- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Ben de peşin verdim simdi umuru degilEn büyük hatam avukata parayı peşin vermekti, o ara o kadar bunalmış ve baskı altindaydım ki avukatıma benim hayatımı kurtaracak bir ilah gözüyle bakıyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de peşin verdim simdi umuru degilEn büyük hatam avukata parayı peşin vermekti, o ara o kadar bunalmış ve baskı altindaydım ki avukatıma benim hayatımı kurtaracak bir ilah gözüyle bakıyordum![]()
Aynı benim de öyle oldu. Parayı verince kıymeti kalmadı heralde. Adam ikinci dilekçeyi bana yazdırdı yaEn büyük hatam avukata parayı peşin vermekti, o ara o kadar bunalmış ve baskı altindaydım ki avukatıma benim hayatımı kurtaracak bir ilah gözüyle bakıyordum![]()
Bende karsi dava actilar ona bile cvp yazdim resmenAynı benim de öyle oldu. Parayı verince kıymeti kalmadı heralde. Adam ikinci dilekçeyi bana yazdırdı ya![]()
Ayyynı şekilde oldu. Benim çevremdekiler gidip anlatıyor avukatta hukuk diliyle dilekçe yazıyordu. Ben adama topladığım delilleri kendi hard diskimle beraber verip bıraktım. İki dilekçe yazıldı ilkini benim yazdıklarımı çevirip koydu o da kısacık cümleler kurduğu için karşı taraf açtı da açtı. İkinci dilekçeyi ise komple koydu..Her seyi ben yazdim her delili ben buldum desem
Ayyynısı oldu bende de. Sen bunlara göre yaşadıklarını yaz bana yolla dedi. Yolladım kalemin çok iyiymiş deyip komple koydu cevaplarımı. 19 sayfa dilekçe hangi hakim okur bilmiyorum. Sadece dua edebiliyorum okusunlar diyeBende karsi dava actilar ona bile cvp yazdim resmen
Degistirmwk.istiyorum ama bida yeni avukata para vercem valla yoksa bununla hic gitmiyor bi beyani 1 haftaya yazmadi ki yine ben hazirlayip gondermistimAyyynı şekilde oldu. Benim çevremdekiler gidip anlatıyor avukatta hukuk diliyle dilekçe yazıyordu. Ben adama topladığım delilleri kendi hard diskimle beraber verip bıraktım. İki dilekçe yazıldı ilkini benim yazdıklarımı çevirip koydu o da kısacık cümleler kurduğu için karşı taraf açtı da açtı. İkinci dilekçeyi ise komple koydu..
19 cok olmus benim 2 3 sayfaydi hatta ilk dilekceyi o yazdı kisa kisa hicbiseye deginmemis ben değiştirdim aklims geldikce sinir oluyorumAyyynısı oldu bende de. Sen bunlara göre yaşadıklarını yaz bana yolla dedi. Yolladım kalemin çok iyiymiş deyip komple koydu cevaplarımı. 19 sayfa dilekçe hangi hakim okur bilmiyorum. Sadece dua edebiliyorum okusunlar diye![]()
Ben de veremem valla adamla mecbur devam edeceğim..Degistirmwk.istiyorum ama bida yeni avukata para vercem valla yoksa bununla hic gitmiyor bi beyani 1 haftaya yazmadi ki yine ben hazirlayip gondermistim
Onlar için iş, senin hayatından zamanından gidiyor.Ben de peşin verdim simdi umuru degil
Anlasmali olmaz 2. Durusma görülcek daha. Kizimin nafakasini bile vermiyor sirf kizim için hakkimi alacagim.avukat hic onemsemiyor ya onun isi o ilgilenmek zorunda. Neyseki ziynet mal paylasimi davasj icin anlasmadim sukur bosanma bitince kurtulacagimOnlar için iş, senin hayatından zamanından gidiyor.
Alacağı büyük şeyler yoksa ugrasmiyorlar malesef, kaç telefon konuşmasında duydum parayı duyunca gözleri parlıyor.
Ara ara darlamak lazım bunları, anlaşmalı olur kurtulursun umarım etkilenmemek için robot gibi olmak lazım. Ben hep diyodum çekişmeli olursa avukatım takip eder durur muhatap olmam ama insanın içi rahat etmiyor
Cnm sen yapman gerekeni yaptın, adam öyle şeyler uydurmuş ki açıklayarak kendini ispatlamak zorundasın. Ama kaybedecegi davaya da çekişmeli olarak girdi, bı bok oldu sanki.. sanki ondan yatlar katlar istedin, hakkın olanı istiyorsun zaten alacaksın. Bukadar yokuşa sürmesine gerek yoktu.Ayyynısı oldu bende de. Sen bunlara göre yaşadıklarını yaz bana yolla dedi. Yolladım kalemin çok iyiymiş deyip komple koydu cevaplarımı. 19 sayfa dilekçe hangi hakim okur bilmiyorum. Sadece dua edebiliyorum okusunlar diye![]()
Ben cevap ver deyince cevap verdim adam çok beğendim deyip küt diye koymuş dilekçe olarak benim yazdıklarımı. Bana sormadı bile ben böyle yapacağım işe yarayacağını düşünüyorum dedi sadece.19 cok olmus benim 2 3 sayfaydi hatta ilk dilekceyi o yazdı kisa kisa hicbiseye deginmemis ben değiştirdim aklims geldikce sinir oluyorum
Ben en sonki seklini istemistim ne olur ne olmaz diye hatta yargitay kararlari vs de eklemiştim birebir onlari bile eklemisBen cevap ver deyince cevap verdim adam çok beğendim deyip küt diye koymuş dilekçe olarak benim yazdıklarımı. Bana sormadı bile ben böyle yapacağım işe yarayacağını düşünüyorum dedi sadece.
Ben o kadarını yapmadım. Zaten o kadarı da olmamalı ya pes. Ne kadar ödeme yaptınız merak ettimBen en sonki seklini istemistim ne olur ne olmaz diye hatta yargitay kararlari vs de eklemiştim birebir onlari bile eklemis
Gecen sene ekimde acti 10bin tl sizBen o kadarını yapmadım. Zaten o kadarı da olmamalı ya pes. Ne kadar ödeme yaptınız merak ettim
Evet helal edecektim. Içimde nefretle yoluma devam etmek istemedim. Şuan helal etmedim ve hiç mutlu değilim. Insan gibi ayrılabilirdik medeni bir şekilde. Karşıma geçip beni telkin edebilirdi. Sana değer verdimi ama başkasına aşık oldum dese bile ben ikna olurdum.Helalleşmek mi
Sebep ?
Hakkınızı helal edecektoniz öyle mi ?
Davada karar verildi bizde, istinaf aşamasında şu an, anlaşmaliya dönme diye bir şey yok yani artık dava bitti.İtiraz aşamaları kısa surse bari.. Teşekkürler yine deUmarim anlasmaliya döner.. ben çekişmeli açmıştım çok gerildim uzun sürerse diye. Çok şükür dilekcelesme dönemine girmeden kabul etti sartlarimi. Herkesin kaldırabileceği şey değil, ilk zamanlar mideme ağrılar giriyordu. Hem boşanma psikolojisi üstüne mahkeme süreçleri.. avukatı durtmeden iş yapmaması herşeyi benim hatırlatmam.. Gerginlikten ailemi de üzdüm, kaç kez karakola gidip ifade vermeler..
Tez zamanda huzura ulasmani diliyorumçekişmeli gerçekten de çok yorucuymus
Hakkınızda hayırlısı olsun, evlenirken kısa sürüyor ama boşanırken karşımızdaki elimizi kolumuzu bağlayabiliyor maalesef..Davada karar verildi bizde, istinaf aşamasında şu an, anlaşmaliya dönme diye bir şey yok yani artık dava bitti.İtiraz aşamaları kısa surse bari.. Teşekkürler yine de