Boşanma duruşması günü yaşananlar...

Önce hayırlı olsun. Neden illa şöyle dik durmaliyim böyle dik durmaliyim diye kendinizi kasıp gericeksiniz ki. Diyelim ki ağladiniz diyelim ki perişan halde siniz bundan doğal ne var. Ömür boyu devam etmeyi planladığını yol arkadaşlığınizi bitiriyorsunuz. içinizde ne oluyorsa onu yaşayın derim. Mutluysaniz o an mutlu olun uzgunseniz üzgün. Zaten bir daha görmeyecek siniz

Cuma günü mahkemem vardı ,anlaşmalı olarak boşandık 5 dk bile sürmedi ..adliye sarayina girdiğim andan itibaren sanki narkoz etkisindeydim ve hala çıkamadım ..ne ağladım nede güldüm ..yanıma bile gelip slm verecek yüzü olmadı herşey bitip eve gelince mesajıyla karşılaştım helallik istiyor utanmadan

Cuma günü mahkemem vardı ,anlaşmalı olarak boşandık 5 dk bile sürmedi ..adliye sarayina girdiğim andan itibaren sanki narkoz etkisindeydim ve hala çıkamadım ..ne ağladım nede güldüm ..yanıma bile gelip slm verecek yüzü olmadı herşey bitip eve gelince mesajıyla karşılaştım helallik istiyor utanmadan
Ozel degilse sebebi neydi bosanmanizin. Aslında qnlasmali bosanmayi istemek hakkinizj verirse eger çok iyi bi durum bizjmkiler gibi rezillik yasanmiyor

En azından insanmış, benden helallik isteyen bile olmadı. Gören de ben onu darp ettim evden kovdum sanır

Aman helallik de istemesinler duygusalligim gelir,böyle iyi oldu çekişmeli nefret dolu 😒
Öyle, helallik istese iyi hatırlardım ben öyle ezdirdim kendimi, böylesi daha iyi oldu.

Siz maddi konularda anlasamadiginiz için mi çekişmeli oldu, yoksa boşanmayı kabul etmiyor mu karşı taraf

Ozel degilse sebebi neydi bosanmanizin. Aslında qnlasmali bosanmayi istemek hakkinizj verirse eger çok iyi bi durum bizjmkiler gibi rezillik yasanmiyor
Defalarca sanalda başka hatunlarla müstehcen yazışmalarını yakaladigim halde asla bu bağımlılığından vazgeçmedi ..her ayrılacağım değişimde bin pişman köpek gibi yalvardı kandırdı beni ..sonra ne mi oldu benden sıkıldığını söyleyip kendi ayrıldı benden

Öyle, helallik istese iyi hatırlardım ben öyle ezdirdim kendimi, böylesi daha iyi oldu.

Siz maddi konularda anlasamadiginiz için mi çekişmeli oldu, yoksa boşanmayı kabul etmiyor mu karşı taraf
Boşanmayı kabul etmediği için.
Ben sanki kendimden getirdim bu noktaya,durduk yere geldik,garip şahıs

İftiralar da mevcut hic mi hiç tanımadığım yalancı şahitler de..
Umarim anlasmaliya döner.. ben çekişmeli açmıştım çok gerildim uzun sürerse diye. Çok şükür dilekcelesme dönemine girmeden kabul etti sartlarimi. Herkesin kaldırabileceği şey değil, ilk zamanlar mideme ağrılar giriyordu. Hem boşanma psikolojisi üstüne mahkeme süreçleri.. avukatı durtmeden iş yapmaması herşeyi benim hatırlatmam.. Gerginlikten ailemi de üzdüm, kaç kez karakola gidip ifade vermeler..
Tez zamanda huzura ulasmani diliyorum 🙏 çekişmeli gerçekten de çok yorucuymus

Benim adi eski eş kişisi beni aldatmış olmasına rağmen, duruşma günü yüzüme bile bakmadı. Ben masum halimle en azından helallesir vedalasiriz diyordum.

Neyse aklıma geldikçe o günleri nasıl atlattım diye hayret ediyorum. Resmen hipnoz olmuşum bilincim yerinde değilmiş falan.

Yoksa o duruşma salonunda onu öldürebilirdim.
Helalleşmek mi
Sebep ?
Hakkınızı helal edecektoniz öyle mi ?

Umarim anlasmaliya döner.. ben çekişmeli açmıştım çok gerildim uzun sürerse diye. Çok şükür dilekcelesme dönemine girmeden kabul etti sartlarimi. Herkesin kaldırabileceği şey değil, ilk zamanlar mideme ağrılar giriyordu. Hem boşanma psikolojisi üstüne mahkeme süreçleri.. avukatı durtmeden iş yapmaması herşeyi benim hatırlatmam.. Gerginlikten ailemi de üzdüm, kaç kez karakola gidip ifade vermeler..
Tez zamanda huzura ulasmani diliyorum 🙏 çekişmeli gerçekten de çok yorucuymus
Avukatlar basli basina sorunzaten

Benim de avukattan yana yüzüm gülmedi.. Dilekçe sürecinde nasıldı? Cevap yazarken nasıl davrandı?
En büyük hatam avukata parayı peşin vermekti, o ara o kadar bunalmış ve baskı altindaydım ki avukatıma benim hayatımı kurtaracak bir ilah gözüyle bakıyordum 🤣

Back
X