Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

Para olayı girmeyince ve bir de kavga etmeyince nişanlılıkta tam tanıyamıyor Çiftler birbirini

e tabi birazda kör oluyorsun

baksana onlar daha evlenmeden neleri düşünüp evi üzerlerine almamışlar. birde alışveriş sürecinde sürekli borcumuz var diye sömürü yapıp ağlayıp durdular. bizde inandık çoğu şeyi biz aldık

Madem evde sizin hiç bir katkınız olmadığı söyleniyor, hiç altınları bozdurdular krediyi ödediler diye karıştırmayın. “Eşim düğün altınlarını benden aldı, annesine verdi. Madem boşanıyoruz o altınlar benim geri versinler” diyin. O zaman düğün cdsinden bişeyler ortaya çıkar da vermek zorunda kalırlar belki.
11 ay boyunca harcadığınız parayı geri alamazsınız, gündeme getirirseniz dava uzar, Allah bilir o para ile ilgili onlara yapacağını. Ama düğün altınlarını vermek zorunda kalabilirler.
Sizi de Allah kurtarmış, daha gençsiniz, eşiniz ve ailesi olacak insanlardan ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar çabuk yeni hayatınıza başlarsınız. Senelerce böyle çirkef insanlarla uğraşmaya değmez.

evet çok saçma yani bir laflarıyla tüm paranın malın üzerine yattılar ne güzel adalet ne güzel dünya
Evet maalesef. Evlilikte para konusu çok sıkıntı oluyor. Sizin maaşınız fazlaymış, ev kredisine benim katkım daha çok oldu diyebilirsiniz ama onda da kredi başkasının üstüne. O açıdan da çok sıkıntı gözüküyor. Neyseki 11 ayda kurtuluyorsunuz. Bir de bu yandan bakın.

gidene çok üzülmeyin. keşke yapmasaymışsınız ama olmuş.

Para olayı girmeyince ve bir de kavga etmeyince nişanlılıkta tam tanıyamıyor Çiftler birbirini
evet pek kavga olmadı düğüne kadar. kına alışverişinde param yok diye gerçekten ağlayıp hiç bişey almayan kadın (kv) şimdi diyor ki bilerek almadım iyikide almadım.

nişan bohçası için kendini yırtan kadın şimdi siz istediniz diye zorla yaptım o yüzden özenmedim diyor

daha neler neler ağzımız açık kaldı

Onlar beraber bozdurup yedik dese nasıp ispat edecekler ?
Madem onlar öyle söylüyor konu sahibi de böyle söylesin .
Keşke imkanı olsa. Ama konu sahibinin elinde hiçbir şey yok ki. Konu sahibinin hatası evlilik öncesi başka birinin üzerine alınmış eve ödeme yapması. Orada karşı çıksaydı keşke şimdi bu problemlerin hiçbiri olmazdı. Burayı okuyan kızlara da ders olsun bu olaylar.

bende cok nadir gördüm evlendikten sonra degisenini. biryerden gösteriyorlar ama bunu görmek icin hayat tecrübesi gerek. cogu kadin düzgün bir iliski (saglikli) nedir bilmiyor malasef. Kendi cevrelerinde, aile ortaminda vs. gördükleri kadin-erkek iliskisini baz olarak aliyorlar ve sonuclar KKde yaziliyor. evlenme hevesi isin icine girince kadro tamamlaniyor (lafim konu sahibine degil)
ben 31 yasindayim ve nisanliyim. düsününce acaba KV benim altinimi nasil alabilir? bu olaylar nasil gelisiyor- KV altini nasil alabiliyor? ben saniyesinde giderim Polise. Bu tapular vs. nasil baska bir insanin adina olabiliyor? ben nisanlimin sirtindaki sivilceden haberdarim ki zaten noterde kontrakt hazirlamadan evlenmem. insanlar evlenmeyi Romantik bir eylem saniyorlar- hukuksal acidan bakilinca insanin imzaliyabilecegi en agir sözlesme aslinda.

gerçekten bu insanlardan allah kurtardı .ben böyle bir aile görmedim avukatım bile ne çirkin çiğ insanlarmış dedi

bakalım anlaşma yapmaya çalışacağız

Terbiyesizler Allah'ından bulsunlar .
En Ahlaksız geline düşerler inşallah

Aynen öyle kimse kimseye gözü kapalı güvenmemeli boşuna dememişler bu devirde babana bile güveneme diye

Terbiyesizler Allah'ından bulsunlar .
En Ahlaksız geline düşerler inşallah
aman yok daha başkasının canını da yakmasınlar . onlar ele karışacak aile kurabilecek insanlar değiller.

eşim evleneli 1 ay olmamıştı annesine internette özlem hasret sözleri paylaşıyordu (normalde yeni evli adam karısına aşkını paylaşır). annesinin gönlü olursa annesi beni severse onun da beni seveceğini söylüyordu. annesine tapanlardan

avukatta bana baya örnekler anlattı neler var diye

bunlar hep düğüne akdar ayıya dayı dedi hep oynadılar

cok var kuzum- sen ucuz atlatmissin. en agir davam kadini 750 bin Euro borcla bosayan pislik herifti. kadin perisan o borcu ödemeye ömrü yetmez. gitmis kadinin üstüne Firma acmis- Firmanin tüm borcu kadina kaldi-

cok var kuzum- sen ucuz atlatmissin. en agir davam kadini 750 bin Euro borcla bosayan pislik herifti. kadin perisan o borcu ödemeye ömrü yetmez. gitmis kadinin üstüne Firma acmis- Firmanin tüm borcu kadina kaldi-
ayyy ne insanlar var insan benim başıma gelmez sanıyor ama işte

Ya işte bu normal bşy değil bu hastalık aslında

Allahım okuyunca o kadar sinirlendim ki. Herşey o plânlı yapmışlar. Yeni yüzyıl kadınlarının da sorunu çalışmak. Artık erkekler bize para makinesi gibi bakmaya başladı. Hem çalış hem ev işi yap hem adamla ilgilen hem çocuk doğur büyüt. Bu mal erkekler ne yapıyor? ise git gel yat. Mikroplar adı şerefsizler hepsinin köküne kibrit suyu.

aynen öyle işten çıkıcam desem aklı çıkıyordu
bir de benim iş yerim eve çok uzaktı yollarda perişan oluyordum eşiminse eve çok yakındı ona rağmen hep laf ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…