla kıl diye eee ben niye bayram sabahı o evde yalnız kalayım?

bir ortak arkadaş daha da berbat etti ortalığı..
ben hep boşanırsam hayatıma kaldığım yerden devam ederim karşıma iyi düzgün biri çıkarsa evlenirim diyorum kimsenin arkasından yas tutamam diyorum ama bunlar biraz gururdan, bana bişey olmaz ayağı hep..

ortak arkadaşla konuştuk kız dedi ki x ten sonra başkasını sevebilir misin aynı şeyleri yaşayabilir misin? bende neden olmasın kimsenin yasını tutmam dedim neyse bu biraz ısrar etti akşam gel eşinde gelsin oturun konuşun diye kabul etmedim görmek istemiyorum dedim. onlar akşam görüşmüş, eşime gidip gelinlerce senden boşanmadan başka erkekleri düşünüyor şimdiden demiş.. bunu duyunca şok oldum

biz niye arayalım ki? onların araması gerekiyor normal şartlar da..
kv kp benimle sorun yaşadılar annemi arasalardı ne oluyor bu çocuklara neden böyle yapıyorlar sorun bizsek tamam görüşmesinler bizimle deselerdi.

Okumuştum o konunuzu çekilir insanlar değiller. Anlaşmalı boşanma protokolünü önüne koysanız belki kafasına dank eder bişeyler.

zaman istiyor bu zaman da ne yapmayı planlıyor bilmiyorum.
ben hali hazır da kredi ödüyorum, arabayı aldığımız adam da senet var 8. ayda ödenecek parasının yarısını toplamıştık evdeydi eş kişisi o parayı almış şuan inkar ediyor. ben bu insanlarla nasıl başa çıkılır bilmiyorum

Bazen haklı olmak mutlu etmiyor. Siz haklı olabilirsiniz ama boşanma kararından da çok emin değilsiniz. O zaman neden hemen fevri davranıp boşanalım diyorsunuz anlamıyorum. Kimse kimsenin ona akıl vermesinden,aile ilişkilerine karışılmasından hoşlanmaz. Hele gözdağı verilmesi bir erkek için çok gıcık bir durum gibi algılanır. Bizde de bazen böyle problemler çıkıyor. Eşimin aklı çıkar aileme onu şikayet edeceğim diye. Bazen babamların yanında ben tartışmak isterim bizimkiler ben haklı olsam bile eşimin tarafını tutarlar. O da benim ailemi kendi ailesinden bile önde tutar karşılık olarak. Her evlilik toz pembe değil ne yazık ki. Biraz sabır,biraz empati,biraz saygı ile gayet güzel yürür evliliğiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Dün onsuz ne yaparım dediğiniz adam boşanma konusu olunca sizden para kaçıracak kadar çirkinleşmiş gördüğünüz üzere. Bu süreçte onun nasıl biri olduğunu daha iyi göreceksiniz zaten.

Merak ettim evlisiniz heralde sizinde eşiniz böyle mi?
benim eşim normalde çok çok iyi birisi çok ilgili her istediğimi yapar çok anlayışlı. ama ailesi işin içine karışmadığı zamanlarda yani annesi babası bişey diyecek olsa onun bunu sezmesi yeterli. o zaman gözü beni bile görmüyo müthiş değişiyo

bunu aleyhine kullanabilriler şahit bile gösterirler mahkemede. bence bu süreçte ağzından çıkanlara dikkat et. tabiki hayaatına devam etceksin ne münaswebet boşa gitsin şunu

Siz esasında ayrılmak istemiyorum seviyorum dediniz ya ona istinaden söyledim.
Yoksa tabi ki onların araması gerekir. Ama belli ki Yapıcı değiller.
Siz herseye rağmen eşinizle yeniden denemek istiyorsanız mahkemeye gitmeden arasın aileniz Konuşun. Yok eğer olmuyorsa da açın davanızı zaten birşey söylemenize gerek yok.

Ev ve arabayı size vermemek için ailece çözüm arıyorlar demek ki.
Gidin ikisine de şerh koydurun.

Hakimin karşısında da eşimi seviyorum ama ailesiyle anlaşamıyorum dersen sen 5 yılda da boşamaz.
Neyini seviyorsun bu kişinin ? Bak adam demeye bile elim varmadı.
Bu kişi sizi zaten sevse gidip sana başka erkekler yakıştırmasını yapmaz. Gerçi onu hak etmişsiniz. Daha boşanmadan yeniden evlenmeyi düşünmüşsünüz.
Dua edin de o da size kendini sağlama aldı , beni bırakıyor damgası vurmasın.

yani onda da vallaha kötü bir niyetle söylemedim, demek istediğim yaşım daha 27, 4 sene 5 sene neyse artık kendimi toparlayacağımdır. ömür boyu yalnız mı kalayım evlilik olur..

Ev ve arabayı size vermemek için ailece çözüm arıyorlar demek ki.
Gidin ikisine de şerh koydurun.

yani gittiğim avukat böyle bir çözümle gelmedi burada herkesin yazdığı gibi sanırım daha iyi bir avukatla görüşmem gerekiyor

seviyorum ama sevgi yetmiyor.. ben 3 sene içerisinde zaten denedim ama olmuyor.. şu saatten sonra sizce değişir mi? bence değişmez

yani gittiğim avukat böyle bir çözümle gelmedi burada herkesin yazdığı gibi sanırım daha iyi bir avukatla görüşmem gerekiyor
Aynen.
Daha iyi bir avukat bulun ve bugün acil olarak ortak mallarınıza şerh koydurun.

Bdv de nice iyi kocanın mal nafaka konusunda ne kadar çirkinleştiğini okuduk. O yüzden her şeye hazırlıklı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…