- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Para olayı girmeyince ve bir de kavga etmeyince nişanlılıkta tam tanıyamıyor Çiftler birbirini1 sene görüştükten sonra sözlendik. inan ki ne eşim ne de annesi bir fire vermedi . ben eşimin sesinin yükseldiğini bile evlenene kadar duymamıştım. işin içine annesi ve para olayları girince bambaşka biri oldu
zaten son zamanlarda artık ödeme yapmıycam dedim diye iyice kötü davranmayı hakaretleri arttırmıştı evden kovuyordu sürekli
cd var da işte nebileyim
imşallah ne diyeyim
dimi yani onların her lafına inanırlar mı kii
e tabi birazda kör oluyorsunkadınlar aşık olunca bakar kör oluyor bence. tabi ki hayatta her ihtimal vardır. ama bu derece kendini gizleyebilmesi için adamın büyük piskopat olması lazım. o da yüzde bir ihtimal mi? ama ne hikmetse kadınlar kulubunde okudğum hemen her konuda hiç bi koca evlenmeden belli etmiyodu kendimi. bu kadar tesadüf olmaz. dediğim gibi kadınlar bakar kör oluyor.
amin inşallah allah o evi başlarına yıksınO dava da O kulaklar daha neler duyacak yazık değil mi sana ve ailene Maddi Manevi yeteri kadar vermişsin Başının gözünün sadakası olsun Allah yemeyi nasip etmesin de yoluna bak kuzum bundan sonran güzel olsun İnşAllah.
Evet maalesef. Evlilikte para konusu çok sıkıntı oluyor. Sizin maaşınız fazlaymış, ev kredisine benim katkım daha çok oldu diyebilirsiniz ama onda da kredi başkasının üstüne. O açıdan da çok sıkıntı gözüküyor. Neyseki 11 ayda kurtuluyorsunuz. Bir de bu yandan bakın.evet çok saçma yani bir laflarıyla tüm paranın malın üzerine yattılar ne güzel adalet ne güzel dünya
e tabi birazda kör oluyorsun
baksana onlar daha evlenmeden neleri düşünüp evi üzerlerine almamışlar. birde alışveriş sürecinde sürekli borcumuz var diye sömürü yapıp ağlayıp durdular. bizde inandık çoğu şeyi biz aldık
evet pek kavga olmadı düğüne kadar. kına alışverişinde param yok diye gerçekten ağlayıp hiç bişey almayan kadın (kv) şimdi diyor ki bilerek almadım iyikide almadım.Para olayı girmeyince ve bir de kavga etmeyince nişanlılıkta tam tanıyamıyor Çiftler birbirini
Keşke imkanı olsa. Ama konu sahibinin elinde hiçbir şey yok ki. Konu sahibinin hatası evlilik öncesi başka birinin üzerine alınmış eve ödeme yapması. Orada karşı çıksaydı keşke şimdi bu problemlerin hiçbiri olmazdı. Burayı okuyan kızlara da ders olsun bu olaylar.Onlar beraber bozdurup yedik dese nasıp ispat edecekler ?
Madem onlar öyle söylüyor konu sahibi de böyle söylesin .
kadınlar aşık olunca bakar kör oluyor bence. tabi ki hayatta her ihtimal vardır. ama bu derece kendini gizleyebilmesi için adamın büyük piskopat olması lazım. o da yüzde bir ihtimal mi? ama ne hikmetse kadınlar kulubunde okudğum hemen her konuda hiç bi koca evlenmeden belli etmiyodu kendimi. bu kadar tesadüf olmaz. dediğim gibi kadınlar bakar kör oluyor.
gerçekten bu insanlardan allah kurtardı .ben böyle bir aile görmedim avukatım bile ne çirkin çiğ insanlarmış dediMadem evde sizin hiç bir katkınız olmadığı söyleniyor, hiç altınları bozdurdular krediyi ödediler diye karıştırmayın. “Eşim düğün altınlarını benden aldı, annesine verdi. Madem boşanıyoruz o altınlar benim geri versinler” diyin. O zaman düğün cdsinden bişeyler ortaya çıkar da vermek zorunda kalırlar belki.
11 ay boyunca harcadığınız parayı geri alamazsınız, gündeme getirirseniz dava uzar, Allah bilir o para ile ilgili onlara yapacağını. Ama düğün altınlarını vermek zorunda kalabilirler.
Sizi de Allah kurtarmış, daha gençsiniz, eşiniz ve ailesi olacak insanlardan ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar çabuk yeni hayatınıza başlarsınız. Senelerce böyle çirkef insanlarla uğraşmaya değmez.
Terbiyesizler Allah'ından bulsunlar .evet pek kavga olmadı düğüne kadar. kına alışverişinde param yok diye gerçekten ağlayıp hiç bişey almayan kadın (kv) şimdi diyor ki bilerek almadım iyikide almadım.
nişan bohçası için kendini yırtan kadın şimdi siz istediniz diye zorla yaptım o yüzden özenmedim diyor
daha neler neler ağzımız açık kaldı
Aynen öyle kimse kimseye gözü kapalı güvenmemeli boşuna dememişler bu devirde babana bile güveneme diyeKeşke imkanı olsa. Ama konu sahibinin elinde hiçbir şey yok ki. Konu sahibinin hatası evlilik öncesi başka birinin üzerine alınmış eve ödeme yapması. Orada karşı çıksaydı keşke şimdi bu problemlerin hiçbiri olmazdı. Burayı okuyan kızlara da ders olsun bu olaylar.
aman yok daha başkasının canını da yakmasınlar . onlar ele karışacak aile kurabilecek insanlar değiller.Terbiyesizler Allah'ından bulsunlar .
En Ahlaksız geline düşerler inşallah
avukatta bana baya örnekler anlattı neler var diye
bunlar hep düğüne akdar ayıya dayı dedi hep oynadılar
ayyy ne insanlar var insan benim başıma gelmez sanıyor ama iştecok var kuzum- sen ucuz atlatmissin. en agir davam kadini 750 bin Euro borcla bosayan pislik herifti. kadin perisan o borcu ödemeye ömrü yetmez. gitmis kadinin üstüne Firma acmis- Firmanin tüm borcu kadina kaldi-
Ya işte bu normal bşy değil bu hastalık aslındaaman yok daha başkasının canını da yakmasınlar . onlar ele karışacak aile kurabilecek insanlar değiller.
eşim evleneli 1 ay olmamıştı annesine internette özlem hasret sözleri paylaşıyordu (normalde yeni evli adam karısına aşkını paylaşır). annesinin gönlü olursa annesi beni severse onun da beni seveceğini söylüyordu. annesine tapanlardan
evet ama hastalık olduğunu bir türlü kabul ettiremedimYa işte bu normal bşy değil bu hastalık aslında
Hasta insanın en belirgin özelliği de zaten kabul etmemesi :)evet ama hastalık olduğunu bir türlü kabul ettiremedim
aynen öyle işten çıkıcam desem aklı çıkıyorduAllahım okuyunca o kadar sinirlendim ki. Herşey o plânlı yapmışlar. Yeni yüzyıl kadınlarının da sorunu çalışmak. Artık erkekler bize para makinesi gibi bakmaya başladı. Hem çalış hem ev işi yap hem adamla ilgilen hem çocuk doğur büyüt. Bu mal erkekler ne yapıyor? ise git gel yat. Mikroplar adı şerefsizler hepsinin köküne kibrit suyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?