- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Pandemi yasaklari varmis hapis cezası artik yokmus o da benim kizimin sansinaSigortasizda nasil oluyor bilmiyrum ama .nafakayi odemek zorunda 3 kere odemezse hapis cezasi var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pandemi yasaklari varmis hapis cezası artik yokmus o da benim kizimin sansinaSigortasizda nasil oluyor bilmiyrum ama .nafakayi odemek zorunda 3 kere odemezse hapis cezasi var .
Ozel degilse sebebi neydi bosanmanizin. Aslında qnlasmali bosanmayi istemek hakkinizj verirse eger çok iyi bi durum bizjmkiler gibi rezillik yasanmiyorCuma günü mahkemem vardı ,anlaşmalı olarak boşandık 5 dk bile sürmedi ..adliye sarayina girdiğim andan itibaren sanki narkoz etkisindeydim ve hala çıkamadım ..ne ağladım nede güldüm ..yanıma bile gelip slm verecek yüzü olmadı herşey bitip eve gelince mesajıyla karşılaştım helallik istiyor utanmadan
En azından insanmış, benden helallik isteyen bile olmadı. Gören de ben onu darp ettim evden kovdum sanırCuma günü mahkemem vardı ,anlaşmalı olarak boşandık 5 dk bile sürmedi ..adliye sarayina girdiğim andan itibaren sanki narkoz etkisindeydim ve hala çıkamadım ..ne ağladım nede güldüm ..yanıma bile gelip slm verecek yüzü olmadı herşey bitip eve gelince mesajıyla karşılaştım helallik istiyor utanmadan
Aman helallik de istemesinler duygusalligim gelir,böyle iyi oldu çekişmeli nefret doluEn azından insanmış, benden helallik isteyen bile olmadı. Gören de ben onu darp ettim evden kovdum sanır
Öyle, helallik istese iyi hatırlardım ben öyle ezdirdim kendimi, böylesi daha iyi oldu.Aman helallik de istemesinler duygusalligim gelir,böyle iyi oldu çekişmeli nefret dolu![]()
Defalarca sanalda başka hatunlarla müstehcen yazışmalarını yakaladigim halde asla bu bağımlılığından vazgeçmedi ..her ayrılacağım değişimde bin pişman köpek gibi yalvardı kandırdı beni ..sonra ne mi oldu benden sıkıldığını söyleyip kendi ayrıldı bendenOzel degilse sebebi neydi bosanmanizin. Aslında qnlasmali bosanmayi istemek hakkinizj verirse eger çok iyi bi durum bizjmkiler gibi rezillik yasanmiyor
Boşanmayı kabul etmediği için.Öyle, helallik istese iyi hatırlardım ben öyle ezdirdim kendimi, böylesi daha iyi oldu.
Siz maddi konularda anlasamadiginiz için mi çekişmeli oldu, yoksa boşanmayı kabul etmiyor mu karşı taraf
İnsan mi ...helallik istemesi insanlığından değil yaptığı günahın vebalinden arkasından aldığı ahlardan korktuğu için vicdanını rahatlatıyor sozdeEn azından insanmış, benden helallik isteyen bile olmadı. Gören de ben onu darp ettim evden kovdum sanır
Boşanmayı kabul etmediği için.
Ben sanki kendimden getirdim bu noktaya,durduk yere geldik,garip şahıs
İftiralar da mevcut hic mi hiç tanımadığım yalancı şahitler de..Ona da zarar uzaması, vazgeçip doneceginizi düşünüyorsa demekki.
En azından dilekçelerinde iftiralar yalancı şahitler yoktur.
Cekismeliye gidebilirdim bende ama böyle pislikler çıkacağını bildiğimden birde maddi olarak gücüm olmadigindan anlaşmalı boşandım yoksa donuna kadar almaya hakkım vardıİftiralar da mevcut hic mi hiç tanımadığım yalancı şahitler de..
Umarim anlasmaliya döner.. ben çekişmeli açmıştım çok gerildim uzun sürerse diye. Çok şükür dilekcelesme dönemine girmeden kabul etti sartlarimi. Herkesin kaldırabileceği şey değil, ilk zamanlar mideme ağrılar giriyordu. Hem boşanma psikolojisi üstüne mahkeme süreçleri.. avukatı durtmeden iş yapmaması herşeyi benim hatırlatmam.. Gerginlikten ailemi de üzdüm, kaç kez karakola gidip ifade vermeler..İftiralar da mevcut hic mi hiç tanımadığım yalancı şahitler de..
Helalleşmek miBenim adi eski eş kişisi beni aldatmış olmasına rağmen, duruşma günü yüzüme bile bakmadı. Ben masum halimle en azından helallesir vedalasiriz diyordum.
Neyse aklıma geldikçe o günleri nasıl atlattım diye hayret ediyorum. Resmen hipnoz olmuşum bilincim yerinde değilmiş falan.
Yoksa o duruşma salonunda onu öldürebilirdim.
Avukatlar basli basina sorunzatenUmarim anlasmaliya döner.. ben çekişmeli açmıştım çok gerildim uzun sürerse diye. Çok şükür dilekcelesme dönemine girmeden kabul etti sartlarimi. Herkesin kaldırabileceği şey değil, ilk zamanlar mideme ağrılar giriyordu. Hem boşanma psikolojisi üstüne mahkeme süreçleri.. avukatı durtmeden iş yapmaması herşeyi benim hatırlatmam.. Gerginlikten ailemi de üzdüm, kaç kez karakola gidip ifade vermeler..
Tez zamanda huzura ulasmani diliyorumçekişmeli gerçekten de çok yorucuymus
Canım hiç üzülme yakında o da kapında bitecek. Şu an yapamıyor olması tamamen ezikliğinden..En azından insanmış, benden helallik isteyen bile olmadı. Gören de ben onu darp ettim evden kovdum sanır
Benim de avukattan yana yüzüm gülmedi.. Dilekçe sürecinde nasıldı? Cevap yazarken nasıl davrandı?Avukatlar basli basina sorunzaten
En büyük hatam avukata parayı peşin vermekti, o ara o kadar bunalmış ve baskı altindaydım ki avukatıma benim hayatımı kurtaracak bir ilah gözüyle bakıyordumBenim de avukattan yana yüzüm gülmedi.. Dilekçe sürecinde nasıldı? Cevap yazarken nasıl davrandı?
Her seyi ben yazdim her delili ben buldum desemBenim de avukattan yana yüzüm gülmedi.. Dilekçe sürecinde nasıldı? Cevap yazarken nasıl davrandı?