Boşanma Hikayem

Evet çok çok üzgünüm bu konuda çok teşekkür ederim.. en ufak hatamı aylarca büyüten kvdem oğlum bir hata yapmış tövbe etti sende affet dedi..
Yok artık, özrü kabahatinden buyuk...elbet siz bilirsiniz ama affetmek demek aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak demek...ben de boşanma asamasindayim malesef eşim ilk kavgamizda çekti gitti bu kadar tahammülsüz biri...çekişmeli acacagim bu hafta içi gitmeyi planlıyorum avukatima bakalım , heyecanliyim

Yok affetmek diye bir şey yok olamazda.. Bir evlilikte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım en son ihanet ve şiddetini de gördüğüm gün ayrıldım o evden.. sizin çocuğunuz var mı umarım en kısa zamanda ayrılırsınız

Çok iyi yapmışsınız o zaman...evet benim çocuğum var , iyi ki var o olmasaydı psikolojim kaldırır miydi bilmiyorum bu olayları... Onun varlığı doldurdu içimdeki bazı seyleri

Çok iyi yapmışsınız o zaman...evet benim çocuğum var , iyi ki var o olmasaydı psikolojim kaldırır miydi bilmiyorum bu olayları... Onun varlığı doldurdu içimdeki bazı seyleri
Canım benim sarılmak istedim ikinize de.. Iyi ki bu platform var birbirini anlayan kadınlarla buluşup dertlesiyoruz..

Canım benim sarılmak istedim ikinize de.. Iyi ki bu platform var birbirini anlayan kadınlarla buluşup dertlesiyoruz..
Teşekkür ederim...evet gerçekten de iyi ki var bana çok iyi geldi burası, keşke bu olayları yaşamamış olsak ama hayat bu herşey gelebilir şu hayatta başımıza ve burda da aslında yanlız olmadigimizi görmek ve nasıl davranmamız gerektiğini görüyoruz gösteriyorlar...biz de sana sarılıyoruz o zaman

Altınların hepsini alamazsınız diye biliyorum. İki yıldır durum değişti, artık tüm takılar geline verilmiyor

Altınların hepsini alamazsınız diye biliyorum. İki yıldır durum değişti, artık tüm takılar geline verilmiyor
Evet çeyrekler 2ye bölünüyor fakat şahsın hicbir akrabası nikâhımıza katılmadı ve dolayısıyla o taraftan hicbir takı takılmadı. Tüm takılar benim kendi akrabalarim tarafından takıldığı için Hepsini alacağım insallah.

Siz ciddi misiniz çok kötü oldu bu şimdi. Avukatım 1 buçuk yıl kadar sürecek demişti umarım 4 yıl kadar sürmez..
Boşanma o kadar sürmez çok ististnai birşey olmadıktan sonra. Mal paylaşımı ayrı dava olarak sürdüğü için o kadar uzun olabiliyor. Önce boşanma kararınız verilir. Bir buçuk sene de biraz iyimser olmuş ama. Bir de 1 seneden sonra baktınız lehe dönüyor dava, tanıklarınız, kanıtlarınız sağlam anlaşmalı boşanma teklif edebilirsiniz. Takılar ve uygun bir tazminat karşılığı, hatta tazminattan vazgeçme karşılığı koşa koşa kabul eder böyle bir durumda.

Avukatım delillerimin çok sağlam olduğunu çok uzun sürmemesi için elinden geleni yapacağını belirtti evet mayısta boşanma davam ve mal rejimi davam ard arda 2 gün olmak üzere gerçekleşecek. Siz de avukat misiniz acaba ? Öngörü ve tecrübenizden yararlanmak isterim açıkçası 1 buçuk yıl iyimser ise sizce ne kadar sürede sonuçlanır? Internettende bakıyorum çekişmeli dava en az 8 ay en uzun 2 sene yazmışlar ortalama.

Aslında ilk mesajımda da dedim. Böyle şeyler öngörülemez. Avukatınız ortalama bir süre vermiş delilleri dosyayı en iyi o bilir. Burda böyle şeyleri araştırmak sizi umut ya da umutsuzluk anlamında etkiler, gerek yok anlamında demiştim. Avukatınız da var, birlikte takip edin, karşı tarafla iletişime geçmeyin, bu sürede tatil ya da başka şeylerle oyalayın kendinizi. Yoksa başka türlü geçmez zaman. Size 10 yıl süren dava da gösterebilirim ama size ne faydası var, o yüzden kendinizle ilgilenin. Bu İnternette belirtilere göre hastalık teşhisine benzer, faydasız yani. Geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsınız inş

Teşekkür ederim bende zaten yıpranmamak için anlaşmalı boşanmayı teklif ettim davalıya fakat altınlarımı vermeyeceğini ve anlaşmayı kabul etmediğini bosanmayacagini söylediği için mecburen çekişmeli açtım davamı. Karşı tarafla olay olduktan sonra 3 gün iletisimdeydim sonrasında koruma kararı aldim ve hicbir şekilde iletişime geçmedim 3 ay oldu. Evet çok haklısınız şu süreçte bu araştırmaları yaparak gereksiz yere kendimi yoruyorum ama tüm gündemin bu şuan.. tekrar tesekkurler güzel dilekleriniz için..

Sen dunyada her seyden değerlisin aslanbole dusunme zamanla gececek kendini geliştirmeye ada kendine kendinin farkında ol ne icin varsan onun için yaşa bu dünyada aşkım kapismak yotobeden onun videolarını izle cok iyi geleceğine eminim

Öneri için teşekkür ederim konuyu actigim günden daha iyiyim ama duygu durumum her an değişmekte:)

Merhablar konunuzu okudum ve bende 27 yaşında 1.5 yıllık evli 6 aydır babaevinde olan ve 5 aylık çocuğu olan bir kadınım. Cekismeli davami açtım dilekce yazıldı sagolsun! baronun verdigi avukat 2 sayfa dilekce yazmis haberim olmadan o dilekceyi sunmuş, uyapta karsi tarafin dilekcesini gördüm ve inan ölmek istedim insan oglunun bu denli merhametsiz oldugunu görmek ve işlerin cirkinlesmesi beni igrendirdi her şeyden. Cekismeli davanın kötü oldugunu bilirdim ama cidden boyle iftiralar beklemezdim ve isin acı tarafı karsi tarafin av i kadın ve eminim ki bu akılları kendisi verdi ona. Ama pes etmicem dedim kendime ve hakkimi savunmaktan asla vazgecmicem inşallah bu durumda olan tum kadınlar olarak alnımız ak çıkarız

Adiniza cok uzuldum Allah sizin ve evladinizin hakkini yerde koymasin. Karşı tarafın yazdığı dilekçeye gelince kendinizi hiç üzmeyin bırakın ispat edemeyeceği kadar iftirayla doldursun dilekçesini.. Benimki de aynısını yaptı ben bıçakla saldıran psikolojik problemleri olan, cinsel tercihleri uç şekilde yasayan ! Ailesini arayıp arayıp hakaret eden bir insan misin okurken vay be dedim :)
Hakim anlıyor neticede kim yalan söylüyor. Bu süreçte avukat değiştiremez misiniz?

Amin Allah razı olsun düşünün ki tek başıma doğum yaptım, 2. Gun hastaneye geldi enistesi ile birlikte bir ihtiyacın var mi dedi sanki yabancı biri zaten 8 aylıkken gittim baba evine bir kere bile sormamis ihtiyacimi, o an ondan baska bir seye ihtiyacım olmadığını bildigi halde bunu sormasiyla yok dedim. Wptan engeli kaldirdi sadece cocugun resimlerini attim 3 gun, sonra para isteyince hakaret etmeye basladi, iste madem gittin sana bakarız diyen ailen baksin sana vs gibi sozler etti ve engelledi. Dilekcede hastanedeyken hastane ucretini odemek istemis ama ben ailem odeyecek demisim, iste çocuğu görmek istemişler ama gostermemisiz gibi sacma seyler de yazıyor. Tek hissettgim okurken acı çektiğim oldu ama ertesi gün güldüm yazdiklarina ve daha da guclenmeliyim dedim. Bir av var gorusucem yarın ama tabi ozel av, karsi taraf iyi bir av ayarlamis belli yazilanlardan gerci ispati olmayan seyleri yazmasi sonradan avukata da bakis acimi degistirdi. Ama yine de gücümü kaybetmemek adina tanidik vasıtasıyla belki bu av olursa hemen vekalaeti cikaririm duzgun bir dilekfe yazabilirim inşallah. Sizin dava bitti mi sürüyor mu acaba. Bir de hakimim kadın nedense bir rahatladim halimi anlar dedim ama işte bu ulkenin adaletine de guvenemiyorm cogu zaman

Canım benim yazdıklarını okuyunca icim sızladı ne insanlar var iste basa gelince bunuda mi yapıyor diyoruz..

Ben davamı 25 Ocakta açtım ilk duruşma 5 mayısta gerçekleşecek. Evet hakimin kadın olması çok iyi ben avukatımdan öyle duydum. Davayı çekişmeli acicaksaniz uzun sürecek bunu bilerek girdim ben bu yola. Benim ki hem beni aldattı hemde ben baba evine giderken alay eder gibi 100 lira uzatıp dönerken sigara al dedi.. tabi sizin çocuğunuz var çok daha zordur bu süreç Allah yardımcınız olsun.

Siz tam olarak ne sebeple ayrıldınız?

Ben de Aralık'ta dava açtım.Cevap dilekçesini okuyunca şoka girdim o iftiralar karşısında ama burada konuları okudukça anladım ki her çekişmeli davada olan sıradan seylermis bu iftiralar.Psikolojik problemlerim varmış benim de (bu herkeste ortak iftira sanırım )
Allah doğrunun yanında olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…