- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
11 ay+ dugun altınları.
Ben olsam boşverirdim sanırım.
Kurtulmuşsunuz, gençsiniz, çalışır fazlasını zaten kazanırsınız.
Hakkım haram olsun, adam olsan kadın sırtından geçinmezdin der yoluma bakarım.
off çok kötü yaaAynı Mal’dan bir tane de kız kardeşimde var.Bizdeki bir de 2,5 aylık yeğenimin karnına vurup,kız kardeşimin boğazını sıkacak kadar cesur ve adi!
Bütün mal varlığını başkalarının üzerine kaydırıp,utanmasa çocuğuna nafaka bile vermemeyi düşünen bir ş...fsiz.
Kardeşim altınlarını hiç görmedi.Düğün bitince valide hanım götürdü. Üç yıldır davası sürüyor.
Şimdi avukatımız itiraz dilekçesi göndermiş Ankara’ya. Ön inceleme için atama bekleniyor diyor aylardır.
Eşine ve çocuğuna aylık 350 tl ödüyor toplamda. Ama içi gidiyor.
Allah yardımcınız olsun sizin de.
inşallah sağolunÇok geçmiş olsun. Hayatınızı güzellikle adımlamak sizin elinizde bu saatten sonra. Erkek doğulur ama hayata adam olarak devam etmektir mesele. Üzülmeyin. Kayıplarınız maddi olsun yeter ki manevi olarak siz güçlü kalın, zinde kalın. İnanın kadınlar çoğu konuda erkekten çok daha güçlüdür. Hayatınızda mutluluklar diliyorum.
boşanmayı sen mi istedindimi insan onca zaman aynı yastığa baş koyduğu eşi için göz göre göre nasıl böyle iftira atabilir . yazıkk
evet ama oda istediboşanmayı sen mi istedin
şu dönemdeki çirkinlikleri seni hiç üzmesin,zaten güzel olsalar evlilik devam ederdi,evet ama oda istedi
40 bin lira ve 1 milyonluk ev ??o zamanki değeriyle 40 bin küsür tutmuştu . fakat şöyle de bir şey var ki ben bize ne kadar altın takıldı bilmiyorum .kaynanam hiç bir zaman gerçek rakamı söylemedi göstermedi. bana söylemediği kaç altını kenara attı belki de
amin inşallah
peki altınları geri alabildin mi
yanındayım diyor da şahitlik eder mi bilmiyorum bakalım
bizim avukatta ispat edemeyiz deyip duruyor anlamadım bu işiDaha dava sürüyor harç falan yatırmak gerekiyormuş
Avukatımda söyledi düğünde toplananlar gelinindir diye
Bir sürü Yargıtay kararı var
O konuda Içiniz rahat olsun
Size ödemek zorunda
Takıları belki alabilirsin. Ama parayı elden verdiysen çok zor, mahkeme ispat etmeni ister. Onların da söylediklerini takma, ispat etmeleri önemli.mahkeme ispat işi.Selamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
bizim avukat mehirden bahsetmiyor bile ben anlamadım hakikatenAvukatını değiştir.
Mehir de kanunen sana sunulan bir hak.
Altınlar içinde düğün kasetleri ve fotolar Bilirkişiye gönderiliyo, o söylüyor şu kadar para bu kadar altın var diye.
Eşinin maaşı seninkinden azsa otomatik olarak senin maaşına ihtiyacı var kredi vs ödemek için.
Mehir islam hukukuna ait değil mi? Medeni kanunda yoktur.Avukatını değiştir.
Mehir de kanunen sana sunulan bir hak.
Altınlar içinde düğün kasetleri ve fotolar Bilirkişiye gönderiliyo, o söylüyor şu kadar para bu kadar altın var diye.
Eşinin maaşı seninkinden azsa otomatik olarak senin maaşına ihtiyacı var kredi vs ödemek için.
Arkadaşım boşanıyor ve davasında sahitlik yapıyorum ordan biliyorum.Mehir islam hukukuna ait değil mi? Medeni kanunda yoktur.
50 tane avukatı sor hepsi aynı şeyi söylerbizim avukatta ispat edemeyiz deyip duruyor anlamadım bu işi
Kardeşinizin boşanması gerçekleşmedi mi peki hala? Yoksa ziynetle alakalı durumlar mı sürüyor?? Avukat ne itirazında bulunmuş?Aynı Mal’dan bir tane de kız kardeşimde var.Bizdeki bir de 2,5 aylık yeğenimin karnına vurup,kız kardeşimin boğazını sıkacak kadar cesur ve adi!
Bütün mal varlığını başkalarının üzerine kaydırıp,utanmasa çocuğuna nafaka bile vermemeyi düşünen bir ş...fsiz.
Kardeşim altınlarını hiç görmedi.Düğün bitince valide hanım götürdü. Üç yıldır davası sürüyor.
Şimdi avukatımız itiraz dilekçesi göndermiş Ankara’ya. Ön inceleme için atama bekleniyor diyor aylardır.
Eşine ve çocuğuna aylık 350 tl ödüyor toplamda. Ama içi gidiyor.
Allah yardımcınız olsun sizin de.
Selamlar herkese,
2 hafta önce evden ayrıldım eşyalarımı aldım eşimle ayırılıyoruz. 11 aylık evliyim.
Eşimin bana hiç bir zaman sevgi saygı göstermemesi , (annesine saplantılı şekilde bağımlı olduğu için) annesi ne derse onu yapması, annesinin dolduruşuna gelip sürekli bana kötü davranması , hakaret etmesi, ve de annesinin bana yapmış olduğu onca kötülükler sebebiyle artık daha fazla dayanamadım .
tabi çok zor ağır şeyler yaşadım ama detaylar çok uzun . bu yüzden artık komple bitirdim. Manevi olarak tabiki hakkımı asla ödeyemeyecekler fakat maddi olarak şöyle bir durum var ;
evlenmeden az bir süre önce oturmamız için alınan ev için eşime kredi çıkmadığı bahane edilerek krediyi bir akrabanın üzerine çektiler (şimdi bilerek ben hak almıyım diye bu şekilde yaptıkları ortaya çıktı).
ve düğünde takılan tüm bilezik ve altınları kaynanam eşimle birlik olup benden zorla alıp bozdurup krediye yatırdılar. biz maaşımızla krediyi ödemeye devam ettik hatta bazı aylar ben eşimden daha fazla ödeme yaptım (çoğunlukla parayı elden verdim eşime)
bir de evin geçimi bana aitti. evden ayrılmadan önce bir gün eşim evden yüzüğümü kolyemi benden habersiz alıp götürmüştü yani çalmıştı.
bu boşanma sürecinde tabiki iyice çirkinleşip pisleştiler ve şimdi benim krediye hiç bir zaman para vermediğimi , maaşımı hiç bir zaman eve harcamadığımı , maaşımdan ne krediye ne eve 1 kuruşumun girmediğini,
altınları zorla değil isteyerek bilerek verdiğimi ve altınların miktarının da söylediğimden çok daha az olduğunu, yüzüğümü kolyemi eşime isteyerek verdiğimi çalmadığını ve daha bir sürü yalanlar söyleyip şu anda herşeyi inkâr ediyorlar.
avukatım da altınların ne kadar olduğunu ispatlarız fakat altınların bozulduğunu ve krediye verildiğini ispatlayamayız .elimizde hiç bir kanıt yok , krediye verdiğin paraları da ispatlayamayız diyor. bunu bildikleri için herşeyi böyle inkâr ediyorlar işimiz çok zor diyor. eşimin üzerine bişey olmadığı ve maaşı da benden düşük olduğu için nafaka bile çok zor diyor
bunu duyduğumdan beri çok kötüyüm hem maddi manevi kullanıldım hemde şimdi haklarımın üzerine yatıyorlar. o evin değeri şimdi 1 trilyona yakın ve onlara kaldı . hani bu kanunlar kadından yanaydı şartsız şurtsuz takıları kadına veriyordu ? bu durumda neler yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yol gösterebilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?