Boşanma (eş ve ailesinin yalanları)

bi tarafım öyle diyor da bir tarafımda bana neler çektirdi .karşılıksız kalmamalı diyorum. hayırlısı olsun inşallah
off çok kötü yaa

işte bizde böyle bir kaç yıl sürerse diye istemiyoruz bu kadar uzaması beni de çok yıpratır

inşallah sağolun

evet ben ondan çok daha güçlüyüm allah yanlarına bırakmaz

40 bin lira ve 1 milyonluk ev ??
Boşanmak istiyorsanız altınlarınızı talep edebilirsiniz.
O evi sizle nikahlanmadan almışlar daha 11 aylık evlisiniz.
Konuşun siz o ev için ne kadar tutar ödediyseniz onu da hesaplasinlar versinler.

Fakat daha evlenmeden alınan 1 milyonluk evden hak talep edemezsiniz .Bu konu da bana göre karşı taraf haklı.

Daha dava sürüyor harç falan yatırmak gerekiyormuş
Avukatımda söyledi düğünde toplananlar gelinindir diye
Bir sürü Yargıtay kararı var
O konuda Içiniz rahat olsun
Size ödemek zorunda

en güzel sözler bende ama banlanmak istemiyorum o eşin denen soysuz varya o altınları ve paraları anlarsın işte tam bir pislikmiş.

Avukatını değiştir.
Mehir de kanunen sana sunulan bir hak.
Altınlar içinde düğün kasetleri ve fotolar Bilirkişiye gönderiliyo, o söylüyor şu kadar para bu kadar altın var diye.
Eşinin maaşı seninkinden azsa otomatik olarak senin maaşına ihtiyacı var kredi vs ödemek için.

Takıları belki alabilirsin. Ama parayı elden verdiysen çok zor, mahkeme ispat etmeni ister. Onların da söylediklerini takma, ispat etmeleri önemli.mahkeme ispat işi.
Watsapp da yazışma falan yok mu krediyi senin odedigine dair? Ya da eşinin maaşının az olduğu üzerinden kredinin çoğunu odeyemeyecegini, bu yüzden senin ödediğini mahkemeye o şekilde sunabilirsin.bunları avukat söylemedi mi?

bizim avukat mehirden bahsetmiyor bile ben anlamadım hakikaten

yeni bir avukat bakayım

Mehir islam hukukuna ait değil mi? Medeni kanunda yoktur.

Allah kolaylık versin. Kanunen işiniz çok zor. Sadece yıpranma bedeli olarak manevi tazminat açabilirsiniz. Ama böyle bi evlilikten kurtulduğunuz için sevinin. Karısına çoluğuna çocuğuna sahip çıkmayan insandan hiç bişey olmaz. Zor gelecek ilk başlarda ama alışırsınız rahat etmeye başladığınız zaman.

Suan herseyi kilifina uydurarak herseyin lehlerine olduklarini dusunebilirler,ama senin hakkina girdikleri her kurusun hesabi onlardan cikacak, belki sen goremesende bilki Allah fazlasiyla ccikaracak hic uzulme!!boyle dusundugun zaman inan gram uzuntun kalmaz,calisiyosun sukretki kendi ayaklari uzerinde durabiliyosun,onlara muhtac degilsin.birak kendilerini akilli olduklarini sansinlar,o caldiklari paralar yuzunden baslari beladan kurtulmayacak

Kardeşinizin boşanması gerçekleşmedi mi peki hala? Yoksa ziynetle alakalı durumlar mı sürüyor?? Avukat ne itirazında bulunmuş?

Ben de buna benzer bir durumdayım, merak ettim.

tamam da değeri 1 trilyon olan evin kredisini en fazla altı üstü 11 aydır ödüyosunuzdur. 40 bintllik altınla olacak iş de değil. insanlar neden 1 trilyonluk evi sizin üstünüze yapsınlar ya da neden size 500.000 gibi bir rakam paraya ortak etsinler. bence hakettiğinizden fazlasını istiyorsunuz. derseniz ben sadece altınlarımı bir de 11 aylık maaşım kadar parayı istiyorum diye tamam ama 1 trilyonluk ev de 11 ayda kimseye verilmez, verilmesin de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…