şöyle bir yanlış anlaşılma var ve linç etmenize luzum yok. Ben çocuklarımdan vazgeçmek istemiyorum öyle bir derdim yok. çok şükür onlara bakabilecek durumdayım. Ama anlayamadığınız şey şu. Ben ilk etapta kendim zarar görmeden bu evliliği bitirmeye çalışıyorum. Çocukları babalarına bırakıp başka bir şehre gitme gibi bir düşüncem yok. Eteğimden gitsinler gibi bir durumda söz konusu değil. Ama bu güne kadar yaşadıklarımdan sonra zarar göreceğime eminim ve hasarsız bişeyler yapabilmeyi umuyorum. Tek ve en büyük korkum çocuklarımın bana karşı kötü düşünmesi. Elbette büyüyecekler ve eğriyi doğruyu anlayacakları yaşa geldiklerinde bana hak vereceklerdir. Bilmiyorum kendi doğru ifade edemiyorda olabilirim çok yoğun duygularım. ama şu algı olmasın lütfen çocuklarını bırakıp gitmek istiyor. öyle birşey değil anlatmaya çalıştığım.
diyeceksiniz bukadar korkuyorsan tedbir koydur uzaklaştırma al. ben bunların hepsini haklarımı biliyorum cahil bir insan değilim. lakin bu yapılanların hangisi bu güne kadar kaç kadını korudu. bunları yaparak ölüp çocuklarımı annesiz bırakmak daha mı mantıklı. umarım kendimi anlatabilmişimdir.